Jump to content
POLITISTI.ro

Discutii despre E-mail Politisti.ro

Postare recomandată

Publicat

Pentru a recompensa contributia membrilor la dezvoltarea forumului, am pus la punct un client Webmail, cu o interfata de utilizator in limba romana, foate usor de utilizat, asemanatoare cu Gmail si Yahoo.

Membrii forumului cu activitate sau implicare insemnata pe forum, pot primi o adresa de e-mail permanenta, de genul "user"@politisti.ro.

Pentru inceput, avand in vedere ca resursele serverului pe care este hostat site-ul sunt limitate, vor putea primi adresa de e-mail pe domeniul politisti.ro membrii cu minim 250 de posturi.

Pentru fiecare utilizator spatiu de stocare a mesajelor este de 20MB. Daca depasiti aceasta limita, nu veti mai putea trimite si receptiona mesaje pana cand nu veti sterge dintre cele existente in dosarele dumneavoastra.

Sunt disponibile si datele necesare pt setarile Server POP3/IMAP/SMTP, pe care le voi oferii pe PM, pentru cei interesati.

Trebuie precizat de la bun inceput ca in cazul in care utilizatorul foloseste adresa de mail pentru spam ori alte activitati ilegale sau imorale, acest lucru va determina inchiderea contului.

Voi revenii cu alte detalii.

sa vezi posturi aiurea acum pt a se ajunge la 250 :ner:

• Administrator
Publicat

Eu sunt sigur ca utilizatorii acestui forum sunt oameni seriosi si nu vor exista astfel de cazuri. :)

Daca cineva isi doreste chiar asa de mult, o astfel de adresa de e-mail, e mai corect sa spuna si vedem ce putem face.

Publicat

Bine gandit. Sincer si eu vreau, insa voi astepta cele 250 de posturi, e mult mai corect asa. O sa o dau la toti cunoscutii sa vada ce ciumec sunt eu. Abia astept!!

• Membru
Publicat

Eu sunt sigur ca utilizatorii acestui forum sunt oameni seriosi si nu vor exista astfel de cazuri. :)

Daca cineva isi doreste chiar asa de mult, o astfel de adresa de e-mail, e mai corect sa spuna si vedem ce putem face.

imi doresc eu !

Publicat (modificat)

Si eu.... pot sa dau reply aici de vreo 240 de ori???... pleeeeaseeee... :ner:

Modificat de bundesgrenzschutz
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Stimati colegi, puteti sa aveti convingerea ca nimeni nu va posta de 250 de ori doar pentru a obtine o adresa de mail. Plus ca nu toleram postarile aiurea, adresele de mail vor fi distribuite in functie de aportul la dezvoltarea acestei comunitati online, nu doar in functie de numarul de postari. Adica, va prima calitatea inaintea cantitatii.

• Moderator
Publicat

Rusy e suficient sa soliciti aici. Vei primi un mesaj de la administrator prin care iti este comunicata prola de acces.

In continuare trebuie sa-ti accesezi contul de e-mail si sa modifici parola. Interfata este foarte intuitiva si usor de utilizat.

• Administrator
Publicat

Si cum facem sa ne inregistram user-ul?

Verifica mesageria personala. :)

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Admin,cum primesc adresa de e-mail pe domeniul politisti.ro ! Ce trebuie sa fac ?

Multumesc !

Publicat

Daca nu-i cu suparare as dori si eu adresa de e-mail pe domeniul politisti.ro !

Publicat

O sa primesti si stick daca eti nu se tine de cuvant ceea ce nu cred, iti trimit eu unul pe propria mea raspundere.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Pe langa alte adrese, rog frumos sa ma bagati si pe mine in seama cu un cont de mail...poate asa va veni si la mine Mosu..ms. anticipat si SARBATORI FERICITE !!!

Publicat

Salutari la toata lumea. As vrea si eu Mr Administrator un cont de mail @politisti.ro . O zi faina va doresc tuturor colegilor. Doamne ajuta!

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Domnule admin, pentru un coleg de la OP, se poate cont?:D

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Dacă se poate şi mai este loc, doresc şi eu o adresă de mail politisti.ro. Mulţumesc!

• 1 an mai târziu...
Publicat

As dori si eu o adresa de mail @politisti.ro

Am inteles de la Administrator ca in acest moment nu mai sunt disponibile adrese de mail @politisti.ro , din motive tehnice.

Daca cineva este dispus sa renunte la o adresa de mail i-as fi recunoscator.

Multumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.