Kayne Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 buna de tot asta Serhente... imi place sa cred ca o fi vreo ambasadoare a modei sau a cauzelor pierdute, nicidecum a Statului Roman... pur si simplu refuz sa cred asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Cred că domnișoara care a postat este una și aceeași persoană cu Simona Ela Fica, fondatoarea site-ului exploziv-news. Pe site-ul MAE nu am găsit nicio persoană care să corespundă cu această persoană care se recomandă a fi ”domnișoară” ambasador. Sper să nu mă fi înșelat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayne Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 numele de Fica imi spune ceva, nu cumva este fosta sotie a lui Oprescu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted November 11, 2012 Moderator Share Posted November 11, 2012 Nu cred ca e ea... o dra ambasador nu ar putea scrie asa ceva pe wall-ul de FB Ela Simona MI-E GREATA ! Elena Balea eu nu-l cred pe Blaga de asa ceva!!!! Ela Simona AUZI , CUCOANA ? TI-A CERUT CINEVA PAREREA ? IA MAI DU-TE-N [cenzurat] MA-TII CU BLAGA CU TOT ! TAMPITA CE ESTI ! SI MARS DE PE PROPRIETATEA MEA ! Elena Balea te admir simona ca ai curaj sa te exprimi cu atata inversunare!!!! Ela Simona ACUM MA "ADMIRI" ? IESI AFARA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted November 11, 2012 Moderator Share Posted November 11, 2012 Domnisoarei "ambasador" ii lipsesc doua calitati esentiale pentru exercitarea acestei profesii : 1. Inteligenta. De ce spun asta? Pentru ca o persoana inteligenta stie a distinge intre institutiile statului pe care se presupune ca il reprezinta in relatiile internationale. 2. Diplomatia. Un diplomat evita intotdeauna divergentele si conflictele de idei, cautand mereu o solutie de compromis. Eu zic ca aceasta doamna/domnisoara sufera de ceva dedublare de personalitate in care isi aroga singura competente plasmuite in imaginarul sau bolnav. Imi pare rau, nu trebuie blamata, are nevoie de sprijin de specialitate. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcan Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 ...,tu,ca simplu cetatean,preferi sa vii cu 5 insi si sa-ti rezolvi problemele. ... Asta ma face sa ma indoiesc profund de sexul si ,,ambasadoria,, minunatului cetatean revoltat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Nashipa Posted November 11, 2012 Membru Share Posted November 11, 2012 Parvenita asta confunda sesiunile de "shopping" in centrul Londrei cu studiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rnikolae Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Ambasadoare....Londra etc. Povesti!Mai probabil vreun maidanez local frustrat deghizat in "ambasadoare"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
serhente Garcia Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 avind in vedere ca a fost banata si nu-si mai poate exprima punctul de vedere, sau da replica la ce s-a scris la adresa ei, propun inchiderea topicului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts