Jump to content
POLITISTI.ro

Pericolul sindicatelor galbene

Postare recomandată

Publicat

Miscarea sindicala trebuie sa merga inainte indiferent de opiniile pro sau contra.Nu trebuie sa ne resemnam ,tot timpul o sa fie oameni nemultumiti dar tot timpul vor fi oameni care te vor aprecia si care la un moment dat te vor sprijini si vor fi alaturi de tine.

Publicat

intradevar, cu plusurile si cu minusurile sale miscarea sindicala trebuie sa mearga mai departe. Cu timpul, cred ca sindicatele autentice vor fi tot mai puternice, in timp ce liderii de sindicat care mimeaza activitatea sindicala vor minimaliza sindicatul pe care il reprezinta. Sper si cred, pe viitor intr-o unitate sindicala la nivelul PR, pentru ca doar atunci se va putea obtine ceea ce nu se poate obtine acum.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Sindicatul nu inseamna un lider sau doi, ci inseamna toti membrii la un loc, iar acestia ar trebui sa fie mai uniti si sa sanctioneze orice derapaj al liderilor. Noi i-am ales, noi ii putem da jos!

• Moderator
Publicat

Cerul e albastru, apa este udă, puterea este în mâinile poporului, democraţia e superbă şi tot aşa ... truisme

• Apreciez 1
Publicat

Atunci sa stam nepasatori, sa ne plangem doar. Sau esti de-al lor?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.