Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ministerul Finanțelor Publice a inițiat un proiect de Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative şi reglementarea unor măsuri financiar - fiscale.

Una dintre măsurile prevăzute de acest proiect prevede că se interzice autorităţilor şi instituţiilor publice, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, societăţilor naţionale, companiilor naţionale şi societăţilor comerciale cu capital integral sau majoritar de stat, precum şi regiile autonome, să achiziţioneze autoturisme cu capacitate cilindrică mai mare de 1.600 cm3 şi al căror preţ nu poate depăşi contravaloarea în lei a sumei de 18.000 Euro inclusiv TVA.

Publicat

Păi sigur pe autostradă or să alerge colegii de la rutieră cu bicicletele după mașinile de 3.000 de cm3 nu ?

• Moderator
Publicat

Eu vreau să-i văd pe domnii prefecți și primari cu astfel de mașini. :naughty:

Publicat (modificat)

Cu mentiune ca cele din domeniul apararii nationale pot depasi 1600 cm3 cat si suma de 18000 euro. Sursa realitatea.net

Modificat de Panter
Publicat

Sunt curios dacă mașina propusă pentru achiziționare este de 2.000 cm3 și va avea un preț de 15.000 de euro ce vor face.

Publicat

nu va trece asa ceva; Un singur exemplu: Politia de Frontiera are NEVOIE de 4x4, care nu prea gasesti in motorizarea, si nicidecum in pretul mentionat...

• Moderator
Publicat

nu va trece asa ceva; Un singur exemplu: Politia de Frontiera are NEVOIE de 4x4, care nu prea gasesti in motorizarea, si nicidecum in pretul mentionat...

Există Duster 4x4 cu motorizare de 1,5 și cred că se încadrează și în prețul respectiv.

Să fie oare această propunere cu dedicație pentru un anumit producător? Așa ca și o compensație pentru iminenta eliminare a taxei auto ce va aduce o explozie a importurilor de mașini second? Nu știu, zic și eu, nu dau cu parul ...

Publicat

Da Catalin, exista si Duster de 1,5 4x4, dar crede-ma ca in Maramures de exemplu nu il poti folosi pe munti. Acolo politistii de frontiera au jeep-uri Iveco si Nisan si cu greu fac fata unor trasee pe care le practica.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Atunci sa ne dea BMW-uri, cu motoare de 1,6 si 100 si ceva de cai, benzina..... :naughty:

• 4 luni mai târziu...
Publicat

Inca o initiativa gandita pe closet. Ce sa cumperi cu 18.000 euro si sa folosesti la Politia de Frontiera, pe drumuri neamenajate si greu accesibile? Un 4x4 adevarat are un motor de minim 2500 cm3! Dar pentru patrularea pe autostrazi si pe DN-uri ce poti sa cumperi cu 18.000 euro? Dar pentru supravegherile operative? Exista masini cu motor de 1600 cm3, cu turbo, foarte rapide, dar costa peste 25.000 euro. BUNA INITIATIVA! :)):))

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.