Jump to content
POLITISTI.ro

E-mail pentru membrii forumului = user@politisti.ro


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator

Pentru a recompensa contribuţia membrilor la dezvoltarea forumului, am pus la punct un client webmail, cu o interfaţă de utilizator în limba româna, foate uşor de utilizat, asemanatoare cu Gmail şi Yahoo.

Membrii forumului cu activitate şi implicare însemnata pe forum, pot primi o adresa de e-mail permanentă, de genul "username"@politisti.ro.

Pentru început, având în vedere că resursele serverului sunt limitate, vor putea primi adresa de e-mail pe domeniul politisti.ro membrii cu minim 500 de postări.

Pentru fiecare utilizator ce primeşte spaţiu de stocare a mesajelor este de 20MB. Dacă depaşiţi această limita, nu veţi mai putea trimite şi recepţiona mesaje până când nu veţi şterge dintre cele existente în dosarele dumneavoastră.

Trebuie precizat de la bun început că în cazul în care utilizatorul foloseşte adresa de mail pentru spam ori alte activităţi ilegale sau imorale, acest lucru va determina închiderea contului.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.