Jump to content
POLITISTI.ro

Indemnizatia de chirie


Panoramic

Recommended Posts

Imi poate spune si mie cineva ce acte necesare trebuiesc depuse pt indemnizatia de chirie si daca pana se aproba (adica pana efectiv primesti banutii dureaza mult). Va multumesc anticipat !

Si care este suma pe care o pot primi in bucuresti .

Edited by Panoramic
Link to comment

Din cate stiam acest subiect a mai fost dezbatut pe forum,dar iti voi raspunde ca stiu cum e cand ai nevoie de un raspuns:)

Dupa ce ai vorbit cu persoana la care vei sta in chirie si te-ai inteles cu ea, in sensu ca stabilesti la ce suma va fi inscrisa pe raport, cine dintre voi 2 va plati impozitu pe chirie( in general tu il vei plati), ai sa mergi la Finante unde iti vor da un model in 3 exemplare ce trebuie semnat de catre tine si persoana la care vei sta in chirie cu datele ce se cer in respectivul contract, respectiv suma ce o vei trece(poti sa treci si 1000 de lei ca oricum max 350-360 de lei iti vor deconta zic eu- in functie de judet,mediu rural urban , functie, etc.).Al doilea lucru ce trebuie sa il faci e sa iti faci viza de flotant ce o sa o ai inscrisa pe spatele C.I., dupa ce ai rezolvat toate astea faci un raport faci copie dup C.I. fata verso, duci in original unul dintre cele 3 exemplare de la FInante(unu ramane l tine, unu la proprietar, unu la Finante)si toate astea le duci la IpJ. Cam Atat am facut eu:).Noi am asteptat cam 2 luni pana s-a aprobat, dupa ce s-a aprobat nu ni s-a dat veci intreaga indemnizatia, am beneficiat doar vreo 2 luni ca mna s-au reinfintat posturile si automat si chiriile jos la astia ce am prins la posturi si sunt locuinte de serviciu. Sper sa te ajute

Link to comment
  • Moderator

Forumul are o funcţie de căutare, pe care o poţi utiliza tastânt cuvintele cheie în funcţie de subiectul ce te interesează, direct în caseta din dreapta sus a paginii, şi astfel vei găsi foarte uşor topicurile în care s-a mai discutat despre aceste subiecte.

Uite ce am găsit aşa la prima căutare după cuvântul "chirie":

Înarmează-te cu puţină răbdare şi citeşte ce s-a mai postat deja referitor la acest subiect. Iar dacă încă mai ai nelămuriri, postează direct într-unul dintre topicurile mai vechi.

Nu e nevoie să deschidem câte un topic periodic, pentru că în felul ăsta informaţiile nu se vor strânge într-un singur loc, ci vor fi împrăştiate.

Acest topic se închide şi pe viitor te rog să foloseşti funcţia de căutare înainte de a iniţia un topic nou.

Mulţumesc pt înţelegere.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.