Jump to content
POLITISTI.ro

Campanie de promovare pentru o distinctie clara intre politisti si comunitari


Marinescu

Recommended Posts

Am si eu o propunere.....sa initiem un fel de campanie de promovare pe facebook/ forum pentru ca cetatenii sa faca distinctia clara intre un politist adevarat cu scoala din cadrul politiei romane si un comunitaur....

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

De ex prin aplicatia "Causes" de pe facebook....

insa trebuie un titlu potrivit si cineva sa se ocupe de asta postand clipuri si informatii acolo....iar toti care au dat join vor primii mail-uri

Link to comment

"manca-mi-ar curu onoratul birou de presa al politiei romane, care nu va da in judecata pentru modul tendentios in care prezentati stirile astea, si, daca mai ramane ceva din [cenzurat], sa ia o gura si sefii de sus, care se tem sa va dea peste nas, din motive de tinut de scaun".

1000 de bile verzi!

Link to comment

Fratilor, mai subtire cu bilele verzi....lui DarkSide nu-i place decat culoarea rosie!!! Adica se chinuie omu' sa fie pe rosu si tot ii dam inainte cu bile verzi :ner: ( de ce sa vorbesc prostii, si eu i-am dat bile verzi cat am putut, dar numai cand a avut dreptate sau cand a scos o vorba de spirit sau expresie cum a fost cea anterioara) :clip:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.