Jump to content
POLITISTI.ro

Sign in to follow this  
CITADELA

Briceag militar multifuncţional

Recommended Posts

CITADELA

Ofertă specială, dar limitată pentru membri forumului POLITISTI.ro

Dragi colegi,

Având în vedere că “experimentele” anterioare s-au terminat cu succes, magazinul on-line din străinătate de echipamente tactice, ne face o nouă ofertă pentru membrii acestui forum:

Briceag militar multifuncţional, aflat în dotarea standard a armatei spaniole, cu lama de 7.7 cm, din oţel inoxidabil. Plăselele sunt din policarbonat (similar celui folosit la armele Glock/SW), foarte rezistent la şocuri şi uzură (totuşi se crapă dacă dai cu ciocanul în el !). Are o lungime totală de 10.5 cm închis şi este destul de uşor.

Excelent pentru un kit de supravieţuire sau excursii montane. Nu are teacă/suport!

Firma producătoare este ALBAINOX, cunoscută la nivel mondial pentru produse din oţel şi inox.

Preţ 45 RON (include taxele poştale până la destinaţie, prin scrisoare nerecomandată, pe riscul cumpărătorului; dacă doriţi să fie recomandată, se plăteşte ceva în plus)

Condițiile de vânzare/cumpărare sunt:

Există un stoc relativ limitat, aşa că acest anunţ este valabil timp de 2 săptămâni sau până la epuizarea produselor.

Banii trebuie trimiși în avans, deoarece nu există posibilitatea trimiterii cu plata ramburs la coletele internaționale și în plus, nu aș vrea să avem surprize neplăcute.

Îmi rezerv dreptul să refuz cereri venite din partea unor membrii fără suficiente recomandări sau vechime

Cine este interesat, sa-mi dea PM (mesaj privat) pentru a stabili detaliile necesare.

post-1064-0-39417400-1351507678_thumb.jp post-1064-0-44320100-1351507653_thumb.jp post-1064-0-33957400-1351507663_thumb.jp

post-1064-0-81701800-1351507642_thumb.jp post-1064-0-87950100-1351507625_thumb.jp post-1064-0-23136500-1351507632_thumb.jp

 • Upvote 2

Share this post


Link to post

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

CITADELA

Oferta s-a terminat!

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • Winter
   By Winter
   As dorii sa imi cumpar din afara tarii ( de pe un site) cateva cutite, bricege pentru a le colectiona! Intrebarea mea este: Credeti ca vor fii oprite la vama? Daca da, de ce?
   Vreau sa mentionez ca nu vor fii folosite, le cumpar doar ca sa le colectionez!
   Va multumesc anticipat!

  • thdmss
   By thdmss
   E ilegal sa porti un cutit sau briceag daca nu respecta toate criteriile pentru a fi arma alba cu lama si daca il porti la tine pentru deschis cutii, taiat in lemn sau alte chestii sau activitati de genul asta? Exista vreun fel de permis care sa te lase sa ai un cutit la tine? E macar posibil in vreun fel sa porti legal un cutit ? sau oricine are un cutit la el il are ilegal?
    
    
    
  • CITADELA
   By CITADELA
   De inchiriat apartament 2 camere, mobilat si utilat complet (frigider mare, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, aragaz/cuptor, masina de spalat vase, aer conditionat etc.). Mobilierul este modern si in stare buna. Apartamentul este situat intr-un bloc aflat pe Sos. Stefan cel Mare, langa spitalul Colentina din Bucuresti (la 5min pe jos de IGPR), iar geamurile dau catre spatele bulevardului, adica este linistit, fara zgomot. Are termopan, usa metalica, iar pe holul etajului mai exista inca o usa.
   Blocul a fost mansonat in 2014 si are centrala termica prin conversie la subsol (caldura nu este o problema). In urma cu cativa ani au reabilitat instalatia termica si de apa a blocului, astfel ca nu sunt pierderi si se plateste doar ce se consuma (adica facturile sunt reale, nu invetii de la RADET). Blocul are sistem video de monitorizare, dar si vecini foarte vigilenti (varsta a-III-a).
   Fac contract la Fisc, mai ales pentru politisti, militari, magistrati, medici etc. care deconteaza chiria.
   Nu inchiriez la cetateni straini, firme ori "intreprinzatoare" care vor sa-si faca videochat sau loc de intalnire! Sunt om serios si doresc chiriasi seriosi, pe termen lung, minim un an!
   Nu ma intereseaza sa fiu contactat de catre firme imobiliare, intermediari ori firme de publicitate.
   275 euro/ luna (negociabil).
   detalii in PM sau la 0742.225/091
     • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.