Jump to content
POLITISTI.ro

Metode de invatat!

Postare recomandată

Publicat

Buna seara.As dori sa va intreb cate ore pe zi alocati pregatirii pentru Academie?Exista vreo metoda de a invata mai eficient?

• Moderator
Publicat (modificat)

Depinde de conditiile pe care le ai tu.

Cred ca trebuie sa te apuci de invatat cand esti odihnit si ai mancat (sa nu-ti zboare mintea la somn sau la masa), sa te retragi intr-o camera linistita (daca ai frati mai mici galagiosi e bine sa te odihnesti ziua si sa inveti noaptea cand acestia dorm), sa tii departe (foarte important) telefoanele si internetul pe timpul cat inveti.

Conspectul temei si invatarea pe baza ideilor principale sunt iar importante.

Cam astea imi vin acum in minte.

Succes!

Modificat de danpin
Publicat

Metode de a invata mai eficient?

1. Foarte multa vointa!

2. Structurarea materiei astfel incat sa iti vina cat mai usor sa o percepi si sa o retii.

Publicat

Mersi!Chiar incerc sa structurez materia in asa fel incat sa o retin cat mai usor.

Publicat

Mai bine spus cum sa impartim:invatatul pentru bacalaureat,pentru academie si pentru antrenamentele de alergat?Pe mine unul ma oboseste.

Publicat

Salut! Nu stiu ce sfat sa iti dau in legatura cu asta, dar ce pot sa iti spun e ca sa nu o lasi mai moale cu pregatirea pentru admitere atunci cand vine Bacul si nici dupa ce l-ai luat, pentru ca nu vei avea timp sa recuperezi. Eu am lasat-o mai moale tocmai ca se apropia Bacul si am picat la admitere cu brio. Spor la lucru!

Publicat

Eu unul cred trebuie sa muncesti din greu ca sa devii un politist bun.Pe primul loc sa fie invatatul si pe locul doi celelalte activitati.

Aceasta este parerea mea.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Cam cat recomandati ca un viitor candidat sa studieze pe zi? Eu personal cred ca o sedinta de invatare de de 4 ore (avand in vedere ca majoritatea au si cursurile de la clasa) este limita maxima.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Era pe undeva un topic cu manuale. Ma ajuta cineva cu un link va rog? Eu nu ma dau de el.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Sunt candidat pentru anul 2013.

In vara acestui an o sa dau si eu admitere la academia de politie.O sa optez pentru Drept sau OSP.O sa o iau pe rand in ceea ce priveste nelamuririle/intrebarile mele.

Proba scrisa-pe langa scoala si bac,pentru admiterea la academie m-am apucat de meditatii.

Engleza-anul asta am obtinut certificat Cambridge C1,dar fac meditatie pentru a-mi imbunatati gramatica.Recomandati vreo carte de grile ceva ?

Romana-gramatica o stiam si din generala,dar am zis sa fiu sigur.Proful mi-a dat 2 carti pe care le-a cumparat,de la Road Language Center.Sunt bune de ceva ? ce carte de grile imi recomandati ?

Istorie-aici e problema.abia in ianuarie m-am apucat de invatat si de meditatie,am zis ca e usor.Mi-am luat toate cele 7 manuale iar proful are teste speciale pt fiecare lectie facute de el.Insa as vrea sa cumpar o carte speciala cu grile pentru academie.Puteti sa-mi recomandati ceva anume ?

Imi cer scuze daca v-am plictisit.Multumesc anticipat!

PS-Spor la invatat si succes tuturor candidatilor de anul acesta!

• Moderator
Publicat

Alo, alo ... opreşte-te tinere! :doh:

Chiar crezi că e normal să postezi în toate topicurile pe care le întâlneşti?!?!

Am înţeles că vei susţine examen de admintere, nu e nevoie să scrii peste tot treaba asta.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.