Jump to content

Actul normativ privind acordarea semnului onorific în serviciul patriei


gutermsergiu
 Share

Recommended Posts

Buna

sunt interesat de ordinul sau instructiunile MAI privind aplicarea Lg. 574 privind acordarea semnului onorific in serviciul patriei pentru agentii de politie . In M.O. 433/2012 a aparut ordinul pentru MApN M67 instructiuni de acordare pentru subofiteri dar nu stiu echivalentul pentru politisti care este ain vigoare.

Daca aveti cunostinta sau ma puteti ajuta sa gasesc reglementarea la zi ???

va multumeesc !!!

Edited by Catalin
Citeşte regulamentul forumului şi nu mai posta la întâmplare sau date de contact.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Moderator

ORDIN nr. 265 din 28 noiembrie 2012

privind conferirea Semnului onorific În Serviciul Patriei unor maiştri militari, subofiţeri şi funcţionari publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maiştri militari şi subofiţeri

EMITENT: MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR

PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 804 din 29 noiembrie 2012

Având în vedere prevederile art. 1 şi art. 4 alin. (1) lit. b) şi alin. (2) din Legea nr. 574/2004 privind Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru maiştri militari, subofiţeri şi pentru funcţionari publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maiştri militari şi subofiţeri, cu modificările ulterioare,

în temeiul art. 7 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările şi completările ulterioare,

ministrul administraţiei şi internelor emite următorul ordin:

ART. 1

La data de 1 decembrie 2012 se conferă Semnul onorific În Serviciul Patriei, pentru 15 ani de activitate şi rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătirea profesională, maiştrilor militari, subofiţerilor şi funcţionarilor publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maiştri militari şi subofiţeri, prevăzuţi în anexa nr. 1* la prezentul ordin.

ART. 2

La data de 1 decembrie 2012 se conferă Semnul onorific În Serviciul Patriei, pentru 20 de ani de activitate şi rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătirea profesională, maiştrilor militari, subofiţerilor şi funcţionarilor publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maiştri militari şi subofiţeri, prevăzuţi în anexa nr. 2* la prezentul ordin.

ART. 3

La data de 1 decembrie 2012 se conferă Semnul onorific În Serviciul Patriei, pentru 25 de ani de activitate şi rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătirea profesională, maiştrilor militari, subofiţerilor şi funcţionarilor publici cu statut special, cu grade profesionale echivalente cu gradele de maiştri militari şi subofiţeri, prevăzuţi în anexa nr. 3* la prezentul ordin.

-----

* Anexele nr. 1-3 conţin informaţii clasificate şi urmează regimul Legii nr. 182/2002 privind protecţia informaţiilor clasificate, cu modificările şi completările ulterioare.

ART. 4

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Ministrul administraţiei şi internelor,

Mircea Duşa

Bucureşti, 28 noiembrie 2012.

Nr. 265.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.