Jump to content
POLITISTI.ro

Curs de perfectionare si/sau curs de schimbare de profil

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Incepand cu luna mai mi-am schimbat locul de munca si in luna septembrie am fost planificat la curs de perfectionare la Slatina pentru 2 saptamani,am terminat cursul - mi s-a emis o diploma care sa ateste ca sunt specializat in ceea ce fac,iar acum ma anunta ca sunt din nou planificat la cursuri la Slatina pentru schimbare profil ,curs care este obligatoriu si nu poate fi amanat prin raport. As dori sa stiu daca este posibil sa fac doua cursuri care sa ateste acelasi lucru si daca sunt obligat sa particip.

Modificat de Catalin
Te rog NU mai scrie exclusiv cu majuscule. Merci.
Publicat

Depinde pentru ce a fost primul curs. Si eu am fost la un curs de perfectionare la Ploiesti in septembrie, iar in noiembrie trebiue sa ma duc la Slatina pentru schimbare de profil. Cursurile de perfectionare si cele pentru schimbare de profil sunt doua lucruri distincte.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Cele doua cursuri nu atesta acelasi lucru. Poate era totusi normal sa fie planificate in ordine inversa.

Modificat de 25tess
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Daca nu reusesti sa treci de examenul (sa faci in asa fel sa nu reusesti) de la sfarsitul cursului pentru schimbarea specialitatii, vei fi pus in postul anterior celui in care te afli si pentru care faci cursurile de schimbare profil ori in alt post corespunzator specialitatii tale? Multumesc.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.