Jump to content
POLITISTI.ro

Proceduri, responsabilități și rezolvări în cazurile de omor

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua.

Apelez la cunoștințele și experiența dumneavostră pentru a mă lămuri în privința unor lucruri ce țin de o ipotetică scenă a unui omor (să presupunem că la 112 se primește un telefon, "veniți repede la adresa X, tocmai am găsit un bărbat mort, înjunghiat în piept")

Așadar, întrebările mele ar fi:

- ce structură a Poliției se ocupă de astfel de cazuri?

- cine face parte, în mod obișnuit, din echipa care se deplasează la fața locului?

- care este responsabilitatea fiecărui membru al acestei echipe?

- care este procedura ce trebuie urmată de fiecare membru al acestei echipe? cine cui și ce raportează?

- cine centralizează datele preliminare, impresiile de la fața locului etc?

- cine are responsabilitatea rezolvării dosarului? care este schema ierarhică a întregului mecanism implicat într-un caz de omor?

Cred că e suficient pentru un prim post :). Oricum, e foarte posibil ca din răspunsurile dumnevoastră să se nască alte întrebări, așa că probabil voi reveni. Vă mulțumesc anticipat.

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat (modificat)

Cred ca pe langa (barbatul mort, injunghiat in piept)... de cate ori? De 32 de lovituri de cutit? Vrea sa ucida tot arborele politienesc. Nu ai specificat localitatea si asta e de bine :clip: Glumesc.

Ma surprinde faptul ca stii, cu exactitate, ce vrei sa afli.

Hotarat Cro Cop..

Modificat de Cercetare
  • Membru
Publicat

I-auzi "cine cui si ce raporteaza"?

Da tu unde te crezi?sau mai bine zis cine te crezi de vi si ne iei la intrebari de genu asta?

Publicat

Bună ziua.

Apelez la cunoștințele și experiența dumneavostră pentru a mă lămuri în privința unor lucruri ce țin de o ipotetică scenă a unui omor (să presupunem că la 112 se primește un telefon, "veniți repede la adresa X, tocmai am găsit un bărbat mort, înjunghiat în piept")

Așadar, întrebările mele ar fi:

- ce structură a Poliției se ocupă de astfel de cazuri?

- cine face parte, în mod obișnuit, din echipa care se deplasează la fața locului?

- care este responsabilitatea fiecărui membru al acestei echipe?

- care este procedura ce trebuie urmată de fiecare membru al acestei echipe? cine cui și ce raportează?

- cine centralizează datele preliminare, impresiile de la fața locului etc?

- cine are responsabilitatea rezolvării dosarului? care este schema ierarhică a întregului mecanism implicat într-un caz de omor?

Cred că e suficient pentru un prim post :). Oricum, e foarte posibil ca din răspunsurile dumnevoastră să se nască alte întrebări, așa că probabil voi reveni. Vă mulțumesc anticipat.

Caută într-un roman poliţist. :))

• Apreciez 1
Publicat

Bună ziua din nou. Hai că ne-am împrietenit repede :) Am pus câteva întrebări și am primit la schimb alte întrebări. Practic, asta e ce își dorește orice neștiutor care caută lămuriri pe forumuri :good:

@Cipri83, o singură rugăminte la tine: aș putea scăpa, totuși, nearestat, pentru un delict așa mare cum e pusul întrebărilor pe forum? Mai ai un pic și mă dai în urmărire, zău așa. Am pus o întrebare, răspunzi dacă știi și dacă vrei, nu e nevoie de alte intervenții grosolane. Mulțumesc.

@Bozo, @Cercetare, @Cristiand20, înțeleg că nu pot primi un răspuns fără să știți de ce am nevoie de el? Varianta "pură curizitate" nu e suficientă :hmmmt: ? Sunt la fel de pașnic și de bine-intenționat ca și voi. Nici măcar nu-s pasionat de UFC, apropo de Cro Cop :)

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

Nu ai pus o singură întrebare ci mai multe.

Şi varianta cu "pura curiozitate" nu ţine deloc. Dacă ai o problemă o poţi expune şi vei primi răspunsuri, în caz contrar acest topic se va închide.

Suntem sătui de astfel de atitudini.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.