Jump to content
POLITISTI.ro

Ce carieră ati fi ales în locul celei de politist?

Berthier

Recommended Posts

Ce carieră ați fi ales în locul celei de polițist, după ce știți cum stă treaba și lucrurile nu sunt tocmai cum v-ați imaginat?

• Moderator

Esti dracos, minutzule, carui politist nu-i place sa auda confesiuni? :naughty: Cred ca toti am face cariera in popie daca ne-am lasa de politie... :))

• Upvote 1

• Active member

Aviator, daca le-as fi avut cu matematica...au o viata foarte frumoasa, ce-i drept uneori poate fi scurta :))

Sau as fi incercat ceva prin televiziune. :naughty:

M-as face tot politist, si asta nu din indaratnicia catarului, ci chiar din pasiune, ambitie si traditie de familie ( ordinea este aleatorie)

Dar daca as fi avut posibilitatea si macar o duzina de ani mai putin, mi-as fi placut sa ma fac avocat... insa nicodata nu este tarziu, avand in vedere ca pensia se apropie cu pasi repezi si nu ma vad plimband nepotii prin parc sau plantand panselute.

• Upvote 3

Chiar daca sunt la pensie acum, daca ar trebui sa aleg o cariera, tot politist as vrea sa fiu, indiferent ce probleme as intampina, doar ca as fi mai intelept...si mai selectiv...

Trebuie inteles un lucru, odata ce profesezi aceasta meserie, din suflet si cu pasiune, nu mai poti sa te indrepti catre alta meserie, indiferent cat de mult ai dori! Vorba americanilor "Once a cop, always a cop"...

• Upvote 3

• 1 year later...

Iti voi raspunde cu un banc: Elevii trebuie sa scrie o compunere cu titlul "Daca as fi miliardar". Toata lumea scrie, numai Bula, nu. 

"Ce faci, Bula? De ce nu scrii?"  "Imi astept secretara."  :)

• Upvote 1