Laura6 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Sa nu fiu offtopic voi comenta despre videouri la topicul cu pricina. Legat de acest topic,chiar nu pot sa imi spun o parere care sa fie exact inteleasa. Lipsa unei legi de a proteja politistul,sistemul..intra mai multi factori.....Parerile aici sunt impartite!! Politisti Vs Politiste?Sunt egali!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Asa ar trebui Laura6 si eu sunt unul care mi-as dori sa fim egali la munca. Din pacate cele care nu vor sunt chiar politistele. Vor sa fim egali decat la drepturi si cand bagam cardul in perete, altfel le place caldura din birouri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laura6 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 (edited) Elvis din cate am citit din topic sunt si fete care lucreaza cot la cot in strada. Si fara suparare,dar nu sunt de acord cu parerea la unii care spun"ce faci daca primesti o palma".Daca este FOARTE BINE pregatita "politista",te poate pune jos in 3 secunde.Cand vb despre pregatire nu ma refer numai la fizic ci si la psihic. Dar dupa cum am spus..sistemul,lipsa unei legi care protejeaza politistul..etc.. sunt factori importanti ce au consecinte. Edited November 18, 2012 by Laura6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted November 18, 2012 Membru Share Posted November 18, 2012 (edited) Nu stiu cand s-o trezi lumea si nu va mai mesteca povestea asta intr-una cu lipsa legilor care sa protejeze, lipsa legilor care sa sanctioneze, etc,etc Legi exista. Nu se aplica. Scurt si la obiect. Pana stam noi si ne mai scobim in nas si mai scormonim o lege, cu care sa ne falim cu "ete, domne, ca facem reforma", mai bine nu ne-am gandi cum sa le facem si aplicabile? Nu stiu, zic si eu. Edited November 18, 2012 by Ben 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 (edited) Laura6 dupa cum ai spus chiar tu ,,sunt si fete", exceptii , numai ca restul fac cafele. Iar procentul de 8%-10% a fost depasit cu succes in Politia Romana. Toata stima pentru cele care stau o perioada in strada , cativa anisori, apoi se orienteaza. Durerea mare este ca se orienteaza imediat ce se obisnuiesc cu arealul, cu locul unde ajung la repartitie. De pe meleagurile de pe unde ne postezi tu ,politistele ajung la birouas cand se apropie de pensioara si nu mai fac fata prin strada. La noi este invers, toatra viata o ard pe ceiuturi si cand se apropie pensioara vor in strada cateva luni. Iar foarte bine pregatite din punct de vedere fizic eu am intalnit foarte putine, majoritatea s-au nascut obosite. Astept cu nerabdare ziua cand ma vor contrazice cu argumente, numai ca,,iarna este aici , vara departe". Edited November 18, 2012 by Elvis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cercetare Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Foarte bine pregatite din punct de vedere fizic eu am intalnit foarte putine, majoritatea s-au nascut obosite. Astept cu nerabdare ziua cand ma vor contrazice cu argumente, numai ca,,iarna este aici , vara departe". Asteapta ziua cand te vor contrazice cu argumente si susținute de fapte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aligatorul Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Eu ''cooperez'' [la 112] cu doua fete de la politia locala intr-un oras mic [M]. Bune fetele si stiu meserie bine la orizontala.Dar sotul uneia dintre ele a mirosit ceva asa ca ma multumesc acum doar cu aia care nu face pretentii si nici probleme .Cat despre profesionalism sunt zero barat [nici nu prea le intereseaza spetele sau C.P.] dar trebuie sa manance si gura lor o paine ,mai ales ca sunt si favoritele primarului .Asta e societatea actuala si ne adaptam cu totii. 3 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted November 19, 2012 Moderator Share Posted November 19, 2012 (edited) Si cand te-ai trezit, era dimineata? Nu ne mai innebuni cu aventurile tale, nu ne intereseaza, sunt convins ca minti de ingheata apele si sincer, pici in penibil...Jesus, de unde tot rasariti, ma? Si apropo, ce legatura are ceea ce ai zis cu subiectul topicului?! Ce treaba are polutia locala cu politistii din Politia Romana?! Edited November 19, 2012 by Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
drAGO5 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Aligatorule, nu cumva tu erai sub apa si fetele erau sirene, iar cand te-ai trezit erai ud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cercetare Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Cat despre profesionalism sunt zero barat [nici nu prea le intereseaza spetele sau C.P.] dar trebuie sa manance si gura lor o paine ,mai ales ca sunt si favoritele primarului .Asta e societatea actuala si ne adaptam cu totii. As vrea sa vad ce profesionalism ai tu si cat de zero barat esti! Mai mult ca sigur gura ta va manca mai multe 'franzele'... ai rabdare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted May 13, 2017 Moderator Share Posted May 13, 2017 Reanimăm un vechi subiect de discuție cu un exemplu negativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooby88 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Ce putem să-i cerem acestei domnişoare, aşa-zisă "colegă" cu noi?! după cum s-a implicat, mai lipsea să-şi facă un selfie în timp ce colegii încercau să-l încătuşeze. De remarcat este şi clasicul public din România, care s-ar fi aşteptat ca polițiştii să-i pună cătuşele cu puterea minții, nu cumva să-l atingă în vreun fel pe ordinar, deşi tot oamenii au sunat la 112, sesizând că acesta merge pe mijlocul străzii şi amenință pe toată lumea. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars31m Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Interventie patrula formata din politiste in Suedia..😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccclyon Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 La cate fete sunt angajate in ultima perioada or sa fie nevoite sa faca fata la astfel de provocari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancelot Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 (edited) Noua ne-au venit acum trei saptamani 3 colege si un coleg din scoala...colegele sunt trecute in general de serviciu in patrula auto, deci politistul trebuie sa intervina impreuna cu o colega la interventii. Este minunat. Viitorul suna bine. Edited January 26, 2018 by lancelot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sache Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Stai liniștit, ca nu stau prea mult la O.P. În accepțiunea lor, nu pentru asa ceva au devenit polițiste. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexV1993 Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) In general este un loc de munca "barbatesc" fara sa fiu acuzat de vesnica replica "misogin". Majoritatea nu stiu ce ar face la cate o interventie, oricum nu doresc sa imi imaginez. Daca doresti sa faci "doar munca de birou" n-ai de ce sa intri in politie. Poti sa faci munca de birou, si pe la multinationale. Este o meserie, care necesita forta (iar majoritatea din ele n-au acest lucru). Se insista gresit, ca ambele sexe pot sa faca aceasi meserie parerea mea. Dar cine sunt eu sa interzic "un drept" Edited February 1 by AlexV1993 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScanBlu Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) Nu se mai discrimineaza la admitere/incadrare pe sexe, insa trierea se va face masiv prin modificarile aduse la traseul pt. proba sportiva. Vezi mingea de tenis pe care tb. sa o atinga prin saritura la 2.65 m inaltime sau ganterele de 10 kg ridicate la inaltimea de 2.15 m. Astea 2 probe si poate capra de gimnastica de sarit, pica foarte multe fete la proba sportiva (a se vedea Anexa 31 la Ordinul MAI nr. 140/2016). Edited February 2 by ScanBlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts