Jump to content
POLITISTI.ro

Am sanse sa ajung la politie?

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Ai avut altercatii vreodata pe strada sau in cariera ta de sportiv(aici ma refer la o lupta organizata)?

Dupa cum vorbesti, actiunea ai vazut-o la tv, iar acum incerci sa scoti cateva raspunsuri favorabile pentru ca la noapte sa poti visa frumos. Keep dreaming!

PS. Deci tu esti fanul episoadelor lui Diaconescu :ner: :ner: :ner: :ner:

:doh:

Modificat de BGeorge
Publicat (modificat)

ok,va descriu mai multe:am 25 de ani(deci ma incadrez la varsta)am liceul si bacul loat dar nu am facultate inca insa voi face...cum spuneam ma consider un justitiar inascut si as fi bun in meseria asta pt ca pot vedea dupa datele dosarelor daca un infractor e vinovat sau nu(dupa cum am mai spus miile de episoade ale domnului dan diaconescu m-au initiat oarecum in meseria asta)

:ner: ... vino pe la noi ca avem vreo cateva dosare cu AN si nu prea stim cum sa le rezolvam. Poate gasesti tu autorul !

Modificat de Eduard
Publicat

ma consider un justitiar inascut si as fi bun in meseria asta pt ca pot vedea dupa datele dosarelor daca un infractor e vinovat sau nu

Nu cred ca se ocupa de asta politia locala.Ca sa fii mai sigur,citeste legea politiei locale adica legea nr 155/2010.

• Membru
Publicat

ok,va descriu mai multe:am 25 de ani(deci ma incadrez la varsta)am liceul si bacul loat dar nu am facultate inca insa voi face...cum spuneam ma consider un justitiar inascut si as fi bun in meseria asta pt ca pot vedea dupa datele dosarelor daca un infractor e vinovat sau nu(dupa cum am mai spus miile de episoade ale domnului dan diaconescu m-au initiat oarecum in meseria asta)

E clar. Face misto.

Publicat (modificat)

"pt ca pot vedea dupa datele dosarelor daca un infractor e vinovat sau nu"

Dupa cele spuse cred ca ion25 este Neagu Florin Mihail(paranormalul lui DD) :naughty:

Ce nu ii ceri lui Diaconescu sa te ia in echipa personala de investigare a cazurilor.Poate o gasesti si pe Elodia :good:

Modificat de dsxstyle
  • Apreciez 2
Publicat

ioane, roaga-l pe diaconescu sa mai infiinteze el o politie si sa te puna sef... doamne fereste !!! asta ne mai lipsea... suntem satui de cocalocali

u centrezi u dai cu capul

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ioane, de taceai, filozof ramaneai. Serios, ai vre-o problema, sau ce ? :doh:

Publicat (modificat)

Daca intra flacaul asta in politie ajunge sigur chestor sau lider sindical..Dupa descriere se incadreaza perfect .Mai ales daca dupa episoadele cu Elodia vede si cateva telenuvele indiene presimt ca ajunge ministru ,ca ii da clasa ospatarul Igas, si mai ales cred ca poate face o noua ''restructurare de succesuri'' impreuna cu guvernatorul BAsescu. :good: .Generatia asta promite.. :ner:

Modificat de pitbul
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

"(dupa cum am mai spus miile de episoade ale domnului dan diaconescu m-au initiat oarecum in meseria asta)"

Nu inteleg de ce mai dam admiteri la academie si la scolile de politie ca sa ne initiem in meseria de politist ,cand cu o punga mare de floricele, un televizor si rabdare de otzel putem sa ajungem la performanta de a identifica vinovatul chiar si dupa numarul de inregistrare a dosarului :doh:

• Apreciez 1
Publicat

Era o reclama la Dacia si spune in felul urmator: "'omul asta e haios rau de tot"

Publicat

Ioane îți dau eu un baltag și un cal și poți fi haiduc daca esti așa de justițiar. Sau daca nu, am o croitorie pe lângă mine am vazut că face costume de batman pentru copii, cred ca preiau comenzi și copii mai mari.

• Apreciez 1
Publicat

Iti recomand sa devii DETECTIV la DD..vezi ca fac recrutari..si bac-ul nu stiu cum l-ai "loat" tu, ca e de belea.

Publicat

Nu putem sa punem postul lui ion25 la sectiunea timp liber,bancuri si glume?

Asta e foarte foarte bunaa :ner:

Publicat (modificat)

Deci, serios, cat s-a putut degrada gena in unii oameni ... :doh:

Modificat de Ziggye
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

"politia normala, cealalta politie, justitiar innascut " Eu azi am citit postarile lui @ion25, am ras de m-am rupt, asta nu stie sa scrie corect gramatical, nu cunoaste denumirea institutiei dar vrea politist. "Bă-bă, băiatule", una singura e POLITIA ROMANA ! Prietenas, lasa-ne!

• Apreciez 1
Publicat

Ion25, daca vrei actiune, fa-ti abonament la Voyo.ro, acolo ai de toate si batai si filme politiste...

Publicat

Ion la politia locala e cel mai bine pentru tine... mai ales ca vrei actiune.Se da un test de nesimtire (in loc de psihologic) si la sportiv ai halbere . daca te descurci acolo e bine! Daca vrei politie apuca-te de invatat:P

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Ionele, simtul justitiar pe care-l ai te recomanda serif in Texas, acum 150 de ani. In Romania Politia are alte atributii, aici poti sa devii judecator sau procuror pentru a-ti exercita calitatea de care pomeneai. Urmeaza Facultatea de Drept, apoi ai grija sa nu fi cumparat/santajat/cointeresat de cel adus la tine sa-l judeci de catre politisti.

Modificat de geony
  • Apreciez 1
Publicat

pai stiu ca seamana uniformele dar eu ma refer la dungile de pe umerii politistilor ca sunt interesante.

localii au gradele mai frumoase, ei au sageti. si sa stii ca e mai bine la ei. au masinile mai bune si au mai multa benzina. =))

merg la sala,sunt sportiv alerg chiar as fi bun politist dar daca nu reusesc la politia normala incerc si la locala

mai exista si o altfel de politie... politia animalelor. acolo chiar au parte de actiune.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.