buna seara!revin cu o intrebare pt ca in ultimu timp m-am tot gandit sa devin politist si cred ca as avea ceva sanse dat fiind simtul dreptatii pe care il am....am intrebat un prieten din politia locala si mi-a spus ca la cum ma stie am sanse.in ce ramura a politiei credeti ca as fi mai potrivit?daca am dat semnatura pt legea cojocaru este de rau?
Question
ion25
buna seara!revin cu o intrebare pt ca in ultimu timp m-am tot gandit sa devin politist si cred ca as avea ceva sanse dat fiind simtul dreptatii pe care il am....am intrebat un prieten din politia locala si mi-a spus ca la cum ma stie am sanse.in ce ramura a politiei credeti ca as fi mai potrivit?daca am dat semnatura pt legea cojocaru este de rau?
Edited by ion25Link to comment
Top Posters For This Question
8
7
4
4
Popular Days
Sep 28
32
Sep 29
11
Sep 30
2
Oct 7
1
Top Posters For This Question
ion25 8 posts
danpin 7 posts
Marius 4 posts
BGeorge 4 posts
Popular Days
Sep 28 2012
32 posts
Sep 29 2012
11 posts
Sep 30 2012
2 posts
Oct 7 2012
1 post
Popular Posts
ion25
ok,va descriu mai multe:am 25 de ani(deci ma incadrez la varsta)am liceul si bacul loat dar nu am facultate inca insa voi face...cum spuneam ma consider un justitiar inascut si as fi bun in meseria as
ion25
BGeorge la jandarmi nu ma duc eu sunt prea jos pt mine cred ca la interventii rapide la locala pt ca am inteles ca sau infintat
Cristi
Da, da, s-au infiintat detasamente de mascaltoni la cocalocali si au misiuni din cele mai diverse si complexe : 1. Alergarea traficantelor periculoase de patrunjel si precursori ai acestuia sub form
48 answers to this question
Recommended Posts