Jump to content
POLITISTI.ro

Am sanse sa ajung la politie?

ion25

Recommended Posts

buna seara!revin cu o intrebare pt ca in ultimu timp m-am tot gandit sa devin politist si cred ca as avea ceva sanse dat fiind simtul dreptatii pe care il am....am intrebat un prieten din politia locala si mi-a spus ca la cum ma stie am sanse.in ce ramura a politiei credeti ca as fi mai potrivit?daca am dat semnatura pt legea cojocaru este de rau?

Edited by ion25
  • Member

Scuze, dar nu ma pot abtine :ner: :ner: :ner:

"Simtul dreptatii" nu stiu cat de dezvoltat il ai, dar daca citeai acest forum iti dadeai seama cum este munca de politist si cu ce se mananca ea.

Oricum cred ca vei fi un bun politist local. Te potrivesti profilului. :ner:

• Upvote 1

pai stiu ca seamana uniformele dar eu ma refer la dungile de pe umerii politistilor ca sunt interesante..pt legea cojocaru am adunat un tabel de toti vecinii...o sa fie un impediment?

da am luat bacul

• Member

pai eu as vrea mai mult la politia cealalta,sunt mai frumoase si uniformele...dar daca nu se poate la locala tot la academie se fac cursuri?

Cred ca ti-ar fi mai usor la jandari, mai ales ca sunt echipati ca testoasele ninja si nu iti folosesti creierul prea mult...ce zici? :naughty:

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderator

Nu ar fi moral din partea ta sa ajungi mai tare decat prietenul tau care are si facultate, nu? Ramai totusi la ideea cu locala, sa nu va certati din asta.

• Upvote 3

Daca nu reusesti la locala , incearca si la firmele de paza , au salariul mai mare acolo si mult mai multe interventii(plus ca poti sa bati o gramada de fraieri pe la interventii cand ai cagula pe fata) decat la locala.

pai eu as vrea mai mult la politia cealalta,sunt mai frumoase si uniformele...dar daca nu se poate la locala tot la academie se fac cursuri?

Zorro, nu exista decat o Politie, POLITIA ROMANA. Cealalta ( locala ) este o copie, niste impostori !

• Upvote 1
  • Moderator

Da, da, s-au infiintat detasamente de mascaltoni la cocalocali si au misiuni din cele mai diverse si complexe :

1. Alergarea traficantelor periculoase de patrunjel si precursori ai acestuia sub forma de rasad.

2. Interventia cu operativitate la blocarea cu caracatite a rotilor amaratilor ce nu gasesc un loc de parcare.

3. Sa fie ciuca batailor de joc a cetatenilor si a politistilor din Politia Romana.

4. Sa sune la 112 cand ii alearga femeile cu umbrela sa le dea in cap pe strada.

Mai vrei exemple?

Madalin, unde ai vazut tu paznici cu cagula pe fata? Sunt foarte curios...

Edited by Cristi
  • Upvote 5
  • Moderator

La sala dai bani, nu iei...

Si meseria de hingher este solicitanta. Si materie prima ai destula, nu vei soma. Si te mai si plateste. Si servesti si comunitatea

in ce ramura a politiei credeti ca as fi mai potrivit?

Eu nu sunt politist dar cred ca poti judeca un om la ce loc este mai potrivit in momentul in care stii mai multe despre el.Faptul ca cineva are simtul dreptatii dezvoltat cred ca n-ajunge sa fii politist.Eu in locul tau,as incerca o descriere personala mai detaliata.

ok,va descriu mai multe:am 25 de ani(deci ma incadrez la varsta)am liceul si bacul loat dar nu am facultate inca insa voi face...cum spuneam ma consider un justitiar inascut si as fi bun in meseria asta pt ca pot vedea dupa datele dosarelor daca un infractor e vinovat sau nu(dupa cum am mai spus miile de episoade ale domnului dan diaconescu m-au initiat oarecum in meseria asta)

• Downvote 8