Jump to content
POLITISTI.ro

Şeful IPJ Cluj, în atenţia ANI, nu poate justifica aprox 200.000 euro


acol

Recommended Posts

Ce parere aveti despre aceasta stire aparuta astazi pe site-ul Antenei 3?

Şeful IPJ Cluj, în atenţia ANI. Ioan Păcurar nu poate justifica aproximativ 200.000 de euro

Şeful Poliţiei judeţului Cluj este cercetat de ANI pentru că nu poate explica aproape 200.000 de euro din averea sa. Ioan Păcurar, şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj din 2005, a cheltuit cu mult mai multe decât a câştigat, spun cei de la ANI.

"Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, existenţa unei diferenţe semnificative, în sensul art. 18 din Legea 176/2010, în cuantum de 718.847,54 lei (189.143 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ioan Păcurar, şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj", informează, vineri, Biroul de presă al ANI.

"Veniturile realizate de către Ioan Păcurar, în perioada pentru care au fost identificate diferenţe semnificative (anii 2001, 2003, 2004, 2008, 2009, 2012) au fost în cuantum total de 840.164,76 de lei, iar cheltuielile efectuate în aceeaşi perioadă au fost în cuantum de 1.559.012,30 de lei", explică ANI

ANI a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Cluj, potrivit dispoziţiilor art. 17, alin. 4 din Legea 176/2010, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită şi veniturile realizate de către Ioan Păcurar, în perioada exercitării funcţiei publice.

De asemenea, a fosty sesizată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, în vederea efectuării verificărilor cu privire la veniturile realizate în perioada 2006 - 2008, din chirii, în sumă de 181.410 de lei ?i 52.000 de euro, precum şi înstrăinarea unui imobil situat în Municipiul Cluj-Napoca, cu preţul oficial de 27.000 de euro (conform contractului de vânzare-cumpărare). Potrivit declaraţiei cumpărătorului, suma achitată ar fi fost de 39.000 de euro, arată ANI.

(Preluare de pe site-ul Antenei 3)

Edited by Catalin
Te rog alege un titlu care să reflecte subiectul topicului.
Link to comment
  • Moderator

Intrucat traim in Romania, mai intai trebuie sa te gandesti ca cineva incearca sa plateasca niste polite.

Mai apoi trebuie sa cauti informatia si in alte surse media sau non-media.

Edited by danpin
Link to comment

Am dat un search pe google cu aceasta stire si am constatat ca apare pe mai multe site-uri dar cum eu nu cred tot ce se scrie Va intreb pe Dumneavoastra care in mod sigur stiti mai bine

Edited by acol
Link to comment

Nu tot ce se stie, se spune.

Sursele de obicei se copiaza una de la alta , e suficienta o snoava aruncata undeva prin media.

Putem presupune ca profesionistii de la ANI vor fi inpartiali si independenti fara a prelucra un doasr la comanda cuiva suspus "incomodat" de activitatea lui Pacurar.

E atat de usor sa denigrezi si sa acuzi ...

Link to comment

Turbojack, ai scris "profesionistii" de la ANI...chiar crezi ca se mai tine cont de profesionalism cand numesti niste oameni pe criterii politice? Nu inteleg ce treaba are ANI cu un politist? Oricum, avem atatea agentii, servicii,directii pentru combaterea coruptiei, de nu mai ai loc de ele! Apropo, pe acestea cine le controleaza?

Link to comment

Omul, mai "neamt" din fire, a facut macar bani pentru el si familia sa, altii mai damboviteni fac dosare de cercetare prealabila majoritatii angajatilor. Face fiecare ce poate, cum poate, ce stie, cum stie si mai ales cum stie sa stie ca poate ceea ce poate.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.