Jump to content
POLITISTI.ro

Politistii din jud. Constanta isi iau acasa pc urile si monitoarele PROTEST


Dan

Recommended Posts

PROTEST. Lucrătorii postului de poliţie din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu şi-au luat, ieri, acasă, toate bunurile personale pe care le aduseseră la birou pentru a suplini deficitul cronic de logistică. Oamenii legii spun că nu mai sunt dispuşi să sprijine sistemul din propriile buzunare, în condiţiile în care lefurile le-au fost reduse cu 25% în această vară. „Suntem forţaţi de împrejurări să luăm din post ce este al nostru şi să aşteptăm să fim dotaţi corespunzător pentru a ne putea desfăşura activitatea. Până acum noi am cumpărat consumabile, am folosit calculatoare aduse de acasă, o imprimantă cumpărată din banii noştri. Pur şi simplu, nu ne mai permitem să rupem bani din salarii şi să facem astfel de achiziţii. Se poate spune că este o formă de protest. Vreau să vă spun că am înaintat o cerere către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa încă din luna mai pentru a obţine o imprimantă. Nici până acum nu am primit vreun răspuns”, a declarat scms. Laurenţiu Carp, şeful postului de poliţie din localitatea Mihail Kogălniceanu. Oamenii legii spun că până acum strângeau în fiecare lună bani pentru a cumpăra consumabile. „Ne trebuie pixuri, tonere, coli, lucruri de genul acesta, pentru care scoteam bani din buzunar. În plus, făceam chetă ca să plătim femeia de serviciu care făcea curăţenie în post”, a mai spus scms. Laurenţiu Carp. VENITURI REDUSE. Postul de poliţie din comuna Mihail Kogălniceanu mai are acum doar un computer. „Acest calculator poate fi folosit doar pentru a primi dispoziţii din partea superiorilor. Practic, de acum înainte, nu mai putem întocmi documentele necesare activităţilor în lucru, pentru că nu mai avem imprimantă”, a mai adăugat scms. Laurenţiu Carp. „În anul 2008, am cumpărat un computer pe care l-am adus la post. În urma unui control care s-a făcut aici, mi s-a comunicat că pot să folosesc acel calculator la serviciu doar în cazul în care se face un act de donaţie prin care bunul ajunge în posesia IPJ Constanţa. Nu am vrut să îl donez pentru că este proprietatea mea şi am ales să-l iau acasă”, a declarat ag. Iulian Drăgoi, lucrător în cadrul postului de poliţie Mihail Kogălniceanu. Gestul poliţiştilor de la Mihail Kogălniceanu nu a fost singular. „Aşa ceva s-a întâmplat în multe dintre posturile de poliţie din judeţul Constanţa. Oamenii au luat acasă consumabile, birouri, aparatură, tot ce aduseseră la serviciu pentru a-şi putea desfăşura activitatea aşa cum trebuie. Mi se pare normal ca ei să facă acest lucru, în condiţiile în care veniturile le-au fost reduse atât de drastic”, a precizat sinsp. George Caraivan, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, filiala Constanţa.

Link to comment
  • Member

Sincere felicitari, politistilor din Jud. Constanta, asa ar trebui sa facem toti. Eu cred ca in comparatie cu participarea la miting aceasta solutie ar fi fost mult mai buna si mai eficienta in a-l determina pe ''colegul nostru'' dl. blaga sa inteleaga ca ne-a ajuns cutitul la os.[ nu ma injurati dar asta e parerea mea]

Link to comment

Uite asa procedez si eu.

Cititi materialul daca va intereseaza AICI - Cainii care latra nu musca. .

Sunt foarte hotarat sa incep sa-mi cer drepturile, lucrul dupa orele de program numai cu raport motivat din partea sefului, etc.

Nu mai am nimic de pierdut. Ei nu fac nimic pentru noi sa ne apere drepturile si noi trebuie sa facem totul pentru ei.

Sa sacrificam familie, copii, timp liber si sa nu primim nimic in schimb. Pentru ce ? Gata, ajunge, hai sa ne citim drepturile si sa le cerem.

Numai uniti putem reusii.

Link to comment
  • 5 months later...

In perioada 21-24.02.2011, politistii constanteni, datorita faptului ca au indraznit sa isi ia calculatoarele acasa, pe parcursul anului 2010, sunt obligati prin dispozitie interna sa isi ia de tot calculatoarele acasa, dupa desecretizarea acestora, urmand a se lucra direct cu pixul pe hartie, exact ca acum 20-30 ani. Probabil alta directiva de la Bucuresti.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.