Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Postați aici orice știri, clipuri, fotografii despre condițiile de muncă în care vă desfășurați, voi sau colegii voștri activitatea. Personal cred că a venit momentul ca populația să cunoască condițiile precare în care majoritatea dintre noi muncim.

Desigur dacă există printre voi polițiști care au reușit să atragă fonduri europene, sponsorizări, donații, sau orice altă formă legală de finanțare prin care au reușit să amenajeze biroul, sediul sau alte spații puteți împărtăși din experiența voastră aici pentru a învăța unii de la alții.

Chiar dacă nu este normal în anul 2012 să lucrăm în aceste condiții, de cele mai multe ori insalubre și chiar dacă nu este normal ca polițiști să ajungem să găsim alte surse de finanțare, cred că este în interesul nostru să postăm aici din realitățile sistemului.

Eu am găsit un clip pe care l-am cosmetizat puțin și care se referă la sediul Poliției Capitalei și condițiile de muncă de acolo. Veți vedea că deși ar trebui să reprezinte un etalon al instituției, sediul se află într-o stare jalnică, iar despre condiții ce să mai vorbim. Nu spun că cei de la Poliția Capitalei o duc cel mai rău, sunt convins că cei de la posturile comunale o duc mult mai rău, dar cred că este bine să expunem toate aceste neajunsuri.

http://www.youtube.com/watch?v=P5eOzgaR5mA

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.