Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii legale pentru magazin replici airsoft

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

M-ar interesa care sunt conditiile legale pentru a putea deschide un magazin care vinde replici airsoft.

As vrea sa deschid un astfel de magazin axat in general pe replici pentru incepatori (gen propulsie spring si electrice) si m-ar interesa ce autorizatii imi trebuie ... in afara de cele care se cer pentru un magazin normal de jucarii.

Daca poate sa ma indrume cineva catre ceva articole de lege ... nu m-as supara.

Inca nu sunt lamurit daca acestea intra in categoria armelor neletale sau sunt considerate jucarii ...legea 295 nu spune nimic despre acest tip de "arme" sau despre greutatea proiectilului.

Va multumesc anticipat.

Publicat

Câteva condiţii :

• nu ai voie să comercializezi arme airsoft decât persoanelor cu vârsta peste 18 ani împliniţi iar aceştia nu au nevoie de permis de port armă pentru achiziţionarea unei replici
  • ai obligaţia de a aduce la cunoştinţă persoanelor ce achiziţionează astfel de replici faptul că legea pedepseşte orice act de intimidare, vătamare sau abuz cu ajutorul unei astfel arme precum şi obligaţia de a trece într-un registru datele de identitate ale persoanelor care cumpără astfel de replici

În rest se aplică legea armelor şi muniţiilor de care s-a tot vorbit pe forum şi bineînţeles te supui tuturor condiţiilor la care se supun şi restul magazinelor. Baftă.

P.S. Cred că lămuriri mai multe găseşti pe un forum specializat.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.