Jump to content

Vând Mercedes 200 Diesel, an fabricație 1987


Dan
 Share

Recommended Posts

Mașina o vând pentru că vreau să îmi achiziționez una nouă. Deci este vorba de un Mercedes 200 Diesel, an fabricație 1987, motor 1987 cm3, motor clasic, consum 6%, oglinzi electrice, închidere centralizată, 2 chei, trapă electrică (nefuncțională, motoraș de schimbat), servodirecție, mp3 player PANASONIC, mici urme de rugină din cauza faptului că mașina are vopseaua ei originală.

Autoturismul mi-a fost adus din Germania de către un prieten și înmatriculată în Bulgaria, se poate circula cu el cu toată siguranța. Dețin toate documentele, carte, certificat înmatriculare, procura și actul de vânzare-cumpărare. Numerele de înmatriculare sunt originale, nu au fost date jos niciodată, iar cel din spate are nitul de siguranță pentru a demonstra acest lucru, așa cum trebuie să aibă toate autoturismele înmatriculate în această țară.

Mașinuța este deosebit de fiabilă și are un preț al consumabilelor fără concurență zic eu. Exemplu filtrele de ulei și motorină costă în jur de 24 lei fiecare, un disc de frână 100 lei, etc. Prețul este de 1000 euro fix pentru membrii polițiști.ro. Pentru alte detalii și poze nu ezitați să mă contactați prin PM.

Link to comment
Share on other sites

Stiu ca Mercedesurile din acea perioada sunt niste adevarate tancuri. Au o tabla foarte buna si sunt masini cu durata de viata foarte lunga.

Un prieten de-al meu are Mercedes model ca al tau si pot spune ca din punct de vedere al confortului e de 5 *.

Spor la vanzare!

Si aaa, Dan, de curiozitate: ce vrei sa iti iei? :D

Edited by VictorL
Link to comment
Share on other sites

Cât am spus și în anunț 1.000 de euro. M-a costat cu tot cu înmatriculat acum 4 ani 2.900 de euro, așa erau prețurile atunci, foarte sus. Mașina și dacă o dai pe piese iei mai mult pe ea. Mulțumesc de urări.

Link to comment
Share on other sites

dan...el te intreba ce masina vrei sa iti iei dupa ce o vei da pe aceasta :emo-yessir: nu cat vrei sa iei

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Ford...? :ner:

Mai intai uita-te la pretul pieselor pentru fiecare marca si apoi ia o decizie.

Spor la vanzare!

Link to comment
Share on other sites

Știu că sunt scumpe piesele. Sunt încă la stadiul de prospectare. Oricum nu o să îmi iau una nou nouță ci ceva tot second hand.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Azi s-a vândut și Mercedesul. Sincer am avut o strângere de inimă, pentru că mi-a fost de mare ajutor, a consumat puțin, nu s-a stricat și puținele piese schimbate au fost foarte ieftine. Mai nou mi-am achiziționat un Nissan Almera, an fabricație 2001, motor 1.498 cm3, combustibil benzină, consum mediu 6,5%, km. 170.000, are ca dotări aer condiționat, geamuri electrice față, servo, oglinzi electrice. Mașinuța arată foarte bine, am primit un set de cauciucuri de vară plus un set de iarnă ambele noi nouțe, prețul 1.900 euro. Ceva păreri despre Nissan Almera ?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.