Jump to content
POLITISTI.ro

Ar fi bine sau nu, sa vedem asa ceva pe soselele noastre?


dcrist

Recommended Posts

Ce m-a uns las la suflet cand am vazut ce moaca a facut cand a iesit nena cu pistolul la el, si cum venea jmekerila agale asa... :ner:

 • Upvote 4
Link to comment
 • Moderator

Cred că aș putea privi clipul ăla la infinit, numai pentru satisfacția ce mă încearcă când idiotul ăla ridică frumușel mâinile și se așează în genunchi aruncând bâta aia.

Link to comment

totusi, in israel regimul armelor este "putin altfel". respectivul "cocalar" putea foarte bine sa fie un sinucigas palestinian, iar pe acolo, purtatorii de armament sunt antrenati sa traga LA CAP, astfel incit prezumtivul atentator sa nu apuce sa detoneze incarcatura.

la noi, este foarte posibil ca cocalarul sa scoata o arma ... mai mare, intrucit ei nu sunt obligati sa detina legal armamentul, sa aiba caseta sigura incastrata in perete, cu 2 incuietori si compartiment separat pentru munitie.

Edited by serhente Garcia
 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

in plus, in Israel toti fac armata plus sesiuni de training periodic. probabilitatea de a intilni un bun tragator este f mare.

la fel de mult ca sa intilnesti un fost combatant al fortelor speciale :)

personal as face asta cu un pistol de plastic, nu se vede diferenta si nici nu este ilegal.

Link to comment
 • Moderator

Chiar așa, cum venea el cocalarul în pasul ștrengarului (vorba lui danpin) voios și sigur pe el, până când, ce să vezi, a inceput să facă acrobații cu mânuțele în aer: "i'm here for you" :ner:

Link to comment

interesanta ideea de a avea si camera montata pe masina. omu' se pregatea de a isi dovedi legitima aparare. la ei,, la noi nu ar fi mers.

parchetul te-ar fi intrebat de ce nu suni la 112.

 • Upvote 1
Link to comment

geniala faza!! merge ca si clip publicitar prr promovarea purtarii armelor :)

Ai merita 100 de bile verzi!!! Maxu ai pus degetul pe rana..ce mai ai fost omul cu replica de aur!!!!

Link to comment

ma intreb in romania daca in aceasta situatie ar fi ok sa dai cu masina peste el inainte sa iti sparga fereastra si sa te scoata prin cioburile din ea de guler ca sa iti administreze o portie de durere si frica.

Link to comment

Dar pana vin cei de la 112, tipul prezinta un pericol iminent pentru mine, ma poate vatama foarte grav pana atunci, iar eu sunt in masina si nu pot face mare lucru de acolo (nu am mobilitate).

Link to comment

daca tu crezi ca vatamarea corporala a atacatoruli raportata la un geam spart sau tabla indoita va fi inlautarata de parchet, te inseli.

am vazut spete mai evidente de legitima aparare (parerea mea) si care s-au lasat cu condamnari.

nu m-as risca decit daca ar fi familia in pericol. insa cu un pistol de jucarie, care sa arate convingator, iti rezolvi problema la fel ca in film. cred :)

 • Upvote 1
Link to comment

nu m-as risca decit daca ar fi familia in pericol. insa cu un pistol de jucarie, care sa arate convingator, iti rezolvi problema la fel ca in film. cred :)

ce te faci daca scoate si el un pistol?....si nu de jucarie :naughty:

Link to comment
 • Moderator

Dacă are vestă antiglonț este și mai bine, după șocul respectiv, te asigur că va privi cu alți ochi armele și o să reacționeze altcumva la o somație făcută de o persoană înarmată. Să-ți iei un glonț în vestă, nu e deloc ca prin filme, unde se ridică imediat și e ca nou ... asta în cel mai fericit caz, când vesta chiar își face treaba.

Link to comment

Pt. Insanity66, daca dai cu masina peste individ, se poate considera chiar tentativa de omor! Vezi cazul juniorului Placinta!

Iar legitima aparare cade in momentul cant tu folosesti autoturismul ca pe o arma, iar el te ataca cu o bata!

 • Upvote 1
Link to comment
 • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.