Jump to content
POLITISTI.ro

Al 13-lea salariu pentru 2010 - sume restante neplatite politistilor


shinoby

Recommended Posts

De al 13-lea salariu pe 2010 nu discutam? Tin minte ca ordonanta care ne-a luat primele de vacanta, al 13-lea salariu, era doar pt 2011!

 • Upvote 3
Link to comment

Era bun sa ramana deschis cel cu sumele restante si banii de echipament.... La noi ne-au cerut imputerniciri, cei de la sindicat, sa deschida actiune in instanta.....dar de un an si ceva doar atat, cred, ca s-a facut pentru acest drept.....

Link to comment
 • Moderator

Eu cred că e mult mai util și ușor de găsit informația dacă se deschide câte un topic pentru fiecare problemă.

Dacă vom amesteca toate subiectele/problemele într-un topic cu sute de pagini, e aproape imposibil atât pentru noi să găsim informațiile cu adevărat utile, cât și pentru alți colegi ce vor intra ulterior pe site și vor fi interesați de același subiect. În plus, din ce îmi amintesc, nu există niciun fel de restricții în această privință.

Faceți cum considerați voi că-i mai bine.

 • Upvote 1
Link to comment
 • Administrator

Vă rog să păstrați subiectul topicului, iar aici să discutăm doar despre al treisprezecelea salariu din anul 2010.

Discuțiile despre banii de echipament pentru 2012 vă rog să le postați in topicul:

Mulțumesc pentru înțelegere.

Link to comment

La BT ar fi o actiune deschisa, din 2011, parca si s-a amanat pronuntarea pana pe 20 sept.....cum mai aflu ceva va anunt....poate intru si in posesia unei copii a hotararii judecatoresti !

 • Upvote 2
Link to comment
 • 5 months later...

Salut tuturor!Referitor la al 13-lea salariu de pe 2010,ar trebui sa il primim integral si doar jumatate.Pentru ca unii din colegi spun ca legea privind taierile salariale a intrat in vigoare in iulie 2010 deci am primi jumatate din al 13-lea salariu.Voi ce stiti?

 • Downvote 1
Link to comment

va aflati in eroare! premierea anuala sau al 13-lea salariu cum il stie toata lumea a fost prevazut de art. 26 din OG 38/2003, care a fost abrogat (articolul respectiv) de catre legea-cadru 330/2009. Asa ca la munca, nu mai stati cu mana intinsa!!! :lol:

 • Upvote 2
 • Downvote 9
Link to comment

Stimate coleg,pe unele site-uri apartinand unor sindicate au aparut diverse actiuni in instanta referitoare la recuperarea celui de-al 13-lea salariu de pe 2010 precum si hotarari ale acelorasi instante judecatoresti de recuperare a banilor....Eu unul nu am auzit de actiuni in instanta executate in baza unor legi abrogate... Este una chiar destul de recenta, din dec.2012....Mai bine informeaza-te inainte...Respect.

Edited by alex7474
 • Downvote 1
Link to comment

eu nu desfasor activitate sindicala, vroiam doar sa informez corect persoanele interesate. Actiunele referitoare la recuperarea 25% din salariu, plata orelor suplimentare, indexare cu 18 %, plata celui de-al 13 salariu nu vor avea sorti de izbanda, in nici o instanta din Romania.

 • Downvote 13
Link to comment
 • Member

M-am prins, esti Boc!

Ti-ai facut cont pe politisti.ro? :))

(mai si pretinzi ca lucrezi la departamentul juridic... sper sa nu fie asa, ca nu avem nevoie sa ne reprezinte prin instanta d-astia ca tine)

Edited by bozo
 • Upvote 1
Link to comment

Elvis poți să postezi în topicul Să sperăm că acel topic o să înceapă să se umple cu astfel de exemple. :clip:pruteanu86 vorbești prostii în legătură cu procese câștigate de sindicate sau polițiști pe linie de drepturi bănești.

Link to comment

Pruteanu86 eu zic sa iei apa in gura ca faci praf!

Revino cand vrei dar nu te crede mai inteligent decat esti!

Exact despre taierile de 25% vorbeam, ai putintica rabdare, sper sa-ti ceri scuze cand te va contrazice ,,evidenta"!

Link to comment

Inainte de a va retrage,spuneti-mi si mie daca anul acesta avem dreptul la salariul al 13-lea si prima de vacanta.Si as vrea si o lista cu activitatile pe care le putem desfasura in timpul liber conform nomenclatorului de meserii.Multumesc.

 • Upvote 1
 • Downvote 4
Link to comment
 • 9 months later...
 • Moderator

Decizia ICCJ  nr.21 în dosarul nr.16/2013

 

Admite recursul în interesul legii formulat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi, în consecinţă:

 

Stabileşte că, în interpretarea şi aplicarea dispoziţiilor art.8 din Legea nr.285/2010 privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice, premiul pentru anul 2010, prevăzut de art. 25 din Legea nr. 330/2009 privind salarizarea unitară  a personalului plătit din fonduri publice, a fost inclus în majorările salariale stabilite pentru anul 2011, potrivit dispoziţiilor art.1 din Legea nr.285/2010, nemaiputând fi acordat în forma supusă vechii reglementări.

 

Obligatorie, potrivit dispoziţiilor art. 517 alin. 4 Cod procedură civilă adoptat prin Legea nr. 134/2010.

 

Pronunţată, în şedinţă publică, azi 18 noiembrie 2013

Link to comment

    Ne-au prostit şi de data asta. Am verificat fluturaşii de salarii pentru anul la care se face referire în hotărâre şi nu apare nimic în plus. După părerea mea, hotărârea este influenţată politic! Dar cei care au câştigat acest drept în instanţă, ce vor face?

Edited by Sache
Link to comment
 • Moderator

Îmi pare rău că trebuie să postez asemenea veşti proaste, dar e mai bine să fiţi la curent, iar dacă auziţi pe alţii că discută despre acest subiect, să le spuneţi să nu-şi mai piardă vremea şi banii prin tribunale. Ipocrizia magistraţilor nu are margini, zilele trecute la o întâlnire profesională a judecătorilor şi procurorilor am citit prin presă că discutau şi au ridicat problema neretrocactivităţii legii privind drepturile salariale în cazul magistraţilor, dar în schimb au stabilit imediat la cererea politicului că noi nu trebuie să primim nici măcar ceea ce e prevăzut de lege.

 • Upvote 1
Link to comment

Catalin IPJ-urile trebuie sa mai faca si dovada ca al 13-lea salariu pe 2010 l-au inclus in platile pe 2011 .Sa vedem cum o sa dovedeasca.

Si care majorari salariale, ca eu unul nu le-am vazut.......

Edited by Elvis
 • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.