Jump to content
POLITISTI.ro

Bacalaureat în siguranţă


NewsBot

Recommended Posts

Bacalaureat în siguranţă

Peste 1000 de poliţişti asigură, zilnic, buna desfăşurare a examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2012.

Luni, 20 august a.c., a debutat desfăşurarea probei de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A) din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat 2012, sesiunea a II-a.

Conform Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, pentru susținerea examenului de bacalaureat, în sesiunea august-septembrie, s-au înscris 99.111 candidați, care au fost repartizați în 304 centre de examen.

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, Poliţia Română a dipus includerea unităţilor de învăţământ/ centrelor de examen în itinerariile de patrulare, în special pe timpul plecării şi sosirii candidaţilor şi a însoţitorilor acestora la/de la locurile de susţinere a examenelor.

Poliţiştii vor acţiona în zona adiacentă instituţiilor de învăţământ pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

În acest sens, pe lângă dispozitivul curent, peste 1000 de poliţişti, dintre care 724 de poliţişti de ordine publică, 214 de poliţişti de la rutieră şi 36 de poliţişti judiciarişti, vor asigura, zilnic, măsurile suplimentare specifice în zona unităţilor de învăţământ/ centrelor de examen.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
  • 1 year later...

Bacalaureat în siguranță

Poliția Română a dispus măsuri suplimentare pentru buna desfăşurare a examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2014. Peste 9.000 de polițişti sunt angrenați în măsuri de ordine şi siguranță publică cu această ocazie.

Luni, 18 august 2014, debutează proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română din cadrul Examenului Național de Bacalaureat 2014, sesiunea a II-a.

Poliția Română a dispus includerea unităților de învățământ/centrelor de examinare în itinerariile de patrulare, pentru menținerea unui climat de linişte, precum şi pentru asigurarea unui examen corect.

Peste 9.000 de polițişti, dintre care 6.696 de la ordine publică, 1.331 polițişti de la rutieră şi 981 alte categorii acționează pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiții de linişte şi corectitudine a examenelor.

Polițiştii se află, în această perioadă, în zona adiacentă instituțiilor de învățământ, precum şi pe traseele de deplasare înspre şi de la acestea, pentru depistarea şi luarea măsurilor legale față de persoanele care, prin comportamentul sau activitățile desfăşurate, afectează climatul de siguranță publică.

De asemenea, polițiştii de la rutieră asigură fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere grave şi a ambuteiajelor.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.