Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Ne agităm pentru că nu mai există sindicate care să reprezinte interesele polițiștilor ci numai a unor șefuți de prin conducere, iar acest forum a rămas singurul loc unde ne mai ținem la curent și ne mai alimentăm speranțele privitoare la banii de echipament pe 2012. Nu v-ați pus niciodată întrebarea de ce s-au stins toate amenințările cu proteste ?

• Upvote 3
........Nu v-ați pus niciodată întrebarea de ce s-au stins toate amenințările cu proteste ?

Fiindca toti liderii sunt angajati ai M.A.I. ,cu toate neamurile lor in pozitii inalte....cand ,in urma cu cativa ani ,am propus intr-o sedinta SNPPC ,sa fie asimilati cu patronatul (ca relatie cu sindicatul si membrii simpli) tot ce-i de la sef de birou in sus or sarit cativa nemernici de ass in sus de parca vezi Doamne eram un mic Bin Laden...am incercat sa le argumentez dar le mai lipseau spumele la gura unora dintre ei ( cica la o revolta de-a politistilor-indreptata impotriva unui sef de birou care a confundat mosia lu' ma-sa cu Politia Romana ,de la P.m.Hunedoara cica liderul de sindicat s-a ridicat biped si i-a infierat cu patima proletara pe revoltati...) asa tare m-au combatut:"Cum sa nu-l primim pe sefu' :wub: membru?????" ,"Tocmai sefu' :wub: ????"...asa ca n-asteptati sa se zbata mizeria aia de SNPPC pentru banii nostri pe care M.I.-ul ni-i datoreaza....oricum ,la noi ,in I.P.J.HD avem doi "artisti" ( Frentoni si Bucuci ) la S.N.P.P.C....vai mamaliga lor...cica-s si ei in comanda I.PJ. HD da' cu cerneala simpatica-s trecuti...sa-i tot cauti cand ai probleme...nu mai pot sa stea asezati dupa ce le spui problemele pe care le ai asa dureri au vis a vis de ce le-ai spus.

In fine,de dat banii pe norma de echipare 2012 ultima boare care adie in I.P.J.HD ar fi ca octombrie+noiembrie sunt luni in care se vor milui aia din M.I. sa dea la " ***lime "* ce-i al ei.

*- asa s-a exprimat un sef din aparatu' central cand i s-a spus ca majoritatea politistilor ar vrea sa se plateasca suplimentarele si sa nu se dea libere-n schimb (de parca s-ar da) : " Ce vrea ***limea?...ii dau eu numa' suplimentare..."

Nu avem nici`un coleg de la Financiar pe forum care sa ne ajute cu mai multe informatii ?

Off topic. ! Atata timp cat cei din sindicate ( oricare ar fii ele ) sunt politisti , colegi cu noi, au grija superiorii sa ii atraga cu functii calde astfel incat sa ii aiba de partea lor.

vedeti cum se merge iar cu zvonul mai departe? de la august, la sptembie, apoi la octombire, si deja a aparut luna noiembrie in discutie. Asa era si anul trecut. Deci, la anul, prin martie-aprilie, un 20%?

• Upvote 1

Dan, am mai scris ca am convingerea ca proteste sindicale din partea politistilor nu vor mai fi organizate, cel putin sub nici o forma la nivelul celor anterioare unde au participat de la 5000 de cadre in sus.

Legea are un titlu reprezentativ de "Legea Dialogului Social" si nu "legea Protestelor Sindicale", adica foarte mult bla-bla-bla.

hougy cu tot respectul dar nici acu nu stii ca cei de la serviciile N-AVEM sunt intr-o continua "SILENTO STAMPA" este cel mai secretizat sector ap politiei din ultimiii 10 ani!!!

hougy cu tot respectul dar nici acu nu stii ca cei de la serviciile N-AVEM sunt intr-o continua "SILENTO STAMPA" este cel mai secretizat sector ap politiei din ultimiii 10 ani!!!

probabil nici ei nu stiu nimic; ce sa faca? sa spuna saptamanal ca nu au primit nicio hartie?

Colegii de la Negru Voda au avut. astazi o intilnire cu conducerile CNP si SNPPC Constanta. Printre altele au intrebat si de. banii de haine. Exista certitudinea ca ii vom primi dar number se stie cand .......Este posibil ca luna asta sa primim 600 lei.

nila eu cred ca ar trebui sa ne bucuram doar cand i-ar da pe toti asa cum e normal, i-a fa tu jumatate din 20% scazut cu 25% dintr-o dispozitie de-a lor sa vezi ce se intampla. Stiu....ceva e mai mult decat deloc ...dar astfel (aruncatul cu osicioare inainte de un interes al lor-alegerile) ne-au adus pe ultima treapta a umilintei. Oare nu ne-a ajuns pana acum, cat le mai merge asa? EEEEE ne meritam soarta .....uraaaa o sa luam.....niste bani.....poate......

Pariu ca pentru "clanul sportivilor" se va rezolva cu celeritate problema banilor...ca asa am impresia ca ,acum c-o aparut problema asta "stringenta" * ,vom vedea banii de haine ...hat langa alegeri... :doh: ...sper sa nu fiu profet :hmmmt:

* - "Ministerul Administraţiei şi Internelor, la ordinul ministrului Mircea Duşa, a demarat un control la CS Dinamo în cazul legat de scandalul anulării primelor olimpice pentru performanţele realizate de sportivii clubului la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.Totodată, Ministerul Administraţiei şi Internelor, împreună cu Ministerul Finanţelor Publice, caută soluţii legale în ceea ce priveşte cadrul legislativ pentru ca sumele restante faţă de sportivii de la CS Dinamo, medaliaţi la JO din 2008, să fie achitate (cu celeritate-cum altfel nota mea)......" sursa : http://Ministerul Administraţiei şi Internelor, la ordinul ministrului Mircea Duşa, a demarat un control la CS Dinamo în cazul legat de scandalul anulării primelor olimpice pentru performanţele realizate de sportivii clubului la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/scandalul-anularii-primelor-olimpice-control-ordonat-de-mai-la-cs-dinamo_1003782.html#ixzz25n3QupPm si "

Dragi colegi, sa speram ca o sa ne dea banii cat de repede, mai ales ca ne "ajuta" sindicatele foarte mult... Oricum, pe la IPJ-uri, cei de la financiare zici ca au facut juramantul de tacere, de parca nu am fi lucrat la acelasi minister... :hmmmt:

... cei de la financiar zici ca au facut juramantul de tacere, de parca nu am lucra la acelasi minister... :hmmmt:
asa sunt toti de la financiar,parca au aceeasi mama,toti zic "Nu avem,Nu stim Nu dam"
Pentru asta sunt plătiţi poate, să spună NU!

Eu unul ,o sa ma-nscriu in acel sindicat care o sa obtina ,prin batalii sindicale prevazute in legi si nu in mic-dejun ,pranz si cina luate , in genunchi ,pe sub birouri ( fe...atio in integrum! ),statutul de functionar (doar!!!) public ,fara statutul special conferit de Legea 360/2002 , pentru toate putorile si jigodiile de la S.F.-C ,S.R.U. ,S.Cab. ,Clubul Sportiv Dinamo (Ce sorginte politica si statala are numele de "Dinamo" ca si club sportiv ? .....) si Ansamblul "Ciocarlia" .

Cand eram copil ,stiam ca politistul e "un nenea mare ,frumos ,musculos ,bun ,in uniforma sau in blugi ,care prinde hotii ,criminalii si mafiotii si-i duce la puscarie sau ii impusca fiindca trage bine cu pistolu' " .....ehehe!Cati dintre nevertebratii din S.F.-C ,S.R.U. ,S.Cab. ,Clubul Sportiv Dinamo si Ansamblul "Ciocarlia" au vazut un "enfractor" altfel decat in "Cancan" ,"Click" sau la "Stirile de la ora 5" sau cati dintre ei se potrivesc cu definitia data de un copil notiunii de politist (BTW ! ...prin ce anume gimnasta C.Ponor a meritat gradul profesional de subinspector al Politiei Romane???...Subinspector cu tot cu salariu aferent ca saraca renta viagera de 3000 ron :doh: ,prevazuta legal ,e mica ...think :hmmmt: !!! ) Mare mirare sa fie 2% din tot efectivul serviciilor de frecat manganu' din Politia Romana....asa ca nu tre'sa ne mire secretomania lor...Niste beep! :good:

:emo-yessir:

Edited by axle15
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.