Jump to content
POLITISTI.ro

“Vanatoare de nazisti” in randul politistilor berlinezi


1488

Recommended Posts

154.jpg

Autorităţile germane au început o adevărată vânătoare pentru a da de urmele unui ofiţer de poliţie “nazist” după ce o poză controversată a fost postată pe contul de Facebook al unui naţionalist din Bavaria şi în care apare un bărbat în uniformă salutând cu braţul drept ridicat. Fotografia este datată 25 ianuarie 2012 şi oficialii cred că aceasta nu este trucată.

Conform Daily Mail, sub fotografie stătea scris următorul text: “Voi spuneţi libertate şi toleranţă. Eu o numesc dansul morţii pentru Europa. Vorbiţi despre un stat multicultural. Pentru mine este doar trădarea rasei albe”.

Autorităţile au confirmat că uniforma în care apare bărbatul mascat este autentică. Pe braţul stâng se pot descifra însemnele poliţiei berlineze iar la brâu pistolul din dotare este la vedere.

După izbucnirea scandalului, a fost lansată o investigaţie oficială pentru identificarea ofiţerului de poliţie, condusă de Biroul pentru protejarea Constituţiei.

Salutul roman cu braţul drept ridicat spre cer este în Germania automat catalogat ca fiind “nazist”. În plus, acest simplu gest poate atrage după sine amenzi de mii de euro sau pedepse de până la doi ani de închisoare pentru autori.

Link to comment

Pentru a nu incarca forumul cu ,,n,, topicuri, care ar ingreuna cautarea/vizualizarea , iti recomand sa postezi astfel de stiri cu politisti din lume , in topicul ,,Mondopolice,, din sectiunea ,,Timp Liber,, . Stirea care ai postat-o face obiectul topicului mai susmentionat , unde se posteaza toate stirile despre politstii din intreaga lume. Se poate face un topic separat in cazul unei stiri de acest gen, daca consideri ca stirea genereaza interes maxim si dezbateri pe masura.

P.S. Este o recomandare si nu o critica... te mai asteptam cu astfel de stiri.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.