vikz11 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Si la scoala de politie Campina semnez acel contract cum ca stau in politie 10 ani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted March 3, 2013 Moderator Share Posted March 3, 2013 Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marius0706 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Buna seara Ma poate ajuta cineva cu niste informatii referitoare la Admiterea din anul acesta la Scoala de Agenti de Politie ? Tematica,Bibliografie ,Data/Luna in care examenul de admitere va fi sustinut,Alte informatii utile....) ? Va multumesc anticipat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Roby Posted March 8, 2013 Membru Share Posted March 8, 2013 (edited) poti gasi pe site-ul scolilor de politie si al academiei.... si sunt si din anii precedenti un simplu search pe google te-ar fi ajutat http://www.scoalapol...ERE/Anexa_3.pdf http://www.academiadepolitie.ro/root/studii/admitere/subiecte/subiecte.html Edited March 8, 2013 by Rober7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dennis Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Anul acesta la Scoala de Politie "Vasile Lascar" Campina - se vor scoate un nr. de 313 locuri! Inca nu se stie exact daca vor fi locuri separate pentru fete, dar se discuta si acest aspect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 In primul rand salutare tuturor , aceasta fiind prima mea postare in cadrul acestui forum. As dori sa va intreb daca stiti , aproximativ, cand se vor afisa locurile libere pentru acest an la Scoala de Politie "Vasile Lascar" Campina . Va multumesc anticipat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
military Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Cel mai probabil prin luna mai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ok. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goblin123 Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Unde pot gasi grilele din anii precedenti in format pdf? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanV Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Cei care termina la scolile de politie vor fi intotdeauna repartizati la tara in prima faza ? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Nu in toate cazurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Roby Posted April 17, 2013 Membru Share Posted April 17, 2013 In mod normal repartizarea pe judete s-a facut in functie de medie si dupa ce ti-ai ales judetul, acolo la IPJ-ul respectiv, se mai face o repartizare, in general tot in functie de medie...Si sunt si locuri la orase, insa ce-i drept, mai multe in mediul rural. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Buna ziua . Stiti cumva pana la ce data ma pot duce la sediul IPJ al judetului de care apartin , pentru a incepe procedurile de admitere pentru anul acesta la Scoala de Politie "Vasile Lascar" Campina ? Va multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Roby Posted April 22, 2013 Membru Share Posted April 22, 2013 Ar trebui sa te cam duci de pe acum..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanV Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 In aprilie nu cred ca vor misca ceva cei de la IPJ. Am fost de 2 ori pana acum si au spus ca inca nu ma pot inscrie din cauza ca nu au primit numarul de locuri, ba ca trebuie sa astept sa fie postat tot pe siteul oficial. In luna mai cel mai probabil incep inscrierile atat la academie cat si la scolile de politie. Examenele sunt in perioade diferite sau gresesc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Roby Posted April 22, 2013 Membru Share Posted April 22, 2013 La academie sunt cam prin iulie....Iar la Campina, respectiv Cluj, in august-septembrie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 (edited) Multumesc de raspuns . Eu am gasit pe site-ul IPJ-ului din judetul meu urmatoarele : " Cererile de participare la concurs vor fi prezentate Serviciului resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului....... până la data de 31.05.2013 pentru Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza’’ şi până la data de 30.06.2013 pentru şcolile postliceale de agenţi. " Din ce inteleg eu , pot depunde cererea de inscriere la concurs pana la data de 30.06.2013 ?! Deasemenea as mai avea o intrebare , din momentul in care depun cererea , in cat timp trebuie sa termin dosarul ? Multumesc . Vrei sa te inscrii la Campina/Cluj sau la academie ? Edited April 22, 2013 by JustMeAlex Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 (edited) In aprilie nu cred ca vor misca ceva cei de la IPJ. Am fost de 2 ori pana acum si au spus ca inca nu ma pot inscrie din cauza ca nu au primit numarul de locuri, ba ca trebuie sa astept sa fie postat tot pe siteul oficial. In luna mai cel mai probabil incep inscrierile atat la academie cat si la scolile de politie. Examenele sunt in perioade diferite sau gresesc ? Vrei sa te inscrii la Campina/Cluj sau la academie ? P.S In postarea de mai sus am uitat sa citez , scuze . Edited April 23, 2013 by JustMeAlex Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanV Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Desi imi doream sa ma inscriu la Academie, din pacate nu am cum din cauza ca trebuie sa imi sustin licenta in iulie asa ca voi opta pentru Campina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
military Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Și eu am licenta in iulie dar din fericire termin prin 14 si reusesc sa ajung in 20 la academie pentru inscrieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Desi imi doream sa ma inscriu la Academie, din pacate nu am cum din cauza ca trebuie sa imi sustin licenta in iulie asa ca voi opta pentru Campina. Mult succes cu licenta . Daca dai la Campina ne vedem pe acolo . Daca afli ceva nou in legatura cu dosaru , te rog sa imi spui si mie . Și eu am licenta in iulie dar din fericire termin prin 14 si reusesc sa ajung in 20 la academie pentru inscrieri. Succes . Si eu as fi dat la academie , dar nu imi permit sa platesc toti anii de studiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanV Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 (edited) Mersi fain, succes si ne vedem la Campina Edited April 26, 2013 by StefanV Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMeAlex Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Mersi fain, succes si ne vedem la Campina Da , ne vedem acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUPU01 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 Hei buna,cum merge pregatirea pentru Admitere la Scoala de Politie Campina?O zi placuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel94 Posted April 26, 2013 Share Posted April 26, 2013 buna ziua, sunt nou pe forum... anul acesta voi candida si eu pentru un loc la campina ... am inceput pregatirile fizice de la inceputul lunii aprilie cat si pe cele teoretice, dar pe acestea din urma le-am amanat datorita faptului ca am bac-ul anul acesta, sunt pe a 12 a. Este bine daca am inceput pregatire in aprilie? Alerg in fiecare zi patru km , m-am cronometrat la cei o mie metrii si îi fac in 3.35-3.40 , pe cei 50 ii fac in sapte sec... am probleme la aruncatul mingiei medicinale -arunc 6m... Ce-mi recomandati pentru a- mi imbunatatii performantele? Pentru pregatirea teoretica la romana am luat niste carti de Alexandru Petricica... la engleza nu mi-am cumparat inca nimic... O sa-mi incerc norocul si la academie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts