sunt agent debutant din promotia 2011...cei care au fost amanati 10 luni si as vrea sa stiu si eu ce anume trebuie sa fac ca sa pot ajunge la mine in judet.
am inteles de la colegi ca trebuie sa fac doua rapoarte unul catre ipj-ul la care lucrez si unul catre ipj-ul la care vreau sa ma duc. problema e ca peste tot. nu iti aproba nimeni nici un raport si te duc cu vorba de colo colo.
conform repartitiei facute in scoala mi-am ales ipj calarasi si am fost repartizat la o sectie de politie rurala din cadrul ipj calarasi. eu sunt din prahova si problema ar fi ca am sotie si copil in varsta de 1 an. am facut un raport in scoala dar degeaba nu sa tinut cont de el.
ce ma sfatuiti sa fac?? trebuie sa ma mut cat mai curand in prahova pentru ca nu ma ajung cu banii... mai ales ca eu sunt singurul intretinator al familiei ... nu ne ajuta nici parintii nici nimeni.
Question
Tanase0Gabriel
Buna ziua.
sunt agent debutant din promotia 2011...cei care au fost amanati 10 luni si as vrea sa stiu si eu ce anume trebuie sa fac ca sa pot ajunge la mine in judet.
am inteles de la colegi ca trebuie sa fac doua rapoarte unul catre ipj-ul la care lucrez si unul catre ipj-ul la care vreau sa ma duc. problema e ca peste tot. nu iti aproba nimeni nici un raport si te duc cu vorba de colo colo.
conform repartitiei facute in scoala mi-am ales ipj calarasi si am fost repartizat la o sectie de politie rurala din cadrul ipj calarasi. eu sunt din prahova si problema ar fi ca am sotie si copil in varsta de 1 an. am facut un raport in scoala dar degeaba nu sa tinut cont de el.
ce ma sfatuiti sa fac?? trebuie sa ma mut cat mai curand in prahova pentru ca nu ma ajung cu banii... mai ales ca eu sunt singurul intretinator al familiei ... nu ne ajuta nici parintii nici nimeni.
Edited by Tanase0GabrielLink to comment
Top Posters For This Question
8
4
3
2
Popular Days
Aug 9
16
Dec 9
3
Dec 7
3
Jul 28
2
Top Posters For This Question
Tanase0Gabriel 8 posts
Elvis 4 posts
cipri83 3 posts
Marius 2 posts
Popular Days
Aug 9 2012
16 posts
Dec 9 2012
3 posts
Dec 7 2012
3 posts
Jul 28 2013
2 posts
Popular Posts
Ben
Te poti muta si in timpul tutelei, cu conditia sa-ti pastrezi profilul pe care ai fost incadrat (informatie garantata ca fiind corecta 100 %), conform noii proceduri privind tutela profesionala, intra
cipri83
Dane cum sa nu!Il postez de indata...insa este un raport conceput de mine deoarece in momentul respectiv la personal nu exista unul tip cum zice adrian 75! Raportul poate fi modificat dupa cerintele
theodor
nu trebuie sa astepti o anumita perioada. modelul de raport îl iei de la personal , ca sa nu aiba vreun motiv sa te întoarca din drum. mergi prima data la IPJ -ul unde vrei sa te muti sa-ti semneze in
Posted Images
31 answers to this question
Recommended Posts