Jump to content
POLITISTI.ro

Sofer cercetat dupa ce a acuzat un politist ca i-a cerut spaga


Recommended Posts

  • Moderator

Un şofer din Braşov, cu rezidenţă în Germania, a fost oprit, miercuri 8 august 2012, de poliţiştii Serviciului Rutier pe DN 7 și este cercetat de poliţiştii din Alba pentru "sfidarea organelor judiciare".

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional, pe conducătorul auto, pentru nefolosirea luminilor de întâlnire şi lipsa stingătorului omologat. Cu această ocazie, bărbatul i-a adresat cuvinte jignitoare poliţistului care i-a aplicat sancţiunea contravenţională, acuzând, în faţa reprezentanţilor mass media şi a martorilor prezenţi, că acesta i-ar fi pretins suma de 40 de euro.

Bărbatul s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de sfidare a organelor judiciare. Infracţiunea se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă.

Comunicat al IPJ Alba.

Link to comment

Mda, specific romanesc. Mi-aduc aminte, am vizionat aici un material cu un politist NYPD care a fost calcat pe bombeuri de unu smecher cu un ferrari. Ce a urmat ati vazut cu totii......

Link to comment
  • Member

Vrei sa spui tipic romanesc in sensul ca in Germania unde spunea ca e rezident sta ca si catelul cand este oprit in trafic iar cand vine in tara isi permite sa-i injure pe politisti si sa ii jigneasca!

Daca legea era lege si la noi ca la nemti un individ ca acesta nu avea tupeul nesimtit de roman plecat dincolo!

Link to comment
  • Moderator

Nu cred ca intelegeti ideea de baza. Individului i s-a facut un dosar penal si va raspunde in fata legii pentru faptele sale. Aviz tuturor care se cred mari smecheri ai soselelor, nu puteti injosi politistii cum credeti voi de cuviinta, fara a exista repercursiuni legale, care va vor urmari toata viata. Trebuie ca acesti indivizi sa bage la cap ca nu au doar drepturi, ci si destule obligatii, iar un moment de bravada iti poate aduce mai multe neplaceri decat o amenda contraventionala.

Edited by Cristi
  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.