Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Cine a facut achizitiile astea? Cum sa cumperi masini 4x4, cu motorizare pe benzina de 1,6 l. In oras consumul nu scade sub 12%, iar in teren accidentat ce sa mai vorbim. Am testat un Duster din flota MAI, cu motorizarea de mai sus, si pare submotorizat. Masina pleaca cu greu de pe loc cu treapta intai, deoarece aceasta este demultiplicata scurt, simuland un reductor, lucru ce ar trebui sa ajute in teren accidentat, la urcari si coborari. Motorizarea 1,5 diesel, de 110 CP, era mult mai indicata, mult mai potenta si mai economica.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va rog daca cineva stie,cum sa rezolv problema de la comanda pentru rampa,de la un vwTransporter de patrulare,nu mai preia nici o comanda ca si cum nu ar intra curent in i a.Am inceracat la ipj,si nimeni nu stie,si nici nui intereseaza,dar daca nu lucreaza in strada sa vada ce bune sunt sirenele,la o deplasare de urgenta.Am sunat si la MIDOCAR cei care leau montat,dar acestia spun ca autospecialele asa au venit cu echipamentul,montat.Poate ma ajutati daca, ati asemenea asemenea probleme,sincer as incerca sa sun la logistica la IGPR,nu am ce pierde ,nimeni nu vrea sa te ajute parca faci pentru tine acasa.,mai ales vara pe litoral ,vara este necesar.

Am fost si la electonistii privati si nui dau de cap,imi spun sa le aduc o schema,dar de unde?

Publicat

Din cate stiu si la noi au fost probleme cu panoul de comanda al rampei, precum si cu cele doua sirene montate in rampa, la toate VW Transporter. Defectiunile au fost remediate la Bucuresti, la Directia Logistica a MAI, de pe bd. Timisoara. Seful Serviciului de Logistica trebuie sa sune pentru o programare. Dar sa stii ca se pot defecta imediat dupa reparare. La alte ipj-uri sau la unele ijj-uri rampele Hella au fost inlocuite cu rampe tip Dacia Logan, modelul 2006. Bafta!

Publicat

apropo... poate spune cineva de unde si care este scopul acestei masini / unitati?

post-1462-0-89915800-1365019022_thumb.jp

Publicat

kayne acel vento cred ca este o masina apartinand compartimentului NBC

COMPARTIMENTUL NBC

Inspectoratul General al Poliţiei Române exercită, potrivit Legii nr.218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, prin intermediul structurilor arme, explozivi şi substanţe periculoase, atribuţii privind cercetarea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 2791 cod penal şi de Legea nr. 111/1996 republicată, privind desfăşurarea în siguranţă, reglementarea, autorizarea şi controlul activităţilor nucleare, de cercetare a infracţiunilor la regimul de control al produselor şi tehnologiilor cu dublă utilizare prevăzute în OUG nr. 129/2006 modificată, privind regimul de control al exporturilor de produse şi tehnologii cu dublă utilizare şi efectuează cercetarea la faţa locului în cazurile în care se presupune utilizarea ilicită a agenţilor chimici, biologici, radioactivi şi nucleari.

• Apreciez 2
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Bravo! Felicitări! S-o testaţi cu plăcere şi fără evenimente!

Frumoasă rău în uniformă! :good:

Publicat

Dorian, e cumva Mercedes Benz GLA? E concept car si are niste dotari nemaipomenite. Asta daca e GLA. Foarte tare! Sa-l folositi sanatosi!!!

• Membru
Publicat

Avand in vedere pe cei din fundal, cred ca la rutiera. :)

Sunt curios daca a intrat in patrimoniul IPJ-ului sau e un contract de comodat incheiat intre reprezentanta si Politie cum a fost in cazul altor masini.

• Moderator
Publicat

Nu e donată ci doar oferită spre testare pentru următoarele şase luni şi o să fie folosită de către colegii de Biroul Accidente din IPJ Ilfov.

Publicat

Dorian, e cumva Mercedes Benz GLA? E concept car si are niste dotari nemaipomenite. Asta daca e GLA. Foarte tare! Sa-l folositi sanatosi!!!

Este Mercedes-Benz Clasa A!

Publicat (modificat)

frumoasa jucaria... congrats! pe unde a ajuns?

Mulțumim pentru urări. Sper să fie de folos fără incidente.

A ajuns la Serviciul Rutier - Biroul Accidente. Este meritul celor de acolo pentru că au obținut-o.

Nu cunosc detalii tehnice, fiindcă fotografiile sunt luate de la colegii mei.

Așa arată înainte de echipare.

post-1200-0-42264100-1367169860_thumb.jp

post-1200-0-94575600-1367169873_thumb.jp

post-1200-0-91781600-1367169887_thumb.jp

Modificat de dorian
  • Apreciez 3
Publicat

Sache, am vazut prezentat intr-un ziar modelul GLA si arata identic. Totusi s-ar putea sa ai dreptate, caci si GLA este bazat tot pe platforma clasei A, dar maine o sa postez o fotografie cu acest model pentru a vedea ca nu e nici o diferenta!

Publicat (modificat)

Mecedes GLA este doar un concept, fiind cel mai mic SUV din gama Mercedes, si a fost prezentat la Salonul auto de la Shanghai. Foloseste platforma MFA a Clasei A si va fi lansat ca model de serie la Salonul auto de la Frankfurt din luna septembrie a acestui an. Cu acest model, Mercedes va concura Audi Q3 si BMW X1. Exista diferente intre Clasa A si GLA, dar nu intru in detalii.

Dorian, spune-mi si mie ce motor are A-ul primit de voi, pentru ca la noile modele inscriptia "180 cdi" nu mai defineste puterea litrica a motorului si exista mai multe variante, dar cu motoare diferite. Multumesc!

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
Publicat

Dacia Dokker, masina Politiei Rutiere este cel mai nou model de oras,lasand la o parte super-masinile ?

• Displace 2
  • Membru
Publicat

Da, m-am intalnit cu niste colegi de la rutiera acum vreo 2 saptamani, au motoare de 1.5 DCI, 85 cp. Bine ca s-a introdus obigatoriu ABS, ESP ca altfel...

Oricum, avand in vedere ca menirea lor e sa urmareasca "vitezomanii" care nu opresc la semnal, mie mi se par extrem de submotorizate dar sunt mai bune decat nimic:)).

Mai sunt cateva Dacia Logan, versiunea noua, dar sunt putine si scumpe la vedere, nu stiu pe la ce servicii(probabil neoperative) au ajuns. Daca au motorul de 1.2, 75 cp, e trist...

• Moderator
Publicat

Loganurile cu facelift, sunt 80 toate şi au venit în urma accesării probgramului rabla de către Poliţia Română, prin care au fost casate şi predate 260 de vechituri aflate în parcul auto. Din câte am citit aici, majoritatea au fost date către structurile operative. Dar nu ştiu ce motorizare au.

Publicat

Oricum, de la Rutiera cel mai genial model mi se pare VW Passat break.

• Displace 2
Publicat

Loganurile cu facelift, sunt 80 toate şi au venit în urma accesării probgramului rabla de către Poliţia Română, prin care au fost casate şi predate 260 de vechituri aflate în parcul auto. Din câte am citit aici, majoritatea au fost date către structurile operative. Dar nu ştiu ce motorizare au.

Si ipj-ul nostru a primit cateva modele Logan facelift si toate au motorizare 1,2 16 valve, benzina, de 75 CP. Foarte puternice! :)

Publicat

..... Exista diferente intre Clasa A si GLA, dar nu intru in detalii.

...

Ai avut dreptate Sache, fotografiile nu se vad asa de bine pe telefon...mea culpa!!! Eu m-am luat dupa o fraza din articolul din ziar in care se specifica modelul de baza si anume clasa A ...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.