Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Și dacă i-a vorbit „la per tu” care o fi problema? Că doar adresarea „la per tu” nu poate fi asimilată limbajului obscen, scârbos, sau vulgar. Nu l-a jignit cu absolut nimic. Dar s-a tot promovat, complet aiurea de niște tâmpi, această aberație conform căreia polițistul ar trebui să le vorbescă tuturor acestor gunoaie sociale ca și cum ar fi niște fătălăi pudici, extrem de sensibili.

Respectul se câștigă și nu se impune, numai la noi toți retardații și analfabeții deși sunt incapabili și atât de reduși, încât nu pot purta un dialog civilizat, doresc ca ei să-l înjure și să-i vorbească după cum le vine la gură, asta în timp ce polițistul trebuie să-i răspundă pe un ton umil și supus, ca și cum i s-ar cuveni așa ceva tocmai datorită faptului că a încălcat legea.

• Apreciez 2
Publicat

1. Bravos agentului de politie pentru modul in care a actionat. Daca iei o carte de Tactica Politieneasca si citesti pas cu pas, se poate observa ca nu s-a omis niciun punct in felul cum acesta a actionat.

2. "Exprimarea faţă de şofer, aparent singura greşeală a poliţistului" - sa vad eu cum ar fi putut vorbi acel reporter cu gunoiul ala de statea in masina, mai ales intr-o situatie ca aceasta. Sa il roage frumos, sa ii zica de domnii si alte titluri regale...

Publicat

Tot caut dar nu gasesc ce lege interzice sa vorbesti "la per tu"? Vrajeala.

Publicat

Felicitari colegului de la SPR . Tot respectul pentru el. Pe de alta parte, cu greseala lui .... pe noi ne-au invatat la scoala sa vorbim politicos. Faptul ca l-a tutuit nu inseamna ca nu a vorbit politicos , nu ? O idiotenie de interpretari .

Toata stima pt colegu de la Suceava .

• Membru
Publicat (modificat)

numai televiziunea este de vina :angry: din dorinta de a avea audienta ne scad autoritatea noua in strada si uite asa apar stiri de genul celor enumerate de colegi mai sus: politist adjectiv,etc. Pai ce este asa anormal ce a facut colegul nostru? Omul chiar a procedat ca la carte... Dar nu i mai inteleg nici pe oamenii astia(de la televiziuni) ce vor de la noi :slapb:

Modificat de vinetu
Publicat

In concluzie, sa nu tutuim g*noaiele :)) Nu-i frumos, si poate domnu" procuror o sa ne bata obrajorul. Si daca se poate, sa ii dam la contribuabil si o cafeluta pana ii verificam actele, sa nu se plictiseasca :))

Se pare ca inca mai sunt si "participanti" la trafic care se mai uita la OTV si rezultatul se vede in video.

Inca o data felicitari colegului si "domnul" sofer sa isi faca o cruce ca nu a facut asa ceva prin alta tara, ca acuma manca cu paiul supica de la mamica sa...

Publicat

Toata stima pentru colegul nostru!!! Multumesc lui Dumnezeu ca nu am fost eu in locul lui....nu mai apuca sa filmeze cu telefonul...

In schimb il admir pe politistul de la rutiera ca si-a pastrat calmul(nu stiu daca eu as fi fost asa calm..) si a procedat ca la carte!!! Nu i se poate reprosa nimic!!!

• Apreciez 1
Publicat

m-am mai uitat inca o data la filmare: a avut rabdare cu idiotul ala. cred ca l-as fi calcat in picioare din primele secunde.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

@maxu08

"cred ca l-as fi calcat in picioare din primele secunde."

In care articol din lege este prezentat acest tip de interventie in situatia data? Ar trebui sa fii dat afara din politie numai pe baza acelei imbecilitati pe care ai scris-o! Esti o rusine pt. aceasta institutie si debordezi de frustrare.

In alte ordine de idei, politistul a actionat cum trebuie la inconstienta si impertinenta acelui dobitoc, nimic de reprosat.

Problema mare este ca toti actioneaza cum trebuie si ca la carte... cu cei de rand, vai de mama lor si eventual cu copchiii de 22 de ani. Hai sa aplicam procedurile cele mai dure si sa ne antrenam cu cine nu ne poate crea probleme.

Daca era vreun tigan intr-un "Mertan"....privirea umila si tot posibilul sa nu-l iritati prea tare. Ca cine stie pe cine mai suna!

Am vazut o gramada de astfel de faze.

Ca si cu magistratii extrem de fermi cu legea atunci cand baga babe de 70 de ani la puscarie pt. ca smulg niste tarusi dintr-un pamant, pusi de un executor, dar boraturile cu zeci de dosare penale la activ, pt. infractiuni infinit mai grave (furturi, talharii, violuri), sunt lasati in libertate.

O sa spuneti ca fiecare padure are crengile ei uscate. Da, al dracului coincidente, ca tot timpul uscaturile se nimeresc cu "interlopii" in fata, iar politistii si judecatorii adevarati cu oamenii simpli.

Cu alte cuvinte, o tara de rahat, cu oameni de rahat, inca.

Sunt convins ca o sa fiu banat, dar poate aceste randuri va vor face sa va ganditi mai des la coloana voastra vertebrala si la caracter.

Modificat de Dot
  • Apreciez 1
  • Displace 15
  • Moderator
Publicat

Stai ușor și nu te mai aprinde așa repede ... poate-ți pleznește vreo venă! Și nu ne-am dori.

Maxu nu e polițist, este avocat, iar aceea este opinia lui. Că nu-ți convine ție ... asta e, dar sunt convins că nu-i pasă absolut deloc.

Poți să renunți liniștit la sfaturile și părerile referitoare la cine trebuie să facă sau nu parte din această instituție, pentru că din ce povestești mai sus, dovedești că nu ai nicio legătură cu acest domeniu și ești complet pe lângă subiect.

Și nu o să-ți spun povestea aia cu uscăturile, ci o să-ți spun că bați câmpii cu voioșie. Nu ai nicio legătură cu realitatea, dar în schimb privești prea mult pe la televizor și îți formezi aceste idei în baza unor stereotipuri penibile.

De unde știi tu cu câți țigani, interlopi sau infractori au de a face zilnic polițiștii? Nu știi, habar nu ai, doar îți dai cu presupusul în baza unor legende urbane penibile.

Când polițiștii au de suferit și sunt supuși unor presiuni, șicane sau mai rău le sunt lezate drepturile ori familia lor are de suferit, datorită executării atribuțiilor de serviciu, pe nimeni nu mai interesează aceste aspecte. Nu mai apare nicio știre pe la televizor și nimeni nu-și aduce aminte de ei. Pe cine a mai interesat ce au pățit și cât au avut de tras polițiștii ăia ce au intervenit la accidentul judecătoarei bețive sau despre polițistul ăla ce a împușcat niște țigani și a fost târât ani de zile prin tribunale. Iar exemple de acest gen sunt nenumărate, și la ordinea zilei, numai că pe deontologi nu-i interesează, nu aduc rating pt că românul este avid după manele și scandal.

Așa că scutește-ne de astfel de lecții ... din tribună e ușor să îți dai cu părerea și să arăți cu degetul, dar de acolo de jos, din iarbă lucrurile nu mai sunt deloc atât de simple și ușoare.

• Apreciez 3
Publicat

Ce dur esti Dot, mai ales in spatiul virtual... Sincer, nu cred ca Maxu08 are caracter de frustrat, mai degraba cel caruia îi este adresata aceasta postare... Si nu cred ca a zis nimeni despre faptul ca violenta este legala! In schimb te asigur ca eu personal nu ma tem de cei cu "merțane", mai ales daca au relatii! Vis-a-vis de datul afara, o sa propun ca Maxu08 sa fie dat afara din politie! ;)

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

da, total de acord in ce-l priveste pe maxu08, mai ales ca am auzic ca ia si bani de la persoanele audiate la Politie :D

• Apreciez 2
Publicat

Si ca sa-ti raspund la ultima ta afirmatie...Dot, de ce nu emigrezi in Congo, daca Romania e o tara de rahat? Sau esti cumva acolo deja?

Publicat

damn, omu' a vazut rosu in fata ochilor dupa postarea mea :)

da, total de acord in ce-l priveste pe maxu08, mai ales ca am auzic ca ia si bani de la persoanele audiate la Politie :D

asta este car tare :) recunosc fapta insa nu am nici un regret. as face-o ori de cite ori voi avea ocazia, cu rezolutii infractionale diferite si cu intentie directa. :)

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Teo, si Romania si Congo participa la Jocurile Olimpice de la Londra. Treaba cu rahatul este pur subiectiva si extrem de discutabila.

• Apreciez 1
Publicat

Eu ma simt umpic dezamagit de faptul ca soferul a fost spray-at in finalul filmuletului. Sincer am sperat ca a fost pocnit in fata :emo-box: dupa ce l-a injurat pe politist, dar na...merge si sprayu' si sper ca baietii au folosit "suficient de mult" :clip: spray pentru a-l imobiliza pe sofer, nu de alta dar avea un comportament agresiv pasiv :-", iar masura era perfect legala. :naughty:

Publicat

warren, ai "mirosit" vre-o dta sprayul IRITANT LACRIMOGEN ? (am subliniat pentru ca am o problema cu cei care una/doo "politistii au dat cu spray paralizant" ;) ) cel putin astea "noi" de la stimpex, desi sunt declarate ca ar contine "acelas" gas CS, parca sunt mai "cainoase" decit alea vechi (de acum 3-4 ani), iar daca efectul lacrimogen este declansat si i-au ajuns pe fatza si citeva picaturi de lichid ... :good: number one acros the nation .... din experienta spun...

• Apreciez 2
Publicat

Serhente, prin '92-'93, am primit si noi la "volanta" faimoasele spray-uri lacrimogene...eu eram obisnuit cu ele(le-am avut in dotare la BAOLP) insa ceilalti nu, asa ca 3 hoti din buzunare s-au pricopsit cu minunea chimica si sincer n-as fi vrut sa fiu in pielea lor...

• Membru
Publicat

Hmm, Teolucian63 ai trecut pe la BAOLP, pe la volanta, ti-ai facut ceva prieteni :P

Publicat (modificat)

Bozo, "prieteni" mi-am facut in special la c.o.(majoritatea traficantilor de droguri proveneau din randul hotilor din buzunare), insa tot la c.o. am trecut prin mai toate liniile de munca si daca muncesti, sigur iti faci "prieteni"! BAOLP-ul m-a ajutat enorm, ca acolo am invatat cum se disperseaza o multime, iar asta aplicata pe hoti, a avut rezultate neasteptate! In primul rand am "mangaiat" zdravan la ei, dupa care nu am mai avut probleme...

Modificat de Cristi
  • Moderator
Publicat

Iar aici aveți varianta de rezolvare a unei probleme asemănătoare a jandarmilor.

Ei pur și simplu păzesc mașina ... până ce contravenientului i se va face milă de ei. :ner:

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Din vorbele primului politist care a pus piciorul in fata masinii pentru a-l determina sa opreasca :

"huh, you assaulted an officer ?!"

De s-ar constituii si la noi ca proba atacul asupra unui politist doar prin faptul ca te asezi in fata masinii iar individul te impinge usor cu masina acestuia. Dar, deh, visam sa avem echiparea si dotarea politistilor dintr-o tara civilizata.

Din ce am vazut masinile au un statut aparte in desfasurarea activitatilor cu specific politienesc in Canada si SUA. Masina, in acele tari, este vazuta ca o arma, daca cel care se foloseste de ea este infractorul, ori ca un mijloc de respingere a unui atac ori de imobilizare a unui posibil infractor, in cazul politiei.

Acum am revazut inca o data clipul cu politistul din New York si striga la sofer ca l-a calcat pe picior.

Modificat de McNally
  • Moderator
Publicat

Iar aici aveți varianta de rezolvare a unei probleme asemănătoare a jandarmilor.

Ei pur și simplu păzesc mașina ... până ce contravenientului i se va face milă de ei. :ner:

Cât de gingaș spune căpitanul ăla dolofan:

Dacă nu vrea să ni-l dea, să-l păstreze dumnealor! Și o să stăm și noi aici cât va fi necesar, dacă la maniera asta s-a ajuns.

Să te apuce plânsul când îl asculți, nu alta!

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.