Jump to content
POLITISTI.ro

Caz de inselaciune la vanzarile on-line

cyrusone

Recommended Posts

Buna ziua ,

Ca sa incep povestea : Am achizitionat un Notebook online (de pe site-ul de okazii - fara reclama) . Am vorbit cu persoana respectiva prin e-mail , unde totul a fost ok.

Cateva zile mai tarziu (ieri in cazul de fata) am primit coletul . Eu m-am prezentat la posta , am platit coletul , l-am ridicat .

O data ajuns acasa am descoperit ca acest colet defapt continea doar o carcasa amarata (ce-i drept de la un notebook :D ) .

Am incercat sa il contactez pe respectivul si surpriza , nu raspunde . I-am trimis si un e-mail la care tot nu raspunde .

Am de gand azi sa ma prezint la sectia de politie sa reclam situatia si sa depun o plangere si chipurile pot sista livrarea banilor prin posta 15 zile ca persoana respectiva sa nu poata ridica banii , daca primesc ceva de la sectia de politie .

Din cate am inteles intra la inselaciune treaba asta si e de penal . Nu ma pricep prea bine si sincer nu vreau sa ii fac rau persoanei respective . Daca ar primi retur si imi trimite inapoi suma respectiva nu as avea nici o problema . Am facut deja o sesizare la personalul site-ului pentru a-i suspenda contul persoanei respective .

Intrebarea mea e simpla : Unde sa ma duc sa fac aceasta sesizare / plangere ? Trebuie o anumita sectie ? Daca da , care ? Si politia e in drepturi de a ma ajuta cu asa ceva ? Intra in atributiile politiei asa ceva ? Am vre-o sansa sa rezolve Politia si sa vad banii inapoi ?

Presupun ca "chestii de genu" se intampla destul de des .

A , de mentionat , am toate convorbirile pe e-mail , anuntul dat de persoana respectiva, chitanta si produsul trimis, deci dovezile si sunt dispus sa ofer tot ce pot pentru a solutiona situatia , inclusiv acces la conturile mele . Daca va intereseaza, eu sunt din Jud Braila , Orasul Braila .

Va multumesc anticipat .

Alexandru

• Active member

Mergi la Politie si depune plangere. Alte detalii nu mai scriu aici, pentru ca nu vreau sa se foloseasca de ele cei care dau tepe. Acolo o sa te lamureasca colegii.

• Upvote 1

Am fost si am depus plangerea si totul a fost super simplu , chiar nu ma asteptam sa fie atat de usor . Bine am si prezentat documentele necesare , lucru ce a usurat mult munca politiei .

• Upvote 1
  • 7 months later...

Dacă chiar vreți să se folosească și alții aflați în situația voastră de exeperiența, cei drept neplăcută prin care ați trecut, să ne țineți și pe noi la curent, ba chiar puteți deschide un topic cu cei de la care ați luat astfel de țepe de pe site-uri, ceva de genul black-list. Puteți posta ce anume au oferit spre vânzare, etc.

• Upvote 3