Jump to content
POLITISTI.ro

Un politist pe placul meu


razvanbb

Recommended Posts

Salut!

Nu vreau sa fac reclama dar vreau sa va atrag atentia asupra unui clip care este pe locul 1 pe (site restricţionat)

Topul se construieste automat pe baza voturilor vizitatorilor. Clipul de mai sus are un punctaj de 201 puncte iar cel de pe locul doi este la 146 (distanta mare).

cu respect,

Razvan

Edited by Administrator
Link to comment
  • Administrator

Pe viitor am rugămintea la tine să inserezi direct în postare clipurile de pe YouTube.
Softul forumului oferă această posibilitate, nu trebuie decât să postezi link-ul clipului video de pe YouTube.
Găseşti mai multe detalii aici:

Mulţumesc pentru înţelegere.

Link to comment
  • Moderator

Razvane, nu am nimic cu tine personal, dar ti-am urmarit site-ul si am vazut acolo ca esti cam impotriva politistilor, din cate se pare...comentariile frivole nu isi au rostul ... stii bine la ce video ma refer acum, de carcote suntem toti buni, dar de chestii bune, mai greu.

Aveai dreptate, au trecut pe rosu, dar asta nu inseamna sa generalizam si sa extindem un caz izolat la toata politia, nu de alta, dar ma jignesti pe mine personal, care am obiceiul sa respect regulile de circulatie, si sunt politist. Intelegi?

Link to comment

Te inteleg perfect.

De aia am si facut filmuletul de mai sus. Si de asta l-am si adus pe acest forum. Am vrut sa va arat ca totusi lumea apreciaza Politia Romana. Ma repet... este primul in topul general (din toate filmele de pe (site restricţionat)). Iar aprecierea a fost facuta de catre public.

Si din cele 1180 de filme doar doua sunt cu politia care trece pe rosu.

Restul de 1178 sunt soferi, motociclisti si scooteristi care fac diverse infractiuni. Si intr-adevar, aceasi problema o au si motociclistii. Din cauza unora care folosesc strada drept pista de curse, toti motociclistii sunt catalogati negativ.

Si sa nu crezi ca am ceva cu politia sau cu politstii. Ieri am avut o intalnire cu cei de la Educatie Rutiera din Bucuresti si vom incerca sa facem ceva impreuna.

Edited by razvanbb
Link to comment
  • Moderator

Am inteles si apreciez atitudinea afisata. Nu este bine sa extindem niste cazuri izolate la general. Sunt de acord ca sunt unii care ne fac institutia de ras si aceia trebuie sa raspunda potrivit prevederilor legale in vigoare. Insa trebuie sa respectam Politia ca institutie si pentru ce reprezinta.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.