Jump to content
POLITISTI.ro

Politia Romana in faliment


Horia

Recommended Posts

Isi risca uneori viata si de cele mai multe ori o fac aproape pe gratis. Politistii romani au ajuns sa-si plateasca singuri pana si becurile de la birou.

Politistii repara masinile de serviciu din banii lor - pun benzina, cumpara becuri, coli de hartie, tus de imprimanta sau mancare pentru cainii de serviciu tot cu "fondurile" din buzunar. Unii chiar platesc si informatorii din salariul lor. Din acel salariu, redus nu cu 25, ci cu peste 30% si ajuns acum cel mai mic din Uniunea Europeana.

Pentru ca pana si bulgarii castiga in medie cam cu 30 de euro mai mult ca noi. Deja neplata orelor suplimentare sau a concediilor a devenit regula in Ministerul Roman de Interne. Si asta in contextul in care un politist este ultragiat in fiecare zi in Romania. De la inceputul anului si pana acum, 220 de politisti au fost atacati in timpul serviciului.

Tu, ca politist, cati bani scoti lunar din buzunar ca sa-ti poti face treaba?

Articol aparut pe site-ul Crime Time

Sper sa citeasca asta si ala mic si ala chior. :angry:

Link to comment

In videoconferinta din ziua de marti , li s-a adus la cunostinta contabililor sefi de la inspectorate ca banii pentru utilitati ajung decat pentru luna octombrie. :doh:

Vine iarna baieti , iarna nu-i ca vara. :doh:

Link to comment

Eu sunt convins ca noi ne tocim buricele degetelor tastand, ne racim gurile gurile si nu interseaza absolut pe nimeni momentele prin care noi trecem. Sa-i ia dracul pe toti ca mi s-a luat si mai am un pic si capitulez.

Link to comment
  • Moderator

Si daca au ce? De aia nu mai putem noi...sa vada, 'tu-le muma in c@#....sa vada ca nu mai suportam asemenea bataie de joc. Cat va mai jucati cu nervii nostri ma? Va bazati pe comunitari sa ne aresteze in caz de revolta? mhm....

Link to comment
  • Moderator

Eu demult nu mai dai niciun ban pentru post...din pacate, am un sef "competent" care se "sacrifica" si face rost de diverse materiale...superb. Sa vedem cat il mai tine si pe el..:))

Link to comment
  • Moderator

Ma intreb unde se duc sutele de milioane de euro care intra in MAI...unde frate? Ca vad ca in toata tara aceleasi si aceleasi probleme...faceti-va treaba, dar cu ce va aduceti de acasa...suntem de rasul Europei....numai la noi se putea intampla asa ceva.angry.gif

Link to comment

Sunt elev la Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina si prima oara cand am venit in practica mi-a zis tutorele :"mai baiete..tu vii in politie cand toata lumea se gandeste sa plece?..." am crezut ca e un fel de gluma asa de bun venit.. sunt in al treilea stagiu de practica si mi-am dat seama cat adevar a putut sa zica acest om.traim clipe in care politistii isi dau demisia si pleaca sa munceasca in Anglia pe un salariu de 10 ori mai mare in spalatorii,vremuri in care bancile nu mai acorda un redit de 1000 de euro pentru ca salariul unui politist nu este o garantie valabila.

Este o vorba:speranta moare ultima..dar pana la urma moare.Nu-mi mai ramane decat speranta in vremuri mai bune.Doamne ajuta! :huh:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.