Administrator Administrator Posted September 6, 2010 Administrator Share Posted September 6, 2010 Vreau sa strangem aici un fel de jurnal cu aparitiile sau mentiunile despre forumul politistilor - Politisti.ro in mass-media. 12 August 2010 Evenimentul Zilei - articol: "Poliţiştii fierb de teama disponibilizărilor masive" [...] Poliţiştii se agită on-line Forumurile poliţiştilor (precum www.politisti.ro), site-urile sindicatelor şi organizaţiilor profesionale (www.snppc. ro, www.cnpromania.ro) abundă în informaţii, mai mult sau mai puţin oficiale, privind pregătirea unor disponibilizări masive în cadrul MAI. Acestea ar urma să aibă loc de la 1 ianuarie 2011. [...] - link - 17 august 2010 Ediție Specială - articol: "Pro Lex sesizează ministerul în cazul comisarului Enescu " [...] Numirea lui Georgel Enescu în funcţia de şef al DGIPI Dolj a generat o reacţie în lanţ în rândul poliţiştilor, mai ales după articolul publicat în ziarul nostru de sâmbătă, care a fost preluat integral pe site-ul www.politisti.ro, administrat de Comunitatea Poliţiştilor din România. [...] - link - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusy Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 In sfarist, e bine ca ne vede si pe noi cineva. Poate deschidem ochii unora si scapam de specimene precum jianu care stiti si voi ce aberatii zicea de curand la tv si revenim macar la salariile ce le-am avut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sony Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Clipul de pe ProTV cu cel care a batut un politist, avea antetul POLITISTI.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 08 Sep. 2010Realitatea TV - articol: "Poliţist, luat pe capotă de o şoferiţă nervoasă-VIDEO" [...] O şoferiţă mult prea grăbită a luat un poliţist pe capotă, atunci când acesta a încercat să o oprească. Un trecător a filmat incidentul şi a postat filmuleţul pe un forum al poliţiştilor. [...] - link - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted November 16, 2010 Moderator Share Posted November 16, 2010 21 Octombrie 2010 CityNews.ro - articol: "Lipsa dotarii cu anvelope de iarna ar putea fi sanctionata" [...] Obligativitatea cauciucurilor de iarna impune un cost suplimentar de cateva sute de lei pentru soferi, dar mai ales pentru firmele private. Pe forumul politistilor acest subiect a iscat mai multe discutii. [...] - link - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted November 23, 2010 Moderator Share Posted November 23, 2010 Clipul cu imaginile de la „Flagrantul” presupusei mite pt Fătuloiu, a fost preluat de: 19.11.2010 Libertatea.ro - articol: "Dan Valentin Fătuloiu a refuzat o şpagă de 1 milion de euro" - link - Libertatea.ro - articol: "Exclusiv | 1 milion de euro, mită pentru Dan Valentin Fătuloiu" - link - 19.11.2010 agenda.ro - articol: "Tentativa de mituire la cel mai inalt nivel. Tinta: Fatuloiu! S-au oferit bani, vile si masini de lux" - link - [*]20.11.2010 www.blic.rs - articol: "Rumunija: Pritvoren tajkun zbog podmićivanja sa milion evra" - link - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Octavian Posted November 24, 2010 Membru Share Posted November 24, 2010 A aparut ceva si in ziarul national despre acest forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted June 10, 2011 Moderator Share Posted June 10, 2011 De dimineata, in jurul orei 09.30, fiind in masina, am auzit la PRO FM fiind mentionat forumul politisti.ro, prezentatorii spunand ca exista un forum al politistilor din Romania, respectiv politisti.ro, unde acestia discuta diverse subiecte de interes atat pentru ei, cat si pentru cetateni, aratandu-se ingrijorati pentru faptul ca multe subiecte de discutie sunt de genul , si , iar politistii, chiar si in putinul timp liber pe care il au, discuta astfel de subiecte provocate de stresul in care traiesc zi de zi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 ...si as mai adauga faptul ca cei doi ''realizatori'' ai emisiunii, niste baieti simpatici dealtminteri, incercau un misto ieftin, de bazar pe seama forumului iar replica ce imi vine acum in minte era de genul "Da' politistii au forum? Si cine LE (???!!!) scrie acolo?'' (aluzie cum ca nu ar exista politisti care sa stie scrie pe un fourm); all in all, scârbos! :emo-box: :emo-box: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted June 10, 2011 Moderator Share Posted June 10, 2011 Da, dar s-a linistit cel care a afirmat asta imediat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 glume de santier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted June 19, 2011 Moderator Share Posted June 19, 2011 In urma cu cateva minute a fost difuzat pe Antena 3 acest clip video: http://www.youtube.com/watch?v=xnbbc3DjgLo 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin2770 Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 am vazut ca este deschis un topic pe tema aceasta, dar o mai zic si aici: felicitari creatorilor clipului si administratorilor Link to comment Share on other sites More sharing options...
emi Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Super tare clipul .Felicitari realizatorilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Un videoclip care mi-a ridicat parul pe ceafa! Felicitari creatorilor si respect maxim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolucian63 Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Spre rusinea mea, am vazut tocmai acum videoclipul....m-au trecut fiori si nu numai pe mine...este chintesenta acestei profesii...iubita de unii si urata de multi...cuvintele nu-si au rostul....cel sau cei care au realizat videoclipul sunt geniali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adevarat Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Nimik nu este intamplator....Si apoi bagati in seama o sa fim cand o sa ne revoltam cu totii impotriva sistemului asta fals, care una arata pe sticla si alta e in realitate. Stiti voi la ce ma refer....Un sistem care da bine pe sticla cu multe deficiente in spate...Cat o sa mai inghitim prostiile sitemului ? pana cand? Nu o sa fie prea tarziu intr-o zi....Degeaba se zbate unul sau doi,,, trebuie sa facem ceva fiecare dintre noi pentru tara asta, si deocamdata unii isi bat joc si noi ii ascundem de frica ca ne da afara, ca o sa avem probleme toata viata, ca o sa fim monitorizati, ca incalcam atributiile de serviciu si multe altele....Presa nu stie nimik, decat ce trebuie sa afle....Restul....Adevarul e undeva la mijloc.... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted September 6, 2011 Moderator Share Posted September 6, 2011 Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Nimik nu este intamplator.... Cum ti-ai dat seama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Adevarat esti politist? Ca nu stiu ce sa fac sa te ignor sau sa te tavalesc? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted September 6, 2011 Moderator Share Posted September 6, 2011 Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Si eu sunt de aceeasi parere. Iti dau un sfat: nu mai intra pe forumul asta ca administratorii vad ce faci tu in casa, in timp ce esti pe forum, si cateva ore dupa aceea ... :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neroli Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Cum ti-ai dat seama? S-a luminat de când a încetat să mai ia haloperidolul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolucian63 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) "Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Nimik nu este intamplator....Si apoi bagati in seama o sa fim cand o sa ne revoltam cu totii impotriva sistemului asta fals, care una arata pe sticla si alta e in realitate. Stiti voi la ce ma refer....Un sistem care da bine pe sticla cu multe deficiente in spate...Cat o sa mai inghitim prostiile sitemului ? pana cand? Nu o sa fie prea tarziu intr-o zi....Degeaba se zbate unul sau doi,,, trebuie sa facem ceva fiecare dintre noi pentru tara asta, si deocamdata unii isi bat joc si noi ii ascundem de frica ca ne da afara, ca o sa avem probleme toata viata, ca o sa fim monitorizati, ca incalcam atributiile de serviciu si multe altele....Presa nu stie nimik, decat ce trebuie sa afle....Restul....Adevarul e undeva la mijloc...." Ce naiba sa-ti mai raspund si eu "Adevaratule.." chiar esti politist ?( sau poate ma insel eu ...si esti un mic elev sau student la una din institutiile noastre de invatamant....) Ce ai vrut sa spui cu INTERN(cineva din intern), ca nu am inteles ...si acum sa folosesc un citat.."NIMIK". Sa ma ierti dar pana acum nu am vazut la nici un coleg care posteaza pe acest forum, prescurtari de mess( poate ca suntem din cei cu bacalaureatul luat...) care la ora actuala sunt de litera a 3-a...si apoi daca ti-e atat de frica de monitorizari...lasa-te de postat pe forum, ori cel putin nu mai fii alarmist... Daca esti politist, sincer imi cer scuze, dar sper ca nu-ti intocmesti actele procedurale din dosare(ori p.v.-urile de contraventie) cu "citate din mess"... Edited September 6, 2011 by teolucian63 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soap Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) Tot cineva din intern a facut site-ul asta si ne monitorizeaza. Edited September 6, 2011 by Soap 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted March 6, 2012 Moderator Share Posted March 6, 2012 Revenind on topic, astăzi pe realitatea: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 O stire atat de seaca, fara inceput si sfarsit (fara noima) despre forumul nostru, nu am vazut de mult timp, apropo unde s-a postat acest film pe forumul nostru, de a vazut-o d-na/d-ra ziarista de la evz, plus ca link-ul pus de dna catre forumul nostru nu este functional? preluare din evz.ro din 9 apr.2012 Cum se contestă un proces verbal în instanță? Un șofer vă cere sfatul | VIDEO Autor: Georgeta Ghidovăț Pe site-ul polițiști.ro, un șofer a postat un filmuleț pe care l-a surprins în trafic și în care se arată cum un agent de la circulație îl oprește pentru că a depășit pe linie continuă, pe motiv că pe banda lui erau mașini parcate. Șoferul vrea să știe cum poate contesta în instanță procesul-verbal. Șoferul a povestit mai întâi cum a fost oprit de polițiști: „Mă numesc M.F. sunt din Rm. Vâlcea și ieri seară un echipaj de poliție care se deplasa pe contra sens m-a oprit că am depășit un autovehicul pe linia continuă. Acel autovehicul era staționat, fiind doar o bandă pe sens (pe sensul meu de mers) a trebuit să calc linia continuă cu autovehiculul meu el fiind staționat cu semnalele luminoase aprinse (avariile), la 5-7 metri mai în față fiind oprit de echipajul de poliție și primind amendă pentru depășire pe linie continuă. Bineînteles, cu permisul de conducere suspendat pe 30 de zile. Ce se întampla… eu am camera de supraveghere în mașină și s-a filmat totul. Am să vin cu un video să vedeti despre ce e vorba mai concret. Ce credeți, dacă contest procesul verbal pot câștiga în instanță anularea amenzii și anularea reținerii permisului ?! Mie mi se pare o mare nedreptate. Pe procesul verbal am scris: "Mi se pare o mare nedreptate, autovehicolul fiind staționat, eu fiind nevoit să îl depășesc pe linia continuă. Am să contest în instanță procesul verbal”, scrie șoferul pe site-ul www.polițiști.ro. EVZ.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts