Jump to content
POLITISTI.ro

Laurentiu001
Go to solution Solved by bozo,

Recommended Posts

Probele electronice de exemplu convorbiri pe mesenger,email,etc ,aduse ca dovada atunci cand se face o plangere sunt valabile ...S-au nu sunt...?

Eu am facut impreuna cu un amic un plangere in Spania acum 4 ani iar cei de acolo au spus ca aceste probe sunt valabile...Deasemenea am intrebat o firma de avocatura si au spus ca pot sa aduc ca dovada aceste probe fara nici un fel de problema ...Doresc sa stiu daca aceste convorbiri electronice aduse ca proba sunt valabile si in Romania , intamplarea face sa detin aproximativ 600 pagini de conversatii electronice salvate pe mesenger si asi dori sa le folosesc ..

• Moderator

Să le folosesti la ce?

PS: încearcă să scapi de punctele de suspensie folosite fără niciun rost și să scrii în limba româna.

Din aceste conversatii se poate deduce foarte clar ca infractiunea a fost facuta cu premeditare , ca invinuitul a facut abuz de incredere in mod repetat ,etc.

Edited by Laurentiu001
  • Moderator

Dom'le, mie imi place cum sunt folositi termeni juridici de catre persoane "bine pregatite" in acest sens. E ca si cum as lua eu un bisturiu si as face o operatie de cataracta, ca am auzit eu ca aia nu e doar un fel de cascada, ci si o boala la ochi. Sau as abuza de increderea pacientului? Uf...grea dilema.

Edited by Cristi
  • Upvote 1
  • Active member
  • Solution

Nu il recunoasteti? E cel cu zidarul care i-a dat teapa si i-a facut un filmulet:

Omul are capacitatea intelectuala a unui copil de 10 ani, urmeaza sa ii faca un desen in paint :))

• Upvote 2
  • Moderator

Foarte tare!

Eu zic că acest caz este demn de o dezbatere și judecată într-o serie de emisiuni ale lui Capatos. In plus acolo sunt acceptate și conversațiile „pă mess” ca și probe.

Tu ne iei cam peste picior...

Citind miracolele pe care le-ai trantit aici, mi-am adus aminte de o zicala a fostului meu profesor de istorie care suna cam asa:

"Prostii care isi constientizeaza capacitatile si stau in banca lor, sunt inofensivi/ Cei care sunt prosti dar se cred destepti... :faint: ".Categoric zicala e oarecum fictionala, ce doreste atragerea atentiei cititorului, neexprimand musai un adevar valabil, fie el in primul enunt, sau al doilea, pentru ca ambele deroga de la sine faptul ca esenta celor doua enunturi este nula, prin faptul ca nu poate exista asa ceva(un prost nu-si va constientiza niciodata capacitatile/cei care sunt prosti nu se cred, ci sunt destepti). Capiş?

Bineinteles ca zicala asta intalnita cel mai des la noi, romanii, nu face atac la cugetarile si actiunile tale in cadrul acestui forum, ci la acel nesabuit care si-a permis sa te joace in ultimul hal. :doh:

Inainte de a mai posta ceva, trebuie sa intelegi ca prin a te exprima dificil, sau prin a incerca in cazul tau -la fel cum am facut-o eu mai sus pentru a-ti aduce la vedere acest fapt- nu te ajuta cu nimic.

Daca chiar ti s-a intamplat, ce ti s-a intamplat fi cat mai simplu in discutie- vorbeste liber, dar in acelasi timp fa-o bine si fi cat se poate de sincer, incat sa fii inteles.

Edited by VladM

Miracolele trantite aici m-au ajutat sa descopar un adevar pe care mintea mea de " 10 ani " refuza sa al accepte.Banuiesc ca am fost controlat mintal ,invinuitul folosinduse de dialogul "pa messenger" la care adauga fotografii in felul asta obtinand diferite sume de bani fara sa faca nimic.

• Moderator

Dragă Laurențiu, cam cum vei convinge un procuror sau un judecător că la celălalt id de mess era cel pe care îl acuzi, dacă el va declara că nu cu el ai purtat conversațiile respective, ci a uitat să dea sign out și oricine altcineva putea intra de pe contul său.

• 1 year later...

Persoana care a folosit celalant id de messenger a semnat chitante de mana pentru banii primiti,in chitantele de mana scrie ca a luat banii pentru materiale de constructie,manopera dar nu se specifica exact pentru ce anume, acest lucru creaza confuzie,in conversatiile care le am salvate pe yahoo ( sunt aprox 600 pagini )  se detaliaza exact pas cu pas ce anume trebuia sa cumpere,devize de materiale,bani primiti pentru manopera in avans,ce trebuia sa faca ,etc,vreau sa demontrez inselaciunea(penal nu civil),pot sa le aduc ca dovada,vor fi luate in considerare...

Edited by Laurentiu001
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.