Jump to content
POLITISTI.ro

Cascheta cu coafa alba si cozoroc alb (politia rutiera)

Postare recomandată

Publicat

As dori sa stiu de unde pot sa.mi procur obiectul mai sus mentionat deoarece la mine la ipj nu se gaseste pe stoc. Am probat de la un coleg si sunt mult mai comode,un material mult mai moale care nu.ti lasa urme.Are cineva idee unde as putea gasi?

• Moderator
Publicat

In Bucuresti/Pantelimon, la firma Treximco (fabrica de cachete) sau la magazinul de langa Gara de Nord, Monica Design (dar are niste preturi!!!). Mai sunt si cateva magazine online, dar nu stiu sa-ti spun despre calitatea produselor.

Publicat

Colegul ce mi.a dat s.o probez a luat.o din bucuresti dar nu mi.a dat mai multe detalii deoarece nu cunoaste bucurestiul cum de altfel nici eu nu.l cunosc

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Eu mi-am procurat chacheta alba de la BURAN EXIM SRL din Sebes,jud Arad...firma care confectioneaza si geci din piele omologate pt Politie,camasi pt rutiera...etc!Nr de tel gasit pe net 0257310028 !Poti sa faci comenzile telefonic si ti le trimit prin curirer!

Publicat

poti sa pui o poza ,link ceva,ca sunt pe telefon si mi.e mai greu sa vad

• Membru
Publicat

prietene, mai cauta si u nitzel asa. daca ai acces la internet, atunci tind sa cred ca poti sa intri si pe google.Apropo, mai este deschis un topic sau doua cred pe tema asta-intereseaza te daca vrei ceva, nu intreba si apoi astepti sa vina acasa..parerea mea- fara tenta de cearta sau polemica;) Bafta!

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.