Jump to content
POLITISTI.ro

filme misto cu politisti

Postare recomandată

Publicat

http://www.imdb.com/title/tt1087890/

Terribly happy. Un film thriller combinat cu comedie, umor negru, foarte bizar si frumos.

Despre un politist care este pedepsit pentru "un lucru" si trimis de la capitala, intr-un orasel mic, uitat de lume, cu o mlastina in jurul lui.

La inceput, politistul aplica regulile ca la carte, este stoic, profesional, ajuta lumea, dar treptat se schimba, pentru ca filmul este despre evolutia lui psihologica. Da, e si un film psihologic. Foarte bine jucat, din punctul meu de vedere, si lucrurile care nu au sens, ajung sa aiba, daca il mai vezi o data. Totul se potriveste perfect, fiecare detaliu, fiecare nuanta.

Il recomand.

Vreau sa stiu si ce parere ati avut, cei care sunteti politisti, despre "Politist adjectiv", pentru ca , se pare ca sunt singurul caruia nu i-a placut.

• Membru
Publicat (modificat)

Daca dadeai un search gaseai asta: . In acel topic se fac recomandari de tot felul... ;)

Modificat de BGeorge
Publicat

Eu am initiat topicul, filme misto CU politisti, nu filme recomandate.

Publicat

Foarte ingenios si inteligent,mai ales partea cu "misto".

• Moderator
Publicat

Și peste câteva zile să ne așteptăm la un topic de genul: „filme nasoale sau nașpa cu polițiști”?

Dacă vrei să ne recomanzi un film care ți s-a părut a fi bun sau mișto, o poți face în topicul deja existent și indicat mai sus. Pentru că în fond tot recomandări sunt ceea ce încerci să faci tu aici.

Apropo, vezi că orice titlu începe cu literă mare.

Publicat

Foarte ingenios si inteligent,mai ales partea cu "misto".

Stiam ca iti va placea.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.