Jump to content
POLITISTI.ro

Legea 61/91

Postare recomandată

Publicat

Cu totii stim ca Legea 61/91 nu mai sperie pe nimeni.

Ce propuneri ati avea ca ea sa aiba efect in asigurarea ordinii si linistii publice?

Eu, unul, as propune ca la repetarea unei contraventii la 61, in decurs de un an, respectivul sa faca inchisoare contraventionala, cum era candva, demult... :emo-yessir:

Publicat

Colegule mai citeste si tu ce s-a mai scris pe forumul asta, cum ar fi de exemplu acest topic:

S-au cerut acolo pareri si ideei, iar unele chiar au fost luate in considerare. Inchisoarea contraventionala nu ne mai lasa constitutia si europenii sa o mai introducem.

Nu cred ca e nevoie sa reluam fiecare subiect la nesfarsit.

Publicat

Colegule mai citeste si tu ce s-a mai scris pe forumul asta, cum ar fi de exemplu acest topic:

S-au cerut acolo pareri si ideei, iar unele chiar au fost luate in considerare. Inchisoarea contraventionala nu ne mai lasa constitutia si europenii sa o mai introducem.

Nu cred ca e nevoie sa reluam fiecare subiect la nesfarsit.

sorry... :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.