Jump to content
POLITISTI.ro

Luare de ostatici in Germania soldata cu patru morti


Recommended Posts

  • Moderator

Azi dimineata in timpul unei evacuari fortate a unui imobil din orasul Karlsruhe - Germania, un barbat inarmat a luat ostatici executorul judecatoresc, un lacatus si noul proprietar.

In apartament au fost trase mai multe focuri de arma. Dupa aproape 5 ore de asediu fortele de politie au intrat in apartamentul in care erau tinuti ostaticii si au descoperit mai multe persoane decedate.

Conform purtatorului de cuvant al politiei printre cei decedati se numara si agresorul. Politistii sustin ca barbatul era un vanator si detinea mai multe arme, printre care si grenade.

Link to comment
  • Moderator

O școală și o grădiniță din zonă au fost evacuate. „Forțele speciale au intrat în apartament după ce au simțit miros de fum”, a informat poliția germană.

Link to comment
  • Moderator

Agresorul a ucis cu sange rece toti ostaticii si apoi si-a luat viata. Acesta poseda un arsenal intreg, printre care o arma automata si doua pistoale, care fusesera procurate ilegal. "Era in masura sa sustina o confruntare armata violenta cu politia", a precizat Roland Lay, seful adjunct al politiei.

"Totul a fost programat de autor, care a planuit luarea de ostatici si crimele", a declarat procurorul din Karlsruhe.

http://youtu.be/5lfVDbBlUMw

Link to comment

Salutare!

Mi-a dat un pic emotii stirea asta pentru ca sora mea este stabilita in Germania de foarte multi ani.

Locuieste in Munchen si nu a vrut sa renunte la cetatenia romana, precum fac multi romani plecari in pribegie din cauza neo-ciocoilor ce fac averi pentru ca poporul roman e tolerant...

Poate parea un paradox dar asa ne-am pastrat fiinta nationala.

Nu spun ca e bine sau ca e rau,sunt natiuni ce isi joaca soarta la o mana de poker,altele lupta si dispar dar noi am ales sa negociem(

chiar fanariotic vorbind) si suntem aici inca.

SI VOM FI! Indiferent cat de nemernici sunt unii dintre conducatorii acestui popor.

Ca si in natura trebuie sa existe un echilibru dar atunci cand daunatorii se inmultesc trebuie sa apara vanatorii pentru a restabili echilibrul.

Tatal meu,un om simplu, nascut in Comanca jud.Olt si venit in Constanta pentru ca era la M.A.I a spus ca vrea sa vorbeasca romaneste cu nepotii ( oltenii sunt foarte nationalisti) si intradevar nepoatele sorei mele stiu perfect romaneste cu toate ca s-au nascut in Germania.

Link to comment

Incepe sa-si faca lumea dreptate cand statul devine opresor iar drepturile cetateanului sunt incalcate.E si bine e si rau..

Edited by pitbul
Link to comment
  • Moderator

Acum serios ... ți se pare că ăla și-a făcut dreptate? A luat viața unor „executanți” ce erau complet nevinovați. Mie nu mi se pare că ar exista vreo urmă măcar de dreptate.

Link to comment

Nu era indreptatit de nimic sa ucida cu sange rece acele persoane! Daca vreuna din persoanele executate i-ar fi omorat un membru al familiei, p oti sa spui ca a aplicat "legea Talionului", desi nu este corect(insa eu personal as aplica-o, desi stiu ca nu e bine). In acest caz au murit nevinovatii!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.