Jump to content
POLITISTI.ro

FSNPPC se pregateste de razboi cu Goliath

cincin

Recommended Posts

• Moderator

Oricum, eu sunt convins că toți liderii erau monitorizați cu mult înainte. Probabil că au solicitat un astfel de mandat pentru a și putea folosi acele convorbiri în caz de ceva, un dosar penal, un șantaj acolo ...

Dacă este adevărat, acest lucru nu denotă nimic altceva decât faptul că le este frică. :naughty:

• Moderator

Elvis, intotdeauna se vor gasi si pupincuristi care vor "trece" peste cei 25% din dorinta de a ascede undeva sus, mai sus de funduletul sefutilor... prietenii stiu de ce.

presiuni s-au facut dar tot o sa fim deajuns la bucuresti pe 24.09.2010,asa ca sa mergem toti ca sintem politisti si mebri de sindicat indiferent care.

veniti la bucuresti este loc pentru toti

Parca vad vreo 30-40 de rataciti prin piata :lol:

Am trecut azi pe la munca (eram liber) sa vad care e starea de spirit. Nici nu au curajul sa asculte, isi cauta fiecare de drum.

Astia o sa moara de foame si nu o sa zica nimic.

Ne meritam soarta, nu o sa schimbam nimic asa.

• Member

presiuni s-au facut dar tot o sa fim deajuns la bucuresti pe 24.09.2010,asa ca sa mergem toti ca sintem politisti si mebri de sindicat indiferent care.

veniti la bucuresti este loc pentru toti

subscriu ...la noi se fac deja listele

http://www.cotidianul.ro/124814-Proteste_in_Cehia_fata_de_reducerea_salariilor_cu_10

Astazi am fost sunat de un prieten care, lucrand la Associated Press, filmeaza protestele din Cehia. La ora 12.30, cand m-a sunat, mi-a spus ca in fata Ministerului de Interne din Cehia, sunt 15.000 de politisti si inca veneau din tara. Sper ca in zilele care urmeaza sa am imagini. Ii parea rau ca nu are cum sa ia imagini de sus, sa imi trimita.

L-am intrebat daca si politistii cehi au aceleasi probleme ca noi, referindu-ma desigur la taieri salariale cu 25%. Mi-a spus ca au probleme mai mici decat ale noastre. Si atunci, ma intreb:

- Noi suntem mai in groapa decat astia si nu stiu daca ne vom strange dintr-o tara mai mare, 5-6000 de politisti. Si ma revolta lipsa de participare la a ne revendica ceea ce ne apartine. Libertatea noastra.

Czech police, firefighters protest salary cuts

Karel Janicek, The Associated Press, Prague | Tue, 09/21/2010 10:06 PM | World

A | A | A |

Tens of thousands of police officers, nurses and other public workers on Tuesday staged one of the largest demonstrations in two decades in this eastern European country to protest plans by the government to slash their salaries.

About 30,000 people gathered in Prague, the Czech capital, according to police estimates. The banner-brandishing, trumpet-blowing crowd also included soldiers, firefighters and scores of other union members.

The Czech government has proposed the cuts as part of austerity measures aimed at reducing the country's budget deficit from 5.3 percent of gross domestic product this year to 4.6 percent next year. The measures are similar in scope to those passed by other European countries grappling with the financial crisis.

The Czech government wants to eliminate the deficit by 2016, a plan that received positive reactions from rating agencies, but not from labor confederations.

The unions say they could accept salary freezes but have branded a proposed cut of 10 percent for public sector employees as unacceptable. They have threatened further protests if their demands are not met.

Police and firefighter unions said the cuts could compromise the security of the country's citizens.

"What they want to do will affect us all," Milan Stepanek, a police union leader told the crowd that gathered at a downtown square in front of the Czech Philharmonic building following a march across the city. "Crime plans no cuts," he said.

"These drastic cuts will pose a threat to citizens' security," said Zdenek Oberreiter, a leader of firefighters union.

Protesters brandished banners saying, "Less money, more crime," and "Your security is in danger."

The demonstration was believed to be one of the biggest gatherings in the Czech Republic since the fall of Communism in 1989.

The overnment said it was not ready to give in.

"No way," was how Prime Minister Petr Necas dismissed the protesters' demands on Tuesday. However, he did say the government stood ready to hold further talks with the unions.

Roman Frydrych, a firefighter who traveled from the town Usti nad Orlici, 150 kilmeters (95 miles) east of Prague, to attend the protest with some of his colleagues, said he considered the cuts "unjust."

"It's a demanding and dangerous jobs," the 36-year-old said. "We help wherever our help is needed. We step in the moment all others have fled."

Czech President Vaclav Klaus,one of those whose income will be reduced, was skeptical about the protest.

"A demonstration doesn't solve anything," he said. "All reasonable people should know that.".

http://www.thejakartapost.com/news/2010/09/21/czech-police-firefighters-protest-salary-cuts.html

Gigabyte o sa fi uimit cati lasi si fricosi sunt in Politia Romana. :emo-yessir:

E singurul lucru, la momentul actual, care nu vreau sa ma uimeasca.

Poate, popor de credinciosi fiind, ne da Dumnezeu mintea de pe urma!

Edited by gigabyte
  • Member

Despre situatia politistilor din Cehia este o postare pe Intrapol iar conform acesteia, de la anul vor fi reduceri salariale de 10%.Dar, tot conform acesteia, salariul unui politist din Cehia este de 1350 de euro/luna.La ei se taie putin din mult, la noi s-a taiat mult din putin.

Edited by stelistman

Stiu ca nu este topicul potrivit, dar dragi colegi vroiam sa ma luminati intr-o chestiune : dand o cautare pe google am vazut ca a a aparut un nou site si un nou sindicat ( sindpol.ro ) vad ca apar sindicate ca ciupercile dupa ploaie, stiti ceva ce e cu astia, alte detalii .

• Moderator

Ar fi posibil ca SNPPC să asigure asistență juridică pentru comandantul de la jandarmi ce a condus dispozitivul de la protestul polițiștilor?

Am înțeles că acum este cercetat penal pentru că nu ar fi ordonat intervenția jandarmilor în scopul împiedicării marșului către Cotroceni.

asa e gigabyte, m-am exprimat gresit referitor la subordine

scuze

cry dixit:

Parca vad vreo 30-40 de rataciti prin piata :lol:

Am trecut azi pe la munca (eram liber) sa vad care e starea de spirit. Nici nu au curajul sa asculte, isi cauta fiecare de drum.

Astia o sa moara de foame si nu o sa zica nimic.

Ne meritam soarta, nu o sa schimbam nimic asa.

se pare cry ca te-ai inselat amarnic

si inca vre-o cativa pe aici

elvis, se pare ca deja si-a turnat cenusa in cap

va salut :emo-yessir:

Edited by cincin

Ar fi posibil ca SNPPC să asigure asistență juridică pentru comandantul de la jandarmi ce a condus dispozitivul de la protestul polițiștilor?

Am înțeles că acum este cercetat penal pentru că nu ar fi ordonat intervenția jandarmilor în scopul împiedicării marșului către Cotroceni.

Tocmai a declarat la Antena 3 Dumitru Coarna ca toti jandarmii asupra carora se fac presiuni pot contacta SNPPC pentru asistenta juridica.

La Brigada Rutiera Bucuresti, sefii s-au pregatit pentru miting. Astfel desi sedintele de tragere sunt organizate martea, in octombrie s-au organizat intr-o joi. Care joi? 7 octombrie 2010.

Edited by gigabyte
  • Moderator

Si totusi sedinta de tragere se termina repede...si totusi, daca oamenii sunt liberi, nu au ce cauta la tragere, ci, daca vor, vor veni la miting...si ascultati la mine...vom fi multi...si Baselu s-ar putea sa faca greseala suprema...nu carecumva sa scoata armata in strada...

Vor mai fi intoxicari in presa. (...)

Am castigat presa si opinia publica de partea noastra. Am aratat sindicatelor cu vechime cum se poate face miscare sindicala.

FOARTE IMPORTANT:

Sa ne pastram increderea presei si a cetatenilor tarii. Cu totii trebuie sa evitam vreun scandal in aceasta perioada. Ar fi bine ca si cei care nu stiu de cinstea de politist, sa se potoleasca!

Si ca sa nu uit, am fost acolo.

La poarta Cotroceniului din strada Dr. Marinescu, s-au oprit cei de la sindicatele din siderurgie si au scandat "vorbe grele". Unii cautau cearta jandarmilor. Eu, impreuna cu liderii de la IJPF Dolj si IPJ Ilfov, ne-am alaturat cordonului de jandarmi, impiedicandu-i pe provocatorii aceia, (oare erau sindicalisti) sa treaca la fapte. Din fericire am fotografii ale momentului, o sa caut si filmari, ne-ar ajuta sa demonstram ca politistii au protestat pasnic.

• Moderator

Cu totii trebuie sa evitam vreun scandal in aceasta perioada. Ar fi bine ca si cei care nu stiu de cinstea de politist, sa se potoleasca!

Ar fi bine să se potolească definitiv, nu numai în această perioadă.

Cred că e suficient câte jigniri și apelative primim toți, așa la grămadă și total nemeritat, din cauza unor astfel de scursuri.

Dacă nu se pot potoli, atunci să plece singurei și să ne lase.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.