Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

yo3ies dacă tot te pricepi și ești pasionat de camere mini, poate îmi recomanzi și îmi dai câteva sfaturi privind alegerea unei astfel de camere care să înlocuiască vizorul din ușa de la intrare. Și pe care să o conectez la televizor, astfel încât atunci când sună cineva la ușă să pot comuta din telecomandă pe un canal stabilit anterior și să văd în direct pe tv cine draq mă deranjează. Știu că se poate, dar din câte m-am uitat pe net oferta e diversificată, numai că nu am avut răbdarea necesară să dibuiesc care e treaba cu toate acele specificații tehnice.

Publicat

Eu iti recomand o camera de vizor cu transmisie pe fir nu wireles caci cam ce gasesti wireless pe piata ori functioneaza prin 1,2 ghz adica un pic cam ilegal sau in 2,4 ghz in aceiasi banda cu routerele wi-fi si sunt bruiate puternic. Cauta una sa spotriveasca ca dimensiuni cu vizorul tau cu conexiune rca si se conecteaza prin fir direct la tv si cand ai nevoie sa vezi cine e la usa apesi pe butonul AV de la telecomanda si gata.

• Moderator
Publicat

Am înțeles. Mulțumesc.

Maxu mișcarea o fac în altă parte, nu deplasându-mă până la ușa de la intrare. :clip:

Publicat

se gasesc pe net camere video speciale pentru a fi montate in locul vizorului.

la televizor tragi cablu video, iar cand suna cineva la usa schimbi sursa de intrare semnal video, de pe antena - sau ce sursa folosesti tu- pe av1, av2.

cel mai bine ar fi ca semnalul video sa intre si intr-un ecran montat eventual langa usa, pentru situatia in care televizorul este inchis, sau alte cauze.

o sa-ti mai trebuiasca alimentare cu curent pentru camera video.

Publicat

Ar trebui montat si un bec in fata usii cu senzor de miscare .....presupun :-?

Publicat

nu este mai simplu sa-ti trimiti nevasta sa vada cine este la usa? daca tot cheltui bani cu ea si o suporti ce rost mai are sa faci alte cheltuieli cu tehnica moderna :)

• Apreciez 1
Publicat

@ marinescu - 2-3 leduri infrarosu (de telecomanda) sunt de ajuns, respectivele camere (de fapt senzorul) sunt extrem de sensibile la spectrul infrarosu apropiat, iar in conditii de iluminare slaba sau chiar intuneric "perfect" sunt mai eficiente decit un bec. de fapt sistemul "night shot" al camerelor video, pe asta se bazeaza.

• Moderator
Publicat

Din câte am văzut eu pe net, există și astfel de camere concepute și pentru situațiile unei iluminări slabe. Au un soi de lentilă ori senzor, tocmai de aceea am întrebat, în speranța că voi primi niște lămuriri cu privire la ce trebuie să fiu atent în specificații când o aleg.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.