Jump to content
POLITISTI.ro

Dotarea cu auto la posturile de politie

maximo

Recommended Posts

era vb despre discriminare..

Pe ce criterii?

intradevar, nu e scris nicaieri ca trebuie sa-mi folosesc masina personala...insa nimeni dintre colegii de pe forum nu s-a folosit de masina sa, macar o data, in executarea unor misiuni?! Ma indoiesc...

Stiu care-mi sunt drepturile si obligatiile, sunt membru snppc...

Cu stima, :emo-yessir:

Puteam sa jur ca esti membru SNPPC.

Mai grav este ca esti sef de post.

Imi pare rau de ajutorii tai ,sincer.

azi am fost la adunarea generala cu snppc si vom intra in greva generala...

poate ne va auzi cineva, dar daca nu suntem uniti, degeaba..de ce sa ne temem de sanctiuni, daca e miscare sindicala?!

cu stima, :emo-yessir:

Mai vedem cu greva asta general.Sa dea Dumnezeu asa sa fie.

Pe ce criterii?

Puteam sa jur ca esti membru SNPPC.

Mai grav este ca esti sef de post.

Imi pare rau de ajutorii tai ,sincer.

Mai vedem cu greva asta general.Sa dea Dumnezeu asa sa fie.

nu e grav sa fii sef de post....e o responsabilitate mai mare...

sincer, as vrea sa fii in locul colegilor mei...ti-ai schimba parerea despre rural..in bine!

cu stima, :emo-yessir:

Maximo, daca ai fi citit cu putina atentie postarile mele ,ai fi observat cu usurinta ca parerea mea despre lucratorii de la posturi este foarte buna.

Stiu foarte bine cu se confrunta.

Insa nu prea intelegi care este rolul tau ca sef de post.

Ca sa poti sa le ceri subordonatilor tai sa munceasca , ar trebui sa te zbati un picut sa le oferi si conditii.

Despre exemplul personal ai auzit ?

Pai daca seful de post este in genunchi si plange ca o moasa comunala , ajutorii ce sa faca?

Cate rapoarte ai facut conducerii I.P.J., I.G.P.R. sau M.I.R.A. in care sa arati problemele cu care te confrunti cu privire la dotare?

E mai bine sa bagi din buzunar, auzi ca ai apeluri pe 112 ? Pai si ce ?

Cand ai semnat contractul cu ministerul ti s-a pus vreo clauza in acel act ca trebuie sa efectuezi serviciul cu masina personala?

Ia fa bine si informeaza sefii. Pe cel de la logistica, seful de inspectorat iar daca acestia raman insensibili mergi pe cale ierarhica.

Dar fa asta in scris . In fiecare luna cate un raport. Nu te intreb de cati ani dureaza situatia asta la postul tau ca te fac de rusine.

Cu respect. :emo-yessir:

imi cunosc foarte bine rolul de sef de post...insa ai interpretat tu gfresit..colegii mei nu se plang ca lucreaza cu mine, din contra, facem totul cu simt de raspundere...si nu se rezolva totul doar cu rapoarte scrise...

si nu ai cum sa ma faci pe mine de rusine, poate doar pe tine..

respectele mele,

:emo-yessir:

Daca si referatele de incepere a urmariri penale le faci cum ai tastat pe aici, ma indoiesc ca ma poti face de rusine.

Repet, imi pare rau pentru cei care lucreaza cu tine la post.

,,Mai bine sa mori in picioare decat sa traiesti in genunci."

Edited by Elvis

• 1 month later...

Daca si referatele de incepere a urmariri penale le faci cum ai tastat pe aici, ma indoiesc ca ma poti face de rusine.

Repet, imi pare rau pentru cei care lucreaza cu tine la post.

,,Mai bine sa mori in picioare decat sa traiesti in genunci."

de ce te hazardezi in afirmatii nefondate?

daca nu cunosti situatia de la postul unde lucrez sau activitatea mea, mai bine stai in banca ta...

:beer: luati o bere si taceti din gura!! Aceste certuri nu duc nicaieri, NU suntem mai politisti daca ne certam, indiferent de motive sau expuneri. hai sa fim prieteni cu totii si sa ne ajutam cu ce putem unii pe altii!!!
  • Upvote 3

• 2 weeks later...

Ii multumesti ca ai primit ce era pe tabela de inzestrare?

Dupa cati ani si-a indreptat privirea augusta spre tine nefericitul, muritorul de rand, sef de post la.....?

in Neamt nu au venit masini pt toate posturile de politie..le-au dat in functie de zona, drumuri, sosele...la mine e mai ferit de DN sau europeana..

bine ca mi-a dat si acum...si cu politia rutiera inscriptionata...

nu a intervenit nimeni la dl. Soric..m-am dus personal si, dupa ce a vazut rezultatele postului unde lucrez, mi-a zis ca se rezolva..

peste o luna..fix..am avut masina la post..

dar nu pentru asta il sustin... :emo-yessir:

Acum cand tu ai masina la post , trebuie sa ii intelegi si mai bine pe cei care nu au.

Nu au venit pentru toate posturile ?Si ti se pare normal?

L-a interesat foarte mult pe Soric ca tu impreuna cu ajutorii tai aveti o activitate foarte buna..................cand te-ai dus la el si-a dat seama ca v-a facut o nedreptate cand nu v-a dotat postul cu masina de serviciu.Nu fi naiv.

Maximo daca nu ii spunei unde lucrezi credea ca esti din alt judet si ai venit sa iti semneze un orduin de serviciu.

Cu respect. :emo-yessir:

elvis, nu stiu cum e la voi, insa dl. Soric ne cunostea pe toti din subordine..

masina a dat-o la post, inscriptionata cu politia rutiera, nu rurala, pt ca atunci la ipj le-au dat alte masini, cu radarele invizibile...altfel nu primeam..

si inca mai sunt cate 2-3 comune in neamt care sunt cuplate la o singura masina..

nu stiu daca primeam daca nu ma duceam in audienta la dumnealui..

• Moderator

Cred ca si aparatul radar de pe autospecializata de la postul meu de politie e invizibil...Maximo, voi cum faceti sa il vedeti pe al vostru? Dati cu negru de fum prin masina? :naughty:

• Member

elvis, nu stiu cum e la voi, insa dl. Soric ne cunostea pe toti din subordine..

masina a dat-o la post, inscriptionata cu politia rutiera, nu rurala, pt ca atunci la ipj le-au dat alte masini, cu radarele invizibile...altfel nu primeam..

si inca mai sunt cate 2-3 comune in neamt care sunt cuplate la o singura masina..

parcu tu zisesi asta, nu noi...uitasi? :ner:

Pai vezi tu , maximo , acela este " management - ul " dl. soric !!!! Acela pe care voi il sustineati !! :naughty:

La noi in judet fiecare comuna are masina in dotare . :clip:

Edited by Eduard

Acel autocolant cu politia rutiera se poate schimba, trebuie doar sa soliciti la administrativ, la noi in judet nici o masina nu mai are inscriptionat politia rutiera sau politia rurala, pe toate scrie POLITIA. Ceea ce mi se pare si corect, cred ca fatuloiu a vrut sa faca diferenta asta, bine ca nu mai e.

Imi vine greu sa cred maximo ca va cunostea pe toti , dar daca este asa, omul chiar avea memorie de elefant.

Si la mine in judet s-a rezolvat problema cu inscriptionarea masinilor.

Pe toate scrie Politia.

Dar iti repet, nu merita sa il aperi deoarece a fost penibil. Daca tacea ........

Cu stima. :emo-yessir: