Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

O prostie . Trimite-o prin posta ( cererea ) , cu aviz de primire , nu cred ca te costa mai mult de 10 lei .  Asa sunt obligatai sa-ti dea un raspuns in scris , ca au luat la cunostinta .. bla , bla, bla ....  Vad ca in fiecare judet sunt alte regului . Traiasca Romania .... 

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Eu am trimis cererea prin posta cu confirmare de primire de aproape 2 luni si tot mi se opreste cotizatia la un sindicat. Am sunat si la financiar si mi-au zis ca ei nu pot sa ma scoata automat pentru ca la inscriere, nu m-am inscris prin serviciul financiar. Totusi au acceptat sa vin la ei si sa depun cererea pe care ei o vor inainta la sindicat, dar nu imi pot promite ca nu se va mai retine cotizatia. O aberatie! Pe de alta parte nu inteleg de ce daca ma mut de la o unitate de politie la alta adica de la un inspectorat la altul, tot mi se retine cotizatia:shock:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.