Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Asa, asa, pe ei!

Sa intrebi si de alte servicii, nu numai de OP si Rutiera, mai sunt si altele in Politia Romana! Pe toti o se ne afecteze "centralizarea". :)

Cu sau fara CNP, usor, usor devenim sclavi ! :emo-box:

Dar e bine, ca unii, in fata tastelor sunt cei mai tari, iar in fata sefilor, ghiocei.

Ben, nu e vorba de tine, stiu ei de cine zic, aia de ma urmaresc pe mine sa vada ce mai postez pe aici sa infloreasca cand se duc la diversi sefi la lins...acadele!

• Apreciez 1
  • 6 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

De o luna si ceva incoace incerc sa ma retrag de la CNP si constat ca e mai usor sa pleci din Mafie decat din CNP. Intr-un final am reusit sa primesc un nr. de inregistrare si un "aprob" pe cerere, dupa ce prima a disparut in 2 secunde printr-o metoda stalinista de-ti provoaca sila si dupa indelungi milogeli (de parca trebuia sa cersesc retragerea), lupte de convingere din partea lor, "facut pe prostul" tot din partea lor, amenintari ca nu voi mai avansa in cariera daca ma retrag de la ei, atitudine de sictir fata de mine de parca i-as fi injurat de mama, refuzuri de la financiar sa nu-mi mai opreasca cotizatia, dupa toate astea si altele pe care nu vreau sa le mentionez aici, am reusit sa primesc un rahat de "aprob" pe cererea lor. Mai ramane sa puna si in practica.

Asa ca dragi lideri CNP, tot ce ati facut a fost sa ma indarjiti, sa vad ca cei care o conduc si organizatia in sinea ei e ... ma gandesc la un aliment turcesc ... si o sa conving si pe altii sa se retraga doar ca sa va vad cum va zbateti cand mai pierdeti 10 lei pe luna, pt ca voi puteati sa fiti incadrati lejer la infractiunea de cersetorie.

Modificat de Ben
  • Apreciez 4
Publicat

In 2011, au pierdut mii de cotizanti, si nu mai e cazul sa piarda si alti...bani.Viata e greu-spunea cineva! Rahat, este alimentul ala turcesc?

Rahat pe batz, ii spune in Romania.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Frate ai relatat un adevarat foileton cu retragerea  vietii.

Inteleg ca e una dintre cele mai stralucite realizari ale vietii tale.

In legatura cu conducerea organizatiei nu comentez -  da fratica sa spui ca organizatia in sine e de rahat e prea mult.Adicatelea ce te recomanda pe mata sa ma cadorisesti cu un asa epitet??????????pe mine si pe ceilalti care fac parte din ea.Asa cu bune si rele este a noastra si cred ca de rahat esti dumneata pentru ca-ti permiti sa faci asemenea generalizare idioata.

Cred ca nu am pierdut nimic in referire la plecarea ta.

Bunul simt care consider ca te caracterizeaza te poate determina sa-ti ceri scuze pt acesta formulare cel putin nefericita la adresa unor colegi.

Cu respect si fara patima

• Displace 10
  • Moderator
Publicat

tomyta83
Simţi musca pe căciulă? Sau doar îţi dai importanţă?

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

nici una din ele colegule....................de fapt si de drept m-a deranjat modul asta romanesc de arunca si manji pe toata lumea pt o stare de fapt care priveste o situatie sau poate mai multe dar care nu e pe post de axioma.

Sunt oameni in organizatia asta, repet cu bune si mai ales rele ,despre care de departe colegii si neprietenii au  respect. Doar respect.

Nu cer recunoastere,nu se lauda , nu se plang si sunt respectati de sefi(daca au), de subordonati (daca au),si de colegi,nu sunt remunerati, si fac ceea ce fac tocmai pt ca expresii de genul celeia de la care am plecat sa nu-si aiba rostul.

Cu respect, si fara patima

• Moderator
Publicat

Vorbeşti de liderii din CNP când spui că nu sunt remuneraţi?

Interesează-te aşa de curiozitate, să vezi cât primeşte un lider din teritoriu doar pentru simplu fapt că participă la o şedinţă ATOP. Cu alte cuvinte, liderii ăia, doar pentru că fac efortul de a sta pe scaun la o şedinţă ce durează o oră, două, maxim trei, sunt remuneraţi. Îţi vine să crezi?

• Apreciez 1
Publicat

Il citez pe colegul LORD cu respect macar pt ca e senior si a depasit 1000 de postari "Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii"  si pt dvs cu prietenie si sincer fara nici un fel de trimitere      zic faptul ca sunt cei mai multi colegi ai nostri in tara asta ,marea majoritate, carora epitetul"de rahat" fie el si turcesc e nedrept sa le fie aplicat.

Doar atat mai spun - avem o multime de critici care nu ne iarta ba chiar uneori inventeaza tot felul de nebunii la adresa noastra ca si profesie, incat chiar mi se pare o prostie sa ne mai altoim si noi intre noi, inteleg ca prin ceea ce spun nu ma clasez in top la popularitate dar am si eu ca toti colegii dreptul la opinie, si ma bucur ca site-ul asta al nostru e oarecum ferit de balacareala,limbajul suburban si minciunile cotidiene.Multumesc

Cu respect si fara patima

• Apreciez 1
  • Displace 9
  • Moderator
Publicat

Ai spus că cei din CNP nu sunt remuneraţi. Iar eu ţi-am dat numai un singur exemplu ce demonstrează că habar n-ai pe ce lume trăieşti ori că minţi cu neruşinare şi încerci să dezinformezi. Dar neavând argumente, încerci să ne jigneşti cu discursul tău de doi lei, cum că ar trebui să discutăm aici despre idei ilustre şi să nu cumva să discutăm despre trântorii şi ce au confiscat CNP şi sunt interesaţi doar de privilegiile personale.

• Apreciez 2
Publicat

Multumesc pentru aprecieri. De genul asta de argumente nu duc lipsa . Desi vad ca ai senzatia ca esti alfa si omega , printre altele in afara de faptul ca esti asa de crancen si fara echivoc...........subtirel..........

Era doar o opinie proprie si personala , de om relativ nou in sistem, la faptul ca ne grabim sa ne gratulam cu tot felul de acuze, jignesti fara motiv doar pentru ca mi-am permis sa spun ce cred.

Nu intru aici sa port razboaie cu cetateni nervosi ci pt ca este un loc viu de unde afli destul de multe chestii utile profesional.(apropos eu intru si postez din concediu da mata nu cumva esti din aia cu netu in birou- ca daca-i asa poate -ti aduci aminte ca trebuie sa prinzi hoti nu sa ma jignesti si sa ma certi pe mine)

• Displace 10
  • Moderator
Publicat

Nu trebuie să ne mai spui de ce nu intri pe aici, pentru că se poate vedea foarte uşor de către oricine de ce ai intrat. Ai intrat şi te-ai băgat singur în seamă, încercând să faci pe deşteptul, numai că nu-ţi iese deloc. Singurul lucru de care te poate bănui cineva este că cel mai probabil faci parte din clica de trântori inutili cocoţaţi în funcţiile din CNP, ce s-a simţit ofensat când a văzut părerile poliţiştilor despre "excelenta" treabă pe care o fac acolo.

Ba mai mult, cel limitat aici eşti doar tu din moment ce, rămas fără argumente, îţi etalezi apucăturile comuniste prin acel apropo. Nu e treaba ta de unde şi cum postez eu. Mai antrenează-te în a purta o discuţie, pentru că duci lipsă de orice fel de argument, singurul lucru pe care-l reuşeşti este să fii penibil. 

• Apreciez 4
Publicat

Cu respect si plecaciune maria ta tu care esti stapanul ...elelor(inele,manele,lovele) .......ce-or fi ele.

Mai lasa-ne ca nu io fi tu stapanul site-ului.

Cat despre comunism..........ma faci sa rad uneori am senzatia ca unora le-a priit doar sa se laude ca s-au nascut atunci ca sa dea senzatia de dizidenta ....si atat. Macar din acest punct de vedere esti dizident ?ca eu nu.

Si banuiesc faptul ca vei fi virulent luni dupa weekend din acelasi birou.Daca te duce masina de la sv acasa atunci mi-e cam teama c-am pus-o.

Vezi daca citesti ceva de vreun infractor intre timp sa-mi impartasesti si mie din experienta , si-ti povestesc si eu cum e in strada asa cu putina mea experienta.

Promit sa nu te mai contrazic .

hai ca uitasem am fost conducator cnpist membru intr-un CT si nu mi-a dat nimeni nici un leu.

• Displace 8
Publicat

Extraordinar,ce tupeu ..!! Le-a ajuns cutitul la os,nu mai au bani de plimbari ca le-au plecat cam multi 'cotizanti' ! Ma bucur mult ca am iesit de acolo in 2011.

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Unde gasesc acel model de cerere prin care ma retrag din CNP?  Am incercat cu search si nimic.

Modificat de sinad
Publicat

Si unde trimit cererea pana la urma ca unii spun  la financiar, altii la presedintele teritorial al cnp, ca sa fiu mai sigur ca inceteaza sa-mi mai retina din salariu, avand in vedere ca pana la IPJ am 'doar' 80 km de facut.

Publicat

...pana la IPJ am 'doar' 80 km de facut.

80 de km care merita facuti! Chiar si mai multi! Chiar si pe jos, pentru a nu mai fi membru CNP!

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Sinad poti sa trimiti cererea si prin posta, fax etc.

Trebuie sa faci dovada ca ai trimis-o.

• Apreciez 1
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Mai oameni buni, ce pot sa fac ca desi am facut cereri trimise cu confirmare de primire si la Biroul Teritorial al unui sindicat si Biroul Executiv Central al aceluiasi sindicat si e-mail, tot nu sunt retras, tot mi se retine cotizatia. Am incercat si la Financiar, am facut cerere tot nu pot sa fiu scos din organizatie ca dom'le trebuie sa vina din partea sindicatului cererea de retragere. Nesimtitul ala de la BT local ba zice ca nu are timp, ba ca nu ii merge imprimanta, ba ca nu are tipizat si ma tot plimba cu zaharelul, eu am trimis e-mail, cerere prin posta in original semnata, etc. tot imi opresc cotizatia<_< Am fost mutat la alta unitate de politie (de la un IPJ la altul) si tot figurez cu retinere! Ce sa fac? Ma gandesc la ce plangere penala sa-i fac dobitocului ala ca e un mare escroc!!!

P.S. Ultima oara a aflat ca plec si mi-a zis, nu are rost sa faci cerere ca pana o inregistrez eu pana ajunge la B Ex C dureaza si oricum nu se retin cotizatiile de la un IPJ la altul. Am vazut fluturasul si surpriza ... tot am retinuta cotizatia:shock:

Publicat

Faci cererea in doua exemplare si mergi personal la financiar si ceri numar de inregistrare. Ii filmezi, mergi si cu un martor. Retinerile din salariu se fac prin hotarare judecatoreasca sau cu acordul tau.

• Moderator
Publicat

Exact. Nu vă înţeleg de ce vă mai complicaţi cu cereri sau notificări către CNP sau nu ştiu care sindicat. Dacă nu vei mai plăti cotizaţia, te asigur că te exclud ei, fără vreo cerere sau cine ştie ce aprobare.

Ce trebuie reţinut este că aceea reţinere a cotizaţiei, financiarul o face în urma acordului tău. Dacă tu nu mai vrei să ţi se reţină cotizaţia respectivă, cei de la financiar SUNT OBLIGAŢI să nu o mai reţină. Doar printr-o hotărâre judecătorească ţi se pot reţine sume fără acordul tău. Voi nu trebuie decât să-i notificaţi că nu mai vreţi să vă fie reţinută şi virată cotizaţia către CNP şi atât. Nu e nevoie de nicio aprobare, aviz sau mai ştiu eu ce ... de la CNP sau sindicat. Dacă continuă să vă reţină şi puteţi face dovada că i-aţi notificat să nu vă mai reţină, le puteţi face plângere la parchet.

Asta şi trebuie să le spuneţi la financiar, că dacă continuă să vă reţină bani fără acordul vostru le veţi face plângere la parchet.

Publicat

Cei de la financiar de la DB au refuzat sa imi primeasca cererea, motivand ca trebuie intai sa notific sindicatul si dupa aceea sindicatul le trimite lor solicitarea astfel incat sa nu imi mai fie retinuta cotizatia. Pare absurd si lipsit de bun simt, dar asa s-a intamplat. Astazi am primit pe mail confirmarea de la Biroul Executiv Central cu privire la inregistrarea cererii de retragere:) Astept sa vad si CNP-ul !!! 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.