Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme din cauza unei operatii de menisc?


BGeorge

Recommended Posts

  • Member

Astazi am fost la un medic ortoped cu o problema mai veche la genunchi, dupa ce m-a consultat mi-a dat vestea ca am o leziune la meniscul exterior de la piciorul stang(o malformatie aparuta). Mi-a spus ca trebuie operat ca sa scap de dureri cand il fortez.

Mi-a mai spus ca incizia ar fi cat unghia de la degetul mare deci cicatrice mare nu va ramane si nici nu e vizibila.

Nu ca mi-ar fi frica de operatie, dar inainte sa o fac as vrea sa stiu care sunt sansele sa ma respinga la vizita medicala.

Dar daca nu o fac, iar la vizita medicala imi vor depista aceasta problema? Acel medic mi-a spus imediat ca am un genunchi bolnav cand s-a uitat la amandoi.

As incerca fizioterapia, dar din cate am auzit e un proces lung si nu e sigur ca se va vindeca.

Pareri? Sa merg la medicul IJP?

Link to comment

eu am avut o asemenea operatie de menisc....ma rog in 2000 dar sunt perfect sanatoasa schiez la fel ca inainte si nu am nici un fel de probleme....am inteles ca la Tg Mures se face ceva pe baza de laser care nu necesita nici macar 2 zile de spitalizare .....din moment ce exista fisura de menisc nu se mai vindeca se amelioreaza si la orice efort mai mare genunchiul sare din loc....si durerile sunt nasoale rau de tot

  • Upvote 1
Link to comment

daca vrei poti incerca la spitalul Militar la doctorul Codorean. E scump, dar da rezultate. daca vrei putem discuta mai mult intr-un cadru mai "intim". ( nu cred ca intereseaza pe cineva leziunile mele la genunchi - cauza - perioada asteptare - evolutia post operatorie si greselile facute in recuperare )

Link to comment
  • Member

Doctori care sa ma opereze sunt si aici, problema mea este ca nu prea stiu daca sa fac sau nu operatia asta...daca voi face operatia poate nu voi trece de vizita medicala cand voi da la scoala de politie, iar daca nu fac operatia, sunt sanse ca medicul care ma va verifica sa observe aceasta problema si sa ma declare inapt.

Mie jena sa merg la ipj de acum si sa intreb, mai am aproape 2 ani pana voi incepe cu dosarul...:(

Am o dilema mare ...

Link to comment

daca nu faci operatia.....s-ar putea ca la probele sportive sa dai gres mai ales la proba de rezistenta......parerea mea......cat despre faptul ca faci operatia acum...pana peste 2 ani ....nici nu se mai observa

Link to comment

Stai linistit si opereaza-te.Nu o sa ai nicio problema la vizita medicala.Si eu am o operatie care are chiar 4-5 cm,dar nu s-a legat nimeni de ea.Decat sa ai probleme cand vei incepe antrenamentul,mai bine te operezi cat mai rapid.

Link to comment

Gandeste-te in felul urmator.

Treci de proba medicala.

Ai terminat scoala de politie. Esti pe teren; s-ar putea ca sa dai de ocazii, in care nu le vei putea face fata datorita problemei tale cu genunchiul. Aici e treaba nasoala, sa stii. Nu e vorba doar de admitere.

In plus nu exista nici-o sansa, ca sa nu fii respins din cauza asta, la examinarea medicala.

Opereaza-te. Fi increzator, ca poate, cel putin astora care ne dorim cu adevarat, ne-o ajuta Dumnezeu.

:emo-yessir:

Link to comment

Poti sa te operezi linistit,dar sa "pui bine" orice act din care reiese de ce ai fost operat.O sa ai nevoie de el.

Nu este problema daca ai cicatrici, este problema daca nu se stie din ce cauza le ai.Ma refer la cele dobandite in urma unei operatii.

Edited by dsxstyle
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.