Jump to content
POLITISTI.ro

Ofertă / Lanternă TURBO SPOTLIGHT - doar pt. membrii forumului


CITADELA

Recommended Posts

 • Moderator

Ofertă specială, dar limitată pentru membri forumului POLITISTI.ro

Dragi colegi,

Avand in vedere ca “experimentul” anterior, cel cu catușele, s-a terminat cu succes, magazinul on-line din străinătate de echipamente tactice, ne face o nouă ofertă pentru membrii acestui forum:

Laternă compactă LED marca TURBO SPOTLIGHT la prețul de 65 RON (inclusiv taxele poștale internaționale până la domiciliul clientului). În consecință, cei interesați vor plăti 65 de lei pentru o lanterna noua, reîncărcabilă, cu LED, în ambalajul original si cu garanție.

Ca informatie, pe care singuri o puteți verifica accesând website-ul producătorului, acestă lanterna se vinde începând de la 25 dolari SUA în sus – in funcție de accesorii - preț ce nu include taxele poștale:

http://www.12vspotlight.com/

Tot acolo o sa gasiți mai multe fotografii decât cele postate de mine.

Câteva detalii tehnice:

putere 0.5 watt LED (aprox. 35 lucși)

materialul folosit: duraluminiu ionizat

durata: aprox. 180 minute/încărcare

rezistentă la apă / submersibilă

LED roșu care indică încărcare

Baterie tip Ni - MH

Fascicol: aprox. 50 M

Culori: roșu, negru, albastru, verde, portocaliu, gri metalizat

Nu vă lăsați intimidați de dimesiunile reduse (un pic mai mare decât o brichetă) pentru că lanterna este genială, super rezistentă, bine finisată și cu un fascicol de lumină exagerat de puternic. În afară de faptul că este comodă de folosit (în buzunar, în vesta tactică, în kit-ul de supraviețuire, în poșetă etc), se încarcă la bricheta de la mașină sau la un adaptor pt. casă, similar celor pentru telefoanele mobile. De altfel, se lasă la încărcat pe termen nelimitat, având un sistem de autoprotecție. Vorbesc din propria experiență, pt că am deja două, una în mașina de serviciu și una în cea personală.

Condițiile de vânzare/cumpărare sunt similare:

Există un stoc relativ limitat, problema fiind la alegerea culorii (adică s-ar putea să nu existe în stoc culoarea pe care o alegeți)

Banii trebuie trimiși în avans, deoarece nu există posibilitatea trimiterii cu plata ramburs la coletele internaționale și în plus, nu aș vrea să avem surprize neplăcute.

Îmi rezerv dreptul să refuz cereri venite din partea unor membrii fără suficiente recomandări sau vechime

Cine este interesat, sa-mi dea PM (mesaj privat) pentru a stabili detaliile necesare.

lanternaturbospotlight.jpg

 • Upvote 5
Link to comment
 • Moderator

@Mateuta...nu vine cu carabina si suportul de agatat la pantaloni, ci numai cu un mic adaptor, in caz ca nu intra in mufa de bricheta... de fapt o clema de plastic care se ataseaza in partea opusa LED-ului.

Atasez fotografii efective ale produsului care se vinde.

Deja au plecat primele comenzi. Va tin la curent. Asa cum va spuneam si in PM-uri, se face o lista si cand se strang 5-6 comezi atunci pleaca solicitarea spre magazinul on-line, ca sa nu trimit in fiecare zi cate o comanda de 1 buc. :naughty:

post-1064-0-67585600-1338975743_thumb.jp post-1064-0-23848700-1338975753_thumb.jp

Link to comment
 • Member

Am comandat si eu, singurul detaliu care ma intereseaza este daca pot sa o port cu usurinta in buzunarul de la camasa, mai ales acum vara, in conditiile in care in buzunarele camasii mai introduc un set de chei (apartament, fiset, etc.), pasta corectoare, mentosane si un pix

Edited by DannyBAD
Link to comment
 • Moderator

Cum spuneam, nu sunt mai mari decat o bricheta sau un dop de pluta de la o sticla de vin, asa ca poti sa o porti in buzunarul de la piept al camasii, fara problema (daca mai ai loc :naughty: )

In week-end am tinut una dintre lanternele mele in buzunarul de la blugi, cel din partea dreapta, mic, in care se presupune ca incape un Zippo?!

 • Upvote 1
Link to comment
 • Member

A ajuns si la mine :beer: ...astept schimbul III sa o pot testa cu adevarat.

Primele impresii sunt pozitive, inca ii caut ceva de reprosat :emo-box:

Link to comment
 • Moderator

@DannyBAD: lasand gluma la o parte, pot sa-i reprosez ca-i cam mica; probabil ca la asta s-a gandit si producatorul. Eu o folosesc ca sursa de iluminat de rezerva sau cand am prea multe chestii prin buzunare, ca nu pot sa mai bag si o lanterna "normala". Daca as fi in locul fabricantului, as face si o versiune ceva mai mare, cam cat o lanterna care merge cu 2 baterii R6, dar la un pret accesibil. Probabil ca au facut ceva studii de marketing si au ajuns la concluzia ca este saturata piata...

Link to comment
 • Moderator

Inteleg ca au ajuns lanternele la toti cei care le-au solicitat. Daca sunt nemultumiti, va rog PM, si rezolvam. Chiar si cei care nu au suficienta vechime pe forum au fost ajutati, intr-un fel sau altul, sa obtina lanterna. Avand in vedere ca nu mai sunt cereri, o sa inchid topicul, oferta fiind limitata in timp! Pe data viitoare!

 • Upvote 2
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.