Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Vine si cu chestia aia de agatat la pantalon?

Modificat de Mateuta
  • Moderator
Publicat

Ok, esti pe lista. Stii deja ce ai de facut...

• Moderator
Publicat

@Mateuta...nu vine cu carabina si suportul de agatat la pantaloni, ci numai cu un mic adaptor, in caz ca nu intra in mufa de bricheta... de fapt o clema de plastic care se ataseaza in partea opusa LED-ului.

Atasez fotografii efective ale produsului care se vinde.

Deja au plecat primele comenzi. Va tin la curent. Asa cum va spuneam si in PM-uri, se face o lista si cand se strang 5-6 comezi atunci pleaca solicitarea spre magazinul on-line, ca sa nu trimit in fiecare zi cate o comanda de 1 buc. :naughty:

post-1064-0-67585600-1338975743_thumb.jp post-1064-0-23848700-1338975753_thumb.jp

• Membru
Publicat

Am intrat ieri in posesia lanternutelor, mici, dar fac treaba buna!

Multumesc @CITADELA!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Am comandat si eu, singurul detaliu care ma intereseaza este daca pot sa o port cu usurinta in buzunarul de la camasa, mai ales acum vara, in conditiile in care in buzunarele camasii mai introduc un set de chei (apartament, fiset, etc.), pasta corectoare, mentosane si un pix

Modificat de DannyBAD
  • Moderator
Publicat

Cum spuneam, nu sunt mai mari decat o bricheta sau un dop de pluta de la o sticla de vin, asa ca poti sa o porti in buzunarul de la piept al camasii, fara problema (daca mai ai loc :naughty: )

In week-end am tinut una dintre lanternele mele in buzunarul de la blugi, cel din partea dreapta, mic, in care se presupune ca incape un Zippo?!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

A ajuns si la mine :beer: ...astept schimbul III sa o pot testa cu adevarat.

Primele impresii sunt pozitive, inca ii caut ceva de reprosat :emo-box:

• Moderator
Publicat

@DannyBAD: lasand gluma la o parte, pot sa-i reprosez ca-i cam mica; probabil ca la asta s-a gandit si producatorul. Eu o folosesc ca sursa de iluminat de rezerva sau cand am prea multe chestii prin buzunare, ca nu pot sa mai bag si o lanterna "normala". Daca as fi in locul fabricantului, as face si o versiune ceva mai mare, cam cat o lanterna care merge cu 2 baterii R6, dar la un pret accesibil. Probabil ca au facut ceva studii de marketing si au ajuns la concluzia ca este saturata piata...

Publicat

got it. Funny lil` thing! Acum...asteptam urmatoarea oferta :-) ..poate mai gaseste lumea casti reactive ;)

• Moderator
Publicat

Inteleg ca au ajuns lanternele la toti cei care le-au solicitat. Daca sunt nemultumiti, va rog PM, si rezolvam. Chiar si cei care nu au suficienta vechime pe forum au fost ajutati, intr-un fel sau altul, sa obtina lanterna. Avand in vedere ca nu mai sunt cereri, o sa inchid topicul, oferta fiind limitata in timp! Pe data viitoare!

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.