Jump to content
POLITISTI.ro

Conducea având un permis de conducere fals şi a provocat un accident


NewsBot

Recommended Posts

Conducătoarea unui autoturism implicat într-un eveniment rutier le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals. În urma verificărilor s-a stabilit că aceasta nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 26 mai a.c., poliţiştii din Buhuşi, judeţul Bacău, au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier. Elena M., de 31 de ani, din localitate, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,STOP” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, în urma coliziunii rezultând pagube materiale.

Conducătoarea auto le-a prezentat poliţiştilor cartea de identitate personală, un permis de conducere şi documentele maşinii care erau eliberate de autorităţile italiene pe numele altei persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că permisul de conducere prezentat este fals, iar aceasta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru fals, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ BACAU

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.