Jump to content
POLITISTI.ro

Cupa Politisti.ro la tir - ediţia 2012

94 voturi

1. 1. Sunteti de acord cu organizarea concursului de tir politisti.ro, editia I-i?

• Da.
    • Nu
      0
    • Nu stiu, nu m-am decis.

Postare recomandată

Publicat

Dl. Eugen, as aprecia foarte mult daca ma lamuriti si pe mine, pentru ca nu am inteles prea bine. Ati scris mai sus "Valoarea calculata este de 70 lei/concurent".

Ce implica acest cost in cazul meu? Taxa de participare?

Va intreb intrucat eu nu am reusit sa-mi achizitionez o arma personala dar cu toate astea as vrea sa particip.

Multumesc anticipat.

• Membru
Publicat (modificat)

parerea mea e ca e prea complicat, trebuie sa fie mai mult ca o intalnire a membrilor.

Unii or sa fie la primul cuntact cu o arma.

Modificat de bozo
  • Apreciez 2
Publicat

Pentru Dl. Horia. Cei 70 lei/concurent reprezinta calculatia noastra pentru acest format (sau similar, daca domina stilul precizie) si se refera la ceea ce trebuie achitat fata de poligon. Organizatorul (adica dumneavoastra, membrii forumului) are libertatea sa anunte ce taxa de inscriere considera ca este necesara pentru a realiza plata poligonului si a eventualelor premii (cupe, medalii, etc).

Noi am raspuns solicitarii de a stii cat costa sa organizati un concurs la noi si in ce conditii. Acum aveti o idee fidela fata de ceea ce oferim noi si asteptam decizia dumneavoastra.

Suplimentar, pentru cei care nu detin arma, clubul nostru poate asigura inchirierea acestora. Tot pe linia costurilor preferentiale, un pachet complet se poate achizitiona cu 80 lei. Acest pachet include - munitie (50 cartuse), pistol (Glock 17, 34 sau Vector SP 1 Sport) si elemente de protectie individuala (ochelari, casti antifon).

Cum spuneam domnule Bozo, orice modificare este posibila cu mentiunea de a respecta stilul care implica costuri reduse. Simplitatea este sursa preturilor mici. Elementele de detaliu va apartin si este bine sa va decideti spre ceva usor. Noi doar am dat un exemplu, cel mai simplu, care implica o usoara viteza cu precizia tintei cu cercuri. Daca reduceti doar la precizie, atunci lucrurile sunt si mai facile.

Cu stima,

Eugen Dima

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Domnul Eugen ne bucură deschiderea și interesul dvs.față de comunitatea noastră. Sincer vă spun că sunt plăcut surprins de acest lucru.

Cel puțin eu, dar sunt convins că și alți colegi de pe forum apreciază această deschidere și disponibilitate a dvs. față de această castă a noastră și apreciez decizia dvs. de a ne oferi aceste facilități. Personal v-am călcat pagul poligonului și după părerea mea este cel mai bun poligon în care am ajuns. Știu cât de cât și prețurile practicate, precum și faptul că nu duceți lipsă de clienți acolo, tocmai de aceea vă asigur că apreciez facilităție și prețurile pe care ați decis să le oferiți comunității noastre.

Și eu sunt de acord și susțin ideea lui Bozo, acest concurs cred că ar trebui să fie mai mult un pretext să ne întâlnim, să ne cunoaștem între noi, să discutăm. Nu cred că va fi cazul despre o competiție pe muchie de cuțit, cu contestații și alte asemenea probleme. Ci sper eu să fie o ședință de tragere așa, mai mult de plăcere.

Sfaturile dvs, având în vedere experiența pe care o aveți în acest domeniu, sunt mai mult decât binevenite, întrucât noi aici suntem la prima experiență de acest gen.

• Apreciez 2
Publicat

Bafta tuturor...e cam departe poligonul...nu am cum sa fiu prezent desi mi-as fi dorit tare mult!

• Moderator
Publicat

Ce idem? Ce vreți să spune-ți că nu veniți? :emo-box:

Păi nu am stabilit nici locația și nici data, iar voi deja vă fofilați? :(

Publicat

Nu e vorba de fofilare, doar de distanta . Un drum de 1000 km dus-intors pe soselele noastre nu e chiar floare la ureche, mai ales ca daca nu vrei sa fii stors ca lamaia la concurs trebuie luata in considerare si o noapte de cazare.

Publicat

Daca ne mai gandim mult o sa ne inghete degetul pe tragaci cand o sa tragem. Practic cei de la Joita ne ofera totul noi doar trebuie sa stabilim data si cine participa, simplu.

Publicat

Idem si pentru mine...

Este foarte departe pentru mine...1200 km dus/intors...

Publicat

Nu ma fofilez bro deloc, dar avand in vedere ca poa se va tine la Joita...e cam departe de mine si muuult mai de parte si de Arcan.

Publicat

AVem Arsenal Park la Deva...este mai in centrul tarii...putem vb cu baietii de acolo pt poligon...de ce la Bucuresti?

• Administrator
Publicat

arcan, si oricare alt membru, daca aveti posibilitatea sa discutati si sa obtineti si alte oferte de la alte poligoane, nu ezitati sa o faceti, iar impreuna vom decide aici unde mergem. Singura conditie de care nu trebuie sa uitati, este ca poligonul respectiv sa fie autorizat in baza Legii 295/2004 pentru utilizarea armelor cu glont.

Zilele trecute am discutat si cu patronul poligonului de tir Amis din Pitesti, solicitand o oferta clara privind costurile necesare in cazul organizari evenimentului in poligonul dumnealui, stabilind urmatoarele:

• taxa pentru utilizarea poligonului este de 30 lei/participant.
  • munitia se poate asigura la un pret de aprox. 65 lei/cutie/50 buc. 9 mm parabellum.

Trebuie precizat ca dotarile poligonului nu sunt la nivelul poligonului de la Joita si din aceasta cauza, preturile sunt considerabil mult mai mici.

Hai sa stabilim cine participa, ca sa putem avea o idee clara asupra costurilor, intrucat imi doresc sa acopar cheltuielile privind folosirea poligonului printr-o sponsorizare.

Publicat

Eu pot veni in perioada 8-16 septembrie pentru ca sunt in concediu.

As prefera Bucurestiul pentru ca e mai aproape dar probabil se va alege o locaţie care va conveni majorităţii,asa e normal.

Publicat

Eu ma bag daca nu apare ceva neprevazut si de la sibiu mai pot lua 3 persoane. Ideal ar fi in 15 sept.

• Moderator
Publicat

În cazul în care veți hotărî să mergem la Pitești, weekend-urile din septembrie sunt toate ocupate acolo, abia din octombrie putem merge. Să luați în calcul și acest aspect.

• Moderator
Publicat

Exterior.

Dotarea și amenajearea nu se compară cu cea de la Joița, este mai auster.

Publicat

Din zona Constantei mai este cineva interesat sa participe?

Punem bani de benzina si mergem cu masina unuia dintre noi, iesim mai ieftin asa.

Cum spunea si bgi, 15 septembrie ar fi o data potrivită pentru Cupa Politisti.ro

• Apreciez 1
Publicat

Nu cred ca cineva poate avea pretentii de la prima editie la poligon de IPSC, important este sa ne intalnim si sa ne simtim bine, parerea mea.

• Apreciez 1
Publicat

problema mare..stabiliti data si in functie de asta confirmam prezenta ..sau "ne aruncam" si confirmam...apoi vedem ca din fiferite probleme nu poate ajunge toata lumea?

Eu sunt PENTRU!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.